16

Анонимен

преди 5 години

Преди две години имаше някакъв скандал свързан с Гугъл и информацията,която има за потребителите си.Към статията имаше препратка,ако пожелаеш да видиш какво знае Гугъл за теб и аз полюбопитствах и разбрах,че фигуририрам с пол,възраст и всички възможни интереси.Всяка страница,която съм посещавал вероятно има филтри по които се отсяват потребителите.Тази информация я имат без да знаят моят пол,възраст,име,визия и прочие,а сега си представете ФБ,където за вас,роднините и приятелите ви има всичко.

15

до 15

преди 5 години

Логика на тиквен фейсбукпотребител.???Тиква -хратителен продукт с много висока хранителна стойностфейсбукпотребител-човек който използва уебсайта facebook com Признавам че моята логика не може да асимилира това изречение еднозначно.Научен да мисли с високо хранен от фейсбук информация.или Нахранен с непроверена информация.има още десетки варианта.Така че кажи какво точно имаш предвид.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен14Логика на тиквен фейсбукпотребител. Кой е виновен, жертвата или престъпника ?

13

Анонимен

преди 5 години

фейса изпозва само онези данни които потребителя качва в фейса,глупаво е да качиш данни някъде и да не ти ги използват , примерно пиша коментар в този сайт но не се записва коментара защото сайта няма право да го публикува коментари и коментари не се записват.А който се притеснява че ще използват неговите коментари просто не трябва да ги публикува.

12

Хан Крум

преди 5 години

Има лесно - правете като мен. Аз НЯМАМ профил във фейсбук. За мен самоизлагането на показ пред целия свят е вид ексхибиционизъм.

11

Анонимен

преди 5 години

Точно пък на вас какво да ви използва бе ?!ХахахсСтранно е ,че бягате,а всъщност никой не ви гони !И освен всичко,ФБ предоставя възможност за строг контрол на предпочитанията ви,чрез всякакви ограничения на постове и потребители ! Тоест,може да използвате само позитивите ! Информация за тренировките на детето ви,училище и т.н.,често получаваме от ФБ възможност за различни организационни общи дейности с познати без да се ангажираме с телефони ! Така че стига сте мяцали за този ФБ.

10

Бау

преди 5 години

Аз имам профил, но не е с истински имена. Обаче всичко е навързано. Ако погледна нещо в някой сайт, малко по-късно фейса ми рекламира подобни неща. Да си призная честно, нямам нищо против. Предпочитам да ми се рекламират неща, които ме интересуват от колкото глупости... Мисля, че фейса знае много много добре какво ме вълнува и сигурно имам много подробен "рекламен" профил.

9

ДртПрч

преди 5 години

Имам си телефонен номер. Ако някой иска да разбере какво правя, да ми се обади! Ще го черпя бира.

8

ДртПрч

преди 5 години

Имаш ФБ - ползва те, нямаш - не те ползва. Простичко е.

7

Анонимен

преди 5 години

Самият факт,че в повечето марки телефони са набутани като опция е показателно за намеренията им.Отделно и много уж спомагателни програмки са свързани с тях като приложения идва да ни подскаже че не са им "чисти" намеренията.А и когато стане някой голям гаф никога не си признават и никога не се извиняват дори.И винаги се счита,че потребителите са си виновни,защото сами са се"разкрили"без да поемат капка отговорност.

6

Анонимен

преди 5 години

1. Никой не те задължава да слагаш истински снимки или реална информация във фейсбук.2. Тази статия е 1-към-1 превод - т.е. плагиатствана.

5

Анонимен

преди 5 години

Хаха всичко пак е измама. Той е аматьор в извъртанията. Погазил е закона, хващали са го всяка седмица обещава че повече няма да прави така.. просто има милиарди и политиците не пускат полицията, сега слушаме дойчето как той бил майстор по врътките. Всички му знаем врътките, има доказателства и т.н но няма действиеПак поредно було хвърлят DW според мен

4

ТHE Патриот

преди 5 години

аз си закрих фейсбука и мога да кажа само ,че съжалявам ,че изобщо се записах при тия *** след ,като вече ги знам какво са всъщност!Не бъдете ,част от матрицата ,скъсайте оковите ,фейсбук си програмира!

3

Без

преди 5 години

Аз нямам Фейсбук !!!!!! И не искам да споделям и да излагам на показ личното си пространство и живот!

2

Анонимен

преди 5 години

Отдавна съм ги отписал.Никога не съм им изпращал снимка на моята особа.Кофти е,че други могат да изпратят такава въпреки несъгласието ти.Затова и си изтрих профила.Не само че имат неподчтени практики ами и се опитват да ми натрапват нежелани "приятели "с едничката цел да ме"пробият"от към сигурността ми в мрежата.Не че и други не се опитват да го сторят но тези са нахални до безобразие.

1

Анонимен

преди 5 години

КАТО ОПИТНИ МИШКИ НИ ИЗПОЛЗВА ТОЗ МИ ТИ ФЕЙСБУК!ВСЕ *** СА СЪБРАНИ ТАМ ДА РАБОТЯТ ????