36

Анонимен

преди 5 години

Спрях да ползвам този сайт преди 3 години и се чувствам много добре.Интересно ми е още как се навиват толкова много хора да вписват съдържание в този сайт, за да може той да печели от това. Реално сайта не създава нищо от което да печели, потребителите го правят всичкото. Сайта само организира и в вкарва в някаква рамка безплатното съдържание. Ограничава го и го филтрира.НО в крайна сметка сайта печали от безплатния труд на всички. Каня всички да на раздумка на моята нива.

35

Анонимен

преди 5 години

Не ви е виновен ФБ,че не сте щастливи и доволни от статуквото си и живуркате обсебени от разни фалшиви конспиративни теории.Да,данни се записват,водят се статистики,виждат се тенденциите на обществото.Нищо лошо няма в това.В случай на нужда,дори ФБ е полезен за разобличаване на престъпления и заговори.Всеки може да ползва ФБ за точно оптеделени желания.Вие сте следени чрез банкови карти,телефони,сметки,гугъл,камери,сателити и прочие( отделен въпрос е,че никой не се интересува точно от ЦИНИКА ) !

34

До Циник

преди 5 години

Жалко е за теб,че живееш в страх и постоянно търсене на конспирация ! Бъди щастлив с живота си и не се срамувай да продадеш домашния си папагал на най-голямата клюкарка в града.Ясно е,че данни се съхраняват,но това защо ти пречи да се радваш на живота си и да поддържаш връзка с близки приятели чрез ФБ.Казвам БЛИЗКИ,защото ФБ предоставя възможност за всякакви ограничения и забрани. Брат ми е в Русия,и комуникирам с него чрез ФБ основно,защото са скъпи телефонните разговори,тази причина ми стига.

33

Mile Kitich

преди 5 години

Фейсбук е масонско-юдейско творение

32

Циник

преди 5 години

ФБ - прочетете коментар 28 - твърде показателен е - какви са вдлъбнатеняците направили поредното "израелско чедо" - милиардер.И името трябва да се изписва - Цукърбърг - от немски - захарнапланина! ФБ - произвеждащ ***! Сборище на "спонтанни" , и осъзнати ексхибиционисти, педофили, мошеници , и глуnaци.Не вярва едиота с 28 , че някъде - всичките му данни се съхраняват ..че го манипулират и използват.Такива тъnaци са основната клиентела на поредната еврейска машина за пари!

31

Гoшу

преди 5 години

фейсбук нямам => а "приятели" които имат фейсбук сметай колко са ми приятели. Преди 10 години в България наши съученички срещнали жена ми и й поискали фейсбука и се изсмяли като тя казала че няма фейсбук. Имаме ли нужда от такива "приятели"? Преместихме се в Австралия и нито искам да са част от живота ми, да си живукат в БГ колкото по далеч толкова по добреКачваме си личните снимки на един фрее хостинг сайт и там семейство и роднини в БГ могат да ги гледатЖивота е прекрасен без фейсбук "прияте

30

ад под небето

преди 5 години

Могат да манипулират съзнанието Ви и да говорите неща,които никога не бихте казали или написали, да вършите неща,които никога не бихте извършили,с помоща на техника и физика,това не е фантазия за съжаление,само ако поискат,могат да го направят!Събират информация,манипулират информация,използват откраднатата информация,злоупотребяват с тази информация,каквото пожелаят,само да пожелаят!Не вярвайте на всеки телефонен или видео разговор,те могат да се манипулират.И много други нещаИзлезте от това

29

Анонимен

преди 5 години

Там се регистрирвам за да псувам БХК и малко по късно нямам профил ! През кураа ми е за фейсбука !

28

ад под небето

преди 5 години

До До29Защо се засягаш от истината?Ако наистина не ти дреме и не е вярно,защо се засягаш?Или е вярно?

27

ад под небето

преди 5 години

Теророзират хора посредством фейсбуук,налагат психически терор!И да не желаеш,натрапват ти всеки път,когато отвориш нета каквото си пожелаят,включително и всяване на страх,паника и са расисти!Могат да убият психически и дори физически(това не е шега).Манипулират много яко и не всичко което мислиш, че виждаш е реалност,могат дори да наблюдават през екраните,не само на пц,а изобщо,може да си разговаряш или пишеш с някой близък,но реално това да е подставено лице,дори да го виждаш на видео и пак да

26

Анонимен

преди 5 години

И какво ще ви проследи ФБ ?! Жалкото ви,рутинно съществуване ?! Защо си мислите,че някой се интересува от обикновения ви скучен и травиален живот ?! Защо си мислите,че сте толкова важни ? Защо се криете,когато никой не ви търси ....,ама никой !Нямал ФБ ,защото не искал да си показва личния живот.А мислиш ли,че пък някой се интересува от личния ти живот ?Аман от снобари с изпилени акъли....

25

до 20

преди 5 години

Затова ли Фейсбук е забранен в Русия?

24

Анонимен

преди 5 години

Фейсбук е занимание за хора, които нямат значение за никого в реалния живот. Чрез него решават да натрапят несъществуващата си значимост в един измислен свят. Трагедия и нарцисизъм в едно, с преобладаване на трагедията като изходна и крайна дестинация на субекта.

23

Анонимен

преди 5 години

При мен няма как фейсабук да печели, изтрих го след 2-рия непознат, който пожела да ми става "приятел". Това беше преди 10 год. и не съжалявам. Рахат и спокойствие! На когото му трябвам, ми се обажда лично и по същество.

22

Анонимен

преди 5 години

Гледайте сериала Под наблюдение! Той казва всичко.

21

Анонимен

преди 5 години

Аз имам 9 профила във фейса и всички са фалшиви. Има ли някой *** с реален?!?!

20

до 17

преди 5 години

Ако си с телефон с андройд ,знаят всичко за тебе включително и в кое кафе си пиеш кафето в момента .даже може по някое време да те пита какво ти е мнението за заведението в което си пиеш кафето .Всеки потребител на смарттелефон е наясно че събират много информация за него , и съответно му предоставят много информация която иска, например как да стигна до еди къде си .

19

проект на ЦРУ

преди 5 години

Основната концепция на тази мрежа е всеки сам да създава донос за себе си и приятелите си. Когато обработиш цялата налична информация предоставена от жителите на дадена държава, реално можеш да изградиш обобщен профил на населението, чрез който да контролираш цялата държава.

18

Анонимен

преди 5 години

Няма вечни неща. Всичко отминава и писва. Наблюдавам лек отлив на мои познати от Фейсбук. Фейсбук се превърна в един хвалбарник и всички вкупом - лайк, лайк, лайк. Шашав период на Земята.

17

Анонимен

преди 5 години

файсбук е уебсайт който е популярен, по принцип ако имаш непопулярен уеб сайт единия от начините да го популяризираш е да създадеш скандал и това го популяризира,При условие е че това работи за непопулярните уебсайтове няма логика по която някой да приема че същото не работи за популярните уеб сайтове.Принципа лошата реклама е реклама , важи и тука няма изключение в този случай.