13

Анонимен

преди 5 години

Тази новина е copy-paste - чел съм я поне 20 пъти за миналата година. За тази година ще бъде още толкова.

12

Каруцата пред коня

преди 5 години

Преди години един Началник на КАТ казваше, че ВИНАГИ, когато управлява личния си автомобил, присвятква с фаровете, за да "предупреди" насрешното движение, че има полиция. Резултат-всички намаляват скоростта и се движат безопасно. А сега катаджиите се крият, за да ни снимат и глобят, че сме нарушили ограничението! Браво! А че сме опасни и за една снимак може да убием хора? Плашете ни, бе, не ни глобявайте!

11

Анонимен

преди 5 години

Дано минко рушвета, гледайки свръх модерната техника с която работи, проумее що за теле е. А нещо разправят че нямало мераклии за КАТеричоци. Натискали се за митничари много.

10

Пак...

преди 5 години

...питам!!!!!!!!!!!!!!! Какво става когато мутрата и кюнеца не си платят глобите! И това системно! Пак ли полицията ще живее от глобите, които редовните граждани си плащат! Скоро и полицаи няма да има в държавата на мутрата и кюнеца!

9

Рекордни продажби

преди 5 години

Ами супер-мега-гига тол системата на Kapsch си работи и са продадени рекорден брой винетки !

8

Бате Гойко

преди 5 години

"В купето на патрулката има екран, на който в реално време се вижда пътят."Това ще да е някоя технология от близкото бъдеще. Ще подшушна на катаджиите една тайна- ако погледнат през предното стъкло, също се вижда пътя в реално време.

7

Анонимен

преди 5 години

Тия така и не разбраха че ако не намерят начин успешно да си събират глобите, ако ще и хипер камери да сложат, все тая!Джигитите ще си събират актовете в колекция, няма да плащат нито един от тях, и ще продължават да карат както си искат

6

Анонимен

преди 5 години

Абе какво стана със супер-мега-гига тол системата ви?Тръгна ли?Хаха!

5

Наблюдател

преди 5 години

Имаше вчера едно клипче и статия в друг сайт за две пиш лемета с някаква тунингована кола, дето движат с 280 км/ч по Околовръстното на София, съвсем на скоро. Яко жули чалга, минават на червено, абе класика. Гордост голяма, даже качили клипчето в интернет умниците.

4

Анонимен

преди 5 години

Гербераската милиция вместо да си върши работата само простотии твори!Харчат милиони за камери,пък после ще ги събират от глоби!Наливане в каца без дъно!А през това време индопакистанската папплач ни ограбва,убива изнасилва!Закривай Тиквария!

3

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 5 години

И камери, и полиция да има, шофьорите нямат манталитет в България... *** ще си остане ***, трябва яки закони затвор,, глоби, и отнеемане не книжки за 5 г.

2

сашо

преди 5 години

Е има толеранс!

1

Съби

преди 5 години

Първи съм крайййй