102

Анонимен

преди 5 години

Ами тварете ги на конските вагони и ги карайте тука!Хаха!Бойко да ги дере с данъци,такси,глоби и да ги лъже по избори!

101

Ф.С.В.

преди 5 години

--Падението на един Синдикат и един СИНДИК!!УЖАС!Явно в БГ всичко институционално е разрушено пошло лъжливо и неработещо ! УЖАС!Родоостъпниците изскачат от всяка дупка и обясняват как трябва да ядем постни пици - а в същото време те тъпчат джобовете си с пачки - с единствената мисъл да избягат в рая - далеч от България и от всички бг нещастници (С ДЯНКОВ)

100

USA

преди 5 години

Атрактивна ? - ако си я харчат там. Но ако ще остават тук - жална им майка

99

Анонимен

преди 5 години

То хубаво да се засели в изоставен район в изоставена окрадена и опустошена до шушка къща в енското село до което няма транспорт тока често гасне и не отговаря на никакъв стандарт и ти унищожава електроуредите ,пътя до града е само дупки доктор няма у-ще няма детски град няма--но има бол озверели от мизерията братя готови да изнесат жилезото и от пломбите --тези незнаят ,че ги канят на война....

98

Анонимен

преди 5 години

да,те квалифицираните ще отидат точно в западналите села и в порутените къщи, да си подобрят квалификацията............ с тези милиони да бяхте създали работни места и нормални заплати да се върнат децата ни от разните му чужбини ! или така е по- безотчетно ?

97

Анонимен

преди 5 години

Връщането ще струва 200 милиона......ЗАЩО НЕ ГИ РАЗПРЕДЕЛИТЕ ТИЯ ПАРИ НА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ?

96

Анонимен

преди 5 години

Вчера по една ТВ гледах висшистка икономическо образование говореше като търсела работа какво и предлагали --- и каза ; вместо да търсят хора с нормални професии бизнеса имал претенции за многофункционалност на която нормален човек едвали ще отговори --бизнесмените от 10-човека оставят двама на всяко вдигане на заплатите и после ги скъсват -те от своя страна напускат и онези търсят нови двама ,но да могат да работят като 10--никой няма желание да бъде смачкан за без пари...

95

КНСБ

преди 5 години

Търсим балабурници (балъци балами) за да ги интегрираме в нашата икономика да помагат на БГ бизнеса -ще им дадем Бг гражданство и работа за без пари- Всички украинци молдовци всякакви бягащи от воини "българи" ще настаним в изоставени постройки и ще ги извозваме до фабриките- Ще има и изхранване от страна на работодателя(закуска обяд) заплати на всяко 3-месечие.При липса на желаещи от Украйна - ще припознаем за "българи" хора от Банлгадеш Пакистан Армения и СомалияДА ЖИВЕЕ БГ БИЗНЕСА! -ОЛЕ!

94

Анонимен

преди 5 години

Освен това кой българин ще иска да се засели в изоставени райони? Всеки бяга по големите градове.

93

Анонимен

преди 5 години

"Връщането" на българите от Западните покрайнини би било върховно предателство. Те живеят на българска земя, заграбена от сърбите. Къде ще ги "връща"? Те винаги са си живели там.

92

българин

преди 5 години

Поредната глупост.НЕРАЖДАНЕТО НА ДЕЦА,е зловещия проблем в европейския християнски свят.И кучетата вече виждат къде е корена на проблема.Християнката стана тежко егоизтична жена,детемразка,която не иска да бъде съпруга и майка.Единствено се интересува от кой мъж да набавя пари,да я водят по екскурзии,да и купуват друхи,злата и пр.Ако не се промени нещо,нашият свят след 20-30 г.ще изчезне.Доживях да видя жената в най уродливия и вид.Пази боже и помагай.

91

Анонимен

преди 5 години

Вие не разбрахте ли, че проблемът е в ниските заплати. Увеличете заплатите и всичко ще дойде на мястото си. Искате хората да ви работят без пари, а вие да генерирате печалби. Няма. Баламите свършиха.

90

Анонимен

преди 5 години

Това да не са ти някакви подчинени дето можеш да ги разкарваш насам натам ще вземат Бг паспорти и ще си вдигнат доламите и ще идат където им е угодно същото важи и за бесарабските българи ---те ако искат по- добър живот от който водят трябва да вземат Бг паспорт и да направят като повечето млади българи--газ към нормалните държави ---ОСВЕН това дойде ли нов МАТРЯЛ за българските фабриканти заплатите вместо да се вдигнат веднага ще ПАДНАТ ! А и вие сте синдикати колкото ние маймуни с рога !

89

Анонимен

преди 5 години

Направете държава привлекателна и проблема сам ще се реши. С тези пари създайте привлекателен бизнес с добри заплати и хората сами ще дойдат. Не това ви е целта обаче! Целта ви е да гепите. Е за това хората се изнасят и няма раждаемост.

88

Анонимен

преди 5 години

Първа мярка - да махнат името "синдикат", за да не подвеждат хората. "Синекур", "седенка" или "локумджийница" са по-точни. Също така откъде накъде ще издирват изоставени къщи? За какво ще им послужи тази информация? Не е ли достатъчно, че всички са набити в София? Имигранти ли ще населват в уж изоставените къщи? Или ще си ги присвоят по някакъв начин, като преди 60 години?И защо не вдигнат заплатите, тогава няма да има нужда да се чудят каква простотия да измислят, а да работят.

87

Анонимен

преди 5 години

В Западните покрайнини няма толкова българи. Има около. 3-4 000 с BG самосъзнание. Останалите не знаят думичка български и кръщават децата си Владица, Предраг, Сладжана и т.н. Бесарабските българи не искат да се връщат в България. Остава нашенските пишман-бизнесмени да си внесат "българи" от Виетнам.

86

Бай Шиле

преди 5 години

За затвора си Пламенчо! В нормална държава нямаше да говориш простотии,но с този такт си узаконявате кражбите за милиони.

85

Анонимен

преди 5 години

По скоро България трябва да си върне Западните покрайнини и Северна Добруджа-Югославия не съществува, а вече са минали над 100 години от как С. Добруджа са ни я взели и имаме право да си я искаме.

84

пешо

преди 5 години

Тези псевдо синдикати Доктора така ги изучи само крадат и нищо не правят това е най мафиотската структура в държавата

83

Другия с коня

преди 5 години

Синдикатите получавате по 25милиона всеки месец членски вноски вече 30 години...Нямате Нито една стачка в защита на Членовете ви и нито един отчет за какво употребявате тези пари освен за заплати на Централите...По-добре се Саморазпуснете......