122

анонимен

преди 5 години

И не само безработните в Благоевград! Дупница е погром! Търсят се само продавачки и шофьори! Закриха се няколко завода в града, Актавис е със затихващи функции, ТЕЦ Бобов дол също, Мините в Бобов дол затвориха, Енергоремонт Бобов дол и т.н. Все големи предприятия! Югозападът е вече беден като Северозапада!

121

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ ЗАДМИНА СТАМБОЛИЙСКИ. ТОЙ ВЪРНА 20-ТЕ ГОДИНИ БЪЛГАРИ КОИТО ЖИВЯХА ВЪВ ВАГОНИТЕ В НАДЕЖДА И ИМ ДАДЕ ПО 500 КВ.М. В КВ. СТРЕЛБИЩЕ ДА СИ НАПРАВЯТ КЪЩИ. ОТ ТЕЗИ КЪЩИ ПОЛУЧИХА ПО 3-4 АПАРТАМЕНТА НОВИ И ПАК ЕМИГРИРАХА В ЧУЖБИНА

120

Анонимен

преди 5 години

Пак се предлага насилственио изселване.

119

Анонимен

преди 5 години

Едни двеста милиона по схемата ... Дето се вика определени хора ще се облажат с неопределен резултат. А какво, пламенчо, ще ги правите новите безработни от Благоевград?Не е ли по-синдикално да се постараете с условията на труд и с цената на труда в тази бананова държавица, та да се върнат дечицата ни - те не са ли българчета?Как не се уморихте да сипете глупави и безплодни решения, а сте побелели или само сте остарели и дебели?!

118

outlander

преди 5 години

шегаджия..............:)

117

не се чудете

преди 5 години

С такива акъллии-такива резултати!

116

Анонимен

преди 5 години

Тоя ще го номинираме за Нобелова Награда темата,откъде да намерим *** готови да обслужват червените !

115

Jon

преди 5 години

Вместо да дадат средната работна заплата на българите който са в България , а какво правим даваме я на чужденци пък и къща им купува държавата.

114

Анонимен

преди 5 години

Те и брадатите азиатски майки с деца дето уж бягали от война и прескачат телта на Далавери нещо моментално се изпаряват от тука,пък щяхте да ги интегрирате и да ги карате да ви работят!Хаха!

113

1

преди 5 години

Тоя да вземе да върне парите, които ги е вземал за нищоправене и нищоговорене!

112

Анонимен

преди 5 години

Това "нещо" през целият си съзнателен живот е било на хранилка в синдикатите. В резултат и на неговата добре свършена работа, резултатите са Налице и всеки един ги вижда.Така че,ти нямаш право да се парадираш по медиите,па камоли да даваш каквито и да е съвети!

111

бг

преди 5 години

Да изселят българи от Западните покрайнини означава да обезбългарят български територии несправедливо отнети от България с Ньойския договор .Това е меко казано глупаво , а точно казано -предателство в услуга на сърбите.Тези хора не са емигрирали от Балгариа .Те са на българска територия ,където са живели дедите и прадедите им. Друг е въпросът с молдовски и украинските българи.

110

1

преди 5 години

забравих и медиите!

109

1

преди 5 години

В сговор са партии, бизнес, полиция, съд, прокуратура, бизнес срещу "простия" българин!

108

анонимен

преди 5 години

"Идеята не е да внасяме работници, а да потърсим механизъм за устойчиво заселване на българи у нас, които живеят в Украйна, Молдова и Западните покрайнини, говорим за хора с квалификация. Проектът включва заселване визостанали райони. Това ще се отрази и на икономиката ни, и на демографската криза. За да сработи, ще са нужни между 3 и 5 години", смята той.Хем идеята е да не се внасят работници, хем щяли да бъдат с квалификация и да подпомогнат бизнеса.

107

Анонимен

преди 5 години

"Синдикатите" очевидно са в сговор с "бизнеса" и работят във вреда на работещите.

106

1

преди 5 години

Всички сте от мафията! Само глупости дрънкате!

105

кво да кажеш

преди 5 години

Тоя чисто и просто не е добре!Ама изобщо!

104

Наблюдател

преди 5 години

Заглавието не е коректно. В Сърбия останаха под 20 000 българи, предимно възрастни хора. Невъзможно е да дойдат 100 000 българи от Западните Покрайнини.

103

Анонимен

преди 5 години

"Доживях да видя жената в най уродливия и вид." Нищо не си видял, нищо не си разбрал, защото очевидно мразиш не само жените, но и човека. За съжаление не си сам. И бъдещето ще е трагично, ако не прогледнете и не се събудите.Ненормалното стана норма и жената, като извор и крепителка на живота, не желае да ражда роби!