21

Анонимен

преди 5 години

Дизелите бяха промотирани години наред като по-екологични от бензиновите двигатели, а се оказа обратното! Пълна лъжа. По-икономични и по-издръжливи са дизелите, да, но не са по-екологични ама никак даже. Това и дете го знае. Сега хората се чувстват предадени след толкова много промоции на дизели през 90те и началото на века, сега изведнъж не е така. Нямат проблем и по-старите дизели да се карат, но да има задължителна проверка на емисии и катализатор всяка година като част от техническия преглед

20

Анонимен

преди 5 години

да си внесат камилите на новодошлите камилариекологично чисто това е транспорт

19

Джако

преди 5 години

Айфона, колата и жената са продукти от първа необходимост. Без хляб може но без айфон не може.

18

Анонимен

преди 5 години

До Мошепросто искат да обновят пазара за коли, защото в момента е преситен и никой не ще да си купува нова кола, след като старата си върши работата!

17

10

преди 5 години

Кога и у нас жилетки ?Когато всички европейски граждани ги хвърлят !

16

ДртПрч

преди 5 години

Айде сега! Нямали пари за нова кола! Дизелите винаги са били по-скъпи от бензинките, а като им е скъпо да карат на бензин, да си турят по едно АГУ! Писна ми да им дишам канцерогенните пушеци. Това е като със забраната за цигарите - ще помрънкат, пък ще свикнат и ще им мине.Само имигранти като Васил Топалов ли са били на протеста?

15

Анонимен

преди 5 години

На никой не му пука за някви овчици ислезли да блеят на протест. Докато сте овце така ще е

14

Бензин Пауър

преди 5 години

Когато Ферари направят дизелов мотор ми се обадете ахахахахахах

13

Анонимен

преди 5 години

Тия пък. Вземат хил. евра на месец живет в най богатата държава в ЕА, и се правят че не могат да отделят по 150 евро на месец за за вноската на нова кола със евро 6.Аре у лево......Българи да простестират разбирам ама тия нямат право. Отделно че немските дизели изтровиха половианта свят ги хванаха в измама че лъжат за вредните емисии.

12

Моше

преди 5 години

Германците ги е страх че индустрииката им отива на дъното и ще храни рибките.Откога разправям че германия е колос на глинени крака и скоро ще изчезнат от лицето на Земята.Нищо не е забравено!Нищо не е простено!

11

Щирлиц

преди 5 години

Ще ви дойде акъла...Нали бяхте много богати,и еко-ориентирани?Навличайте жилетките,и леви-десни по улиците.

10

Моше

преди 5 години

Дизеловите коли тровят въздуха и трябвабда бъдат забранени!

9

Фашистки-внук....

преди 5 години

Нещо, из- турбо-2...Оплита, прости- хора,...Да- приличат, на- листопада,..Зад, поликлиниката.....

8

Анонимен

преди 5 години

"Жълти жилетки" в Щутгарт в подкрепа на дизеловите коли:--Мда ... "Внимание, внимание, гаварит и паказивает масквА! Слушайте масквА!"

7

Анонимен

преди 5 години

Дизелът става за камиони, влакове, автобуси, кораби и др. тежка техника. За леки автомобили дизелът е безмислен и неефективен.

6

Анонимен

преди 5 години

Не че нещо, ама в Щутгарт половината население работи в Мерцедес и Порше. Да е независим този протест, да е независим, колко да е независим?

5

Анонимен

преди 5 години

Да си продадат дизелите и да си купят бензинови коли.

4

Анонимен

преди 5 години

Пък в нашия град забраняват каруците.

3

Аеронавт

преди 5 години

В хомосексуалните общества, каквото е германското е нормално да няма дизелови коли. Автомобила сам по себе си е прекалено хетеро и е символ на мачизма и насилието над жени. Начините за придвижване следва да бъдат тротинетки, лонгборд, ролери, сегуей и в краен случай и само по изключение случай велосипед с не повече от 6 скорости.

2

Анонимен

преди 5 години

Юдейо-масонският диктак с който наложиха мигранската политика на Германия(едно политическо джудже) се проявява в това да продължава да тормози хората,като си плащат прескъпо за "зелена" енергия или забрана дизела,за да се карат "теслите",чиито батерии,така,ще замърсят природата,а като се повиши консумацията на ток,единственият най-додтъпен източник са въглищата.