10

Анонимен

преди 5 години

Ало,ало ...са спонсори на ДПС.Затова у нас МВР не ги закача.

9

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Много- хора, се- страхуват,...Да- сй- прйзнаят, лудостта,...Стават, измислени- родители,..Стопани, на- животни,...- Също,...Като- такива,...Пак- питам,...Някъде- пише- ли,...За, човек,...Стъпил, във- дупка,....

8

Анонимен

преди 5 години

до МилицаКакво гърците, всички големи измами, наркотици и проституция идват от ченгетата, на същия хал са и тези. А при по лека мярка, можеш да плащаш до 15 евра на ден, да не взлезеш в зандана,хазната няма пари, а пък и теб могат да те вкарат за нищо , че не си виновен ,важно е че си българин и са те посочили .Не ми говори за тези измамници гърците,всички са един дол дренки...

7

Анонимен

преди 5 години

Какъв съд при нас? Та те нашите ушеви не си правят труда да разследват, камо ли да ги заловят, па съдят и еле па затвор.Тука всички по веригата са удовлетворени, да не говорим че сигурно се заделя процент и на тиквата...затова който смята че родителитв му случайно са заделили пари, да им ги вкара на влог с възможност да се теглят само от деамата.

6

Милица

преди 5 години

Гърците като ги набарат ще научат гръцки при байСтаври_с.10 годинки... Ако искаш откупуваш годините с 50$ ден

5

до 3

преди 5 години

Да бе така е вие сте чисти като сълза.само окрадохте и опустошихте цяла държава ама то не се брои.

4

Даааа!

преди 5 години

В Гърция има ефективна съдебна система - като ги уловят ,хитреците ще лежат доста повече от 10 г. и 100 % е сигурно,че цял живот ще им държи "влажно" отзад!У нас нямаме съд и затова продължават издевателствата над доверчиви хора.

3

Шопо

преди 5 години

Асан и Маймун...

2

Анонимен

преди 5 години

Браво,браво,нохауто трябва да се разпространява.

1

сигурно

преди 5 години

А там као ги хванат ,бой ще ядат и в затвора ще лежат поне за по 5 год.а тук 3 год. условно за това ,че са дали 10 бонки подкуп на магистратите !!