20

Анонимен

преди 5 години

Няма да стане! Ще излязат бед сделка и това ще е най-доброто за Англия!

19

Joko

преди 5 години

Великобритания велко се ос ра ! Сега си търси тоалетна хартия !

18

Анонимен

преди 5 години

Всичко опира до договорите за търговия със САЩ. Тръмп иска митнически съюз и обща икономика с страните от бившата Британска империя, които да се противопоставят на Европейските и Азиатските икономики. Причината е че свобдната конкуренция убива Амриканската икономика. Докато Англия е в ЕС, това няма как да стане. Това е стремеж за нова колониална епоха. А театърът по телевизията е за такива будали които гласуват.

17

татул

преди 5 години

Свободата на движение...Няма такова движение.Това е лапсус накукловодите.Днес зад декорите сеслучват нещата,а на сцената е мимътТери.Свободата се движи и без движе-ние.Философствам сър.

16

Мина

преди 5 години

А какво ще стане със свободата на движението - нали не искат повече граждани на ЕС ?

15

татул

преди 5 години

Това вече не е прек-зид.Нашето си е наше чуждото пак наше(общо).Ние смеси независими,но в бизнеса на европатаЯвно на финалната права ще променятфотофиниша, както са го замислили вначалото.Ако е спрямо нас това ще мине,но тук става въпрос за много пари ипрекарани колоси като германци,френ-ци.

14

Не съм впечатлен.

преди 5 години

Англичаните за нищо не стават, прехвалени надути пyяци. Отдавна им мина времето. Сега ще се съобразяват с ЕС, САЩ, Русия, Китай щото са едни плюмки с територията на Румъния и населението на Тайланд. А Лондон е такава депресарска и преселета кoчина, никога не бих живял там дори да ми плащат. Много са ми смешни някои българи като тръгнат да възхваляват прокажения остров, вечен враг на България и на цяла Европа. Бутат се там да живеят като бели рoби, а те ги мразят. Германия/Франция/ЕС е истината.

13

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко дни Нереза мей направи договор за тьрговия с Африканските страни, явно брутанците които мразят всичко европейско ще си обменят като тьрговия с африканчетата, краставици за банану!

12

extremist

преди 5 години

АНГЛИЯ ВЪН - КВОТО ИМАХА ДА КАЗВАТ ГО КАЗАХА

11

Храна

преди 5 години

Ядем ниско качество храна, защото я купуваме. Има случай, когато хората спряха да купуват хляба с Е-та и какви ли не химии. Вече този хляб го няма по щандовете, защото се хвърляше и рано или късно става нерентабилно, колкото и да е евтино производството на хляб менте. Спрете да купувате ***, изберете качеството, дори да е малко по-скъпо, гледайте да е възможно най-близко до природата - да няма Ета (или само положителните, като аскорбинова киселина и т.н.)

10

Брекзит

преди 5 години

Като не успеят от първия път - сменят името и продължават...

9

Панталей Партизанина

преди 5 години

Само Г-жа Нинова може да спаси Брекзита от смърт защото е мъдра и владее изкуството на преговорите до съвършенство! Единственият възможен успешен посредник между ЕС и УК се нарича Г-жа Нинова. В това няма никакъв спор. След като постигне това, а и също след като победи ГЕРБ на изборите, тя може да се посвети на управлението и добруването на България като министър-председател. Другите два колоса на целомъдрието и почтеността - Г-н Радев и Г-н Станишев ще помагат на кормчията разбира се! За доброт

8

Анонимен

преди 5 години

брекзит, брекзит, ама май не съвсем ! идеята , поантата на брекзита изначално беше и се въртеше около ключовата думичка - Независимост ! Е каква "независимост" ше имаш ти, ако пак си "закачен" с "договор" !?залагам на "червено" и твърд брекзит, зощото другото няма да е дефакто никакъв брекзит!

7

Анонимен

преди 5 години

Е нали точни тия патреоти плюиха по европейците и накараха всичката пенсия на референдума да гласуват за излизане от европейския сьюз, защо брититата се сьрдят пак на европейците и все не доволни?

6

ДртПрч

преди 5 години

Е, оти тогаз ги ручаате жабетата, а? За да останат в митническиясъюз, британците трябва да плащат по-голяма вноска, отколкото ако са член на ЕС, а границите пак да са отворени. Тия нали точно за тези две неща искаха да излязат?

5

гуню

преди 5 години

Искат работниците да нямат права. Искат да няма данък финансови манипулации на акции офшорки и подобни. Затова искат навън. Но когато дойде ЕС и САЩ трансатлантическото споразумение са умрели.

4

Анонимен

преди 5 години

До МдаНорвегия и Швейцария плащат вноски, синхронизират законодателството, спазват законите на ЕС, без да участват във вземането на решения и приемането на тези закони. Британците друго искат...

3

Анонимен

преди 5 години

Това струва пари. Трябва да плащат за правото да няма мито. Това им казаха началниците на ЕС. Пак не са разбрали.

2

Елемаг

преди 5 години

Още като се за говори за Брекзит ,умните тука( по принцип,които най-много ни цензурират-странно) казахме,че те ще искат да се изхитреят,да не плащат огромната вноска,ама да запазят благинките свързани с ЕС.Има един момент обаче.Това няма как да стане защото на 2-рата секунда всички държави ще искат да последват примера и.М-у другото английските политици са наясно,че това няма как да стане.Но е смешно дори да се опитват,да прокарат тоя номер!!Клоуни!!!Отдавна не сте никакви!!!

1

Мда

преди 5 години

Голяма истерия за няма нищо!Норвегия и Швейцария да не би да са умряли,като са извън ЕС?Или пък ЕС ще фалира,щото някой е извън него?Е,вярно малко депресиращо е за евро-джендърите,че има такива,които искат да напуснат техния(?) рай...