31

Анонимен

преди 5 години

Като дойде на власт курнелата заплатите ще станат по 5000лв.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23В скобите може да напишеш, която и община да е, и пак написаното ще е вярно, защото е така в цяла Бг. Всичко що е държавна работа- връзки. Даже портиерът на входа е с връзки. Некадърни и мързеливи, работят само една част от тях и вършат работата и на другите. Там няма развитие, няма трупане на опит, нови компетенции. Там има междуличностни борби на интригантска основа и мерене кой е с по- големи връзки. Доминира Алфа връзкарят. Другите го обслужват. Йерархия!

29

Анонимен

преди 5 години

Докато заплатите не са от 2000 нето минимум и назначават връзкарски,няма и да си потърсим работа само в чужбина ще търсим.Навсякъде е с връзки!!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Това не е държава заплатите са 500 600 бруто а не от 1500 2000 нето минимум а и дори и да пуснеш св не те назначават,защото назначават техните си кадри а ти никога не си техния кадър и емигрираш а сега емигрират не само студенти а и пенсионери. Няма смисъл да търсиш работа,защото знаеш,че няма да намериш.

27

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден срещам от студенти до пенсионери никой не пуска св та и не търси работа,защото знаят и сами казват,че винаги назначават само техните ,а те не са техните.Повечето от тях емигрират или се насочват към емигриране

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Спокойно ! Сега като интегрираме младите роми и те с трудови ще изкарват пари за нашите пенсии. От Брюксел, Вашингтон и Тел Авив са помислили за застаряващия български етнос. :)

25

доволен селянин

преди 5 години

секи ден едни и същи въпроси ет ви отговора паре нема1500лв глоба при заплата 500лв геноцит бегайте деца по чужбина щот тука идат гладни години

24

Анонимен

преди 5 години

А така! Подиграхте се с младите хора, "нямали опит!", дадохте им смешни пари и те заминаха. И сега ще ревете! Ревете! Каквото си надробихте, това ще сърбате!

23

Анонимен

преди 5 години

Моя позната си подава CV за работа в детска градина, с висше образование и опит. Отговарят й, че няма смисъл, защото дори и чистачките се назначават от общината ( няма да казвам коя община ). Изводите за положението всеки да си прави сам.....

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16хахахахах го казваш като комар от един Е.Т.Н.О.С къде се множи като плевен прегърнал роза.Знам че няма да схванеш метафората.

21

Анонимен

преди 5 години

На сносна работа се уреждат само чрез връзки и подкупи. Останалите макар умни и работливи остават под чертата, т.е. принудени са да работят на мизерни заплати и често тежък труд ( тук или в чужбина ), за да се издържат и не могат да си позволят да учат дори и да искат.

20

Анонимен

преди 5 години

Накрая в тази държава ще останат само ромовете и пенсионерите. Ако искате вярвайте. С това качество на образование, здравеопазване, заплати никой вече няма да иска да живее тук. Аз лично вече не искам, но поради стечения на обстоятелствата съм все още тук.

19

Анонимен

преди 5 години

Нищо не значат ни образованието, ни квалификацията, ни специалността.Важно е на кого си човек и да си партийно обвързан с управляващите.Това се цени в Бг.

18

Анонимен

преди 5 години

Да бяхте се сетили по - рано, че при такава политика - такъв резултат. Плащането започва още от детската градина, после продължава в средното образование и накрая висшето. Какви са тези такси за учебници, помагала и всичко останало? Замислете се само колко струва на родителите издръжката на детето докато учи.

17

Анонимен

преди 5 години

В тая държава и една група езици и образования да имаш, ако не си техен човек не те взимат на работа и за смешна и за нормална заплата .От чистачка до програмист или хирург ,важното е да си техен човек, ако не си нищо не става и трябва да емигрираш.

16

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден в европейска България се правят по над 50 аборта...това е огромно престъпление...

15

Българин

преди 5 години

Революция! Системата се крепи от НАС и може да бъде променена само и единствено от НАС!! Стига вече сън. Трябва да се хванем за ръце заедно, братя и сестри българи, и да изградим новото поколение.

14

един на 50г.

преди 5 години

И когато държавата е мащеха и жесток трудов ФЕОДАЛ. хората ще търсят по високи заплати , които НОИ вече изплаща за работа на пенсионирани в чужбина. Нали вдигате години за пенсиониране и то НОН-СТОП. Хората бягат от предоставената ви мизерна заплата, ЗДРАВНО И социално осигуряване. Вдигахте годините за пенсиониране на ПОЛИЦАИ, на ВОЕННИ, и на всички останали категории работещи. А УТРЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ВДИГАТЕ ДЯДОВИЯ!

13

Анонимен

преди 5 години

От година на година става все по зле с кадрите, а шефа непрекъснато ми вдига заплатата и ми трепери да не си бия камшика на някъде... Това 3 часа да си избираш яке от мола в работно време преди години дори не съм го сънувал...

12

Хапи енд

преди 5 години

1.8 млн. пенсионери 1.2 млн. държавни чиновници 1.0 млн. ромове 0.8 млн. на ТЕЛК, 0.6 млн. безработни, 1.0 млн. деца още 0.1 млн. затворници, бежанци и други гадове = 6.5 млн. които само взимат без да дават нищо откъде пари за пенсии и растеж в държавата. Пари се правят например като произведеш една чаша и и платиш данъка.Единствената свежа пара идва по Европрограми които се открадват най-брутално и от емиграцията.