51

Анонимен

преди 5 години

До КокоАбе прав си за пенсионерите, но пък последните години в администрациите се напълни с калинки - мига умно с изкуствените мигли и не знае какво да отговори като я питаш...

50

Анонимен

преди 5 години

1500 лв. начална нетна месечна заплата. Който не може да ги дава, закономерно трябва да фалира. България трябва да престане да бъде държавата на работещите бедни.

49

Българка

преди 5 години

До Анонимен 44Айде по-спокойно, никого не храниш! Тези хора са работили по 38-40 години и са плащали данъци! Накрая получават една жалка пенсия, с която не могат лекарствата си да платят. Пенсии щял да отнема неграмотникът...

48

Анонимен

преди 5 години

Предатели ако си мислите ,че образованието на запад е по-добро - жестоко се лъжете..Имам двама клиенти единия завършил Икономическия във Виена топ-100 , другия в Англия топ-200 университет и двамата нищо не става вижда се нямат основни умения за работа .. Това 6-месеца да не можеш да се оправиш с електронно банкиране , и други смехотворни неща за които хора с основно образование се оправят..

47

Анонимен

преди 5 години

Гадни герб ще ви изметем

46

Анонимен

преди 5 години

Парашутист. И той е бил нечия калинка в училище, а после лесно се става министър.

45

Анонимен

преди 5 години

Този дето направи долара 3000 лв е същия дето направи хляба милиарди марки в предхитлерова Германия, същия дето направи хиперинфлация сега във Венецуела. Обаче не е с българско име тоя. Някакво старозаветно е

44

A

преди 5 години

До Анонимен 18Нали има едни наши хора-калинки, които пишат учебници и помагала - колкото по-неграмотно - толкова по-скъпи. Коъ да ги плаща тези разходи - Боил Банев и сие или щерките на ЦЦ - те са умни и учат навън по английски учебници.

43

Анонимен

преди 5 години

Трябва пенсионерите да ги превикат един по-един и който има деца внуци да работят в други държави , да им отнемат пенсиите..

42

Видях

преди 5 години

Видях ви образованието. По една от най гледните телевизии в сутрешния блок и дадоха как ром в 8 клас не може дори да прочете една дума на български. Тези 1 милион роми, ако не ги хранят данъкоплатците, ще имаме повече пари в хазната.

41

Анонимен

преди 5 години

Това е заради предателите дека работят на запад.. Не желаем храним родителите на предателите..

40

Анонимен

преди 5 години

Жена с два западни и руски езици, висшист, 5 месеца всяко лято работи като администратор в морски курорт... 730 лв. заплата. Е? Как ще задържите младите?Валутния борд защо ни е още? За да ни държат в мизерия и да диктуват финансовите потоци отвън. А защо няма държавна банка да е за баланс на частните?

39

Коко

преди 5 години

По държавните служби е пълно с пенсионери, които са се вкопчили във високите позиции.Има такива пенсионирани по 1-2 пъти и продължават да получават и заплата, и пенсия, и всички екстри.Всичко това се плаща от работещите и демотивира младите в администрацията.

38

Анонимен

преди 5 години

Този министър май живее в друга вселена. Образованието ни е толкова изостанало, че няма накъде. работят пенсионирани учители, за да взимат по-високи заплати без дори да ги интересува децата какво са научили. Понякога децата са по компетентни от тях.

37

анонимен

преди 5 години

На 56 г. съм, имам да направя още 1 г. и половина трудов стаж, и заминавам за чужбина да работя и да чакам пенсионна възраст! Няма смисъл да седя тук на 500 лева!

36

Анонимен

преди 5 години

За днешните работещи пенсии няма да има, да знаете!

35

аз-ът

преди 5 години

Нищо не можете да направите. Ще си останете с пишман патриотите, дето им е кеф че тук е разграден двор, всичко друго за тях е полицейска държава и малцинствата. Много ви беше удобно преди ЕС, нали ? Бизнеса гони хората с заплатите, а държавата с отказа си да се грижат за тях и непукизма им. Е- и държават и бизнеса ще умрат без кадри. Процесите са започнали и не могат да се върнат назад, не е въпроса дали, а кога. Да ви е честито на оставащите, аз се махам.

34

Анонимен

преди 5 години

Няма смисъл да търсиш работа,защото и за 500 бруто няма да намериш а и не си трува да работиш за под 100 лв на ден.Емиграция за всички.

33

Анонимен

преди 5 години

И в държавния и в частния сектор работят само правилните ако си нормален работа ще си намериш в някоя друга държава. Като се започне от тиквата мутрата на Живков.Ако тиквата не беше мутрата на Живков ,сега щеше да е охрана на някой като него.

32

80%+

преди 5 години

В България пазара на труда няма. Има само за няколко специалности, изброими на пръстите на едната ръка и само в София.