71

Анонимен

преди 5 години

Отнеха много от правата на работниците, дебеловратите работодаели-демократи не спазват и малкото останали работнически права, после защо българите бягали от България, а останалите в България не искат да създават и отглеждат деца. Те за това - заради дебеловратите демократи.

70

Факт

преди 5 години

Ако не бяха вдигнали пенсионната възраст, която продължават още да вдигат, младите щяха да са на половината от пенсиониращите се. Това, което се случва, т.е. демографската катастрофа, всеки с поне малко ум в главата, го разбра още през 1990-1991 години. Не знам защо чакаха да минат 28-29 години, за да започнат да говорят за това, но все още нищо не правят за по-добро.

69

до 70

преди 5 години

къде си та да няма цикламени ?недей да къжеш . Със сигурност е пълно с цикламени около теб , просто са друг нюанс.

68

Анонимен

преди 5 години

ЛЕКАРИ НЯМА, ЩЕ НИ ЛЕКУВАТ ПАРАМЕДИЦИ- РАЗБИРАЙ ШАФЬОРИ С КУРСОВЕ, ПОНЕЖЕ ДАСКАЛИТЕ БИЛЕ ПОВЕЧЕ ОТ УЧЕНИЦИТЕ ДАЙ ДА ИМ СМАЧКАМЕ ФАСОНА ЩОТО ВИДИТЕ ЛИ НИЕ КАТО РОДИТЕЛИ СМЕ НЕПОВТОРИМИ А НАЙ ВЕЧЕ БЕЗОТГОВОРНИ, ВИНОВНИЯТ Е ВИНАГИ ИЗВЪН НАС И НЯКЪДЕ ТАМ В СИСТЕМАТА- ДАСКАЛА, ДИРЕКТОРА, МИНИСТЪРЪТ.

67

до 61

преди 5 години

там където "държавата защитава работника, а не работодателя" - от там работодателите бягат . И резултата е висока безработица .Или с други думи - на хартия работниците имат всички права на света , а реално нямат работа .Или още по просто казано (като за теб ) - ако аз съм работодател / инжеститор и тнт - аз няма да регистрирам компания и създам работни места , там където работниците ще ме правят на май-му-на.

66

пецата

преди 5 години

Пари има ама как олигарсите и милиардерите да си развържат кесиите , "само балъците правят тъй" , територията я имат само за печелене и после духват някъде надалеч да харчат

65

Анонимен

преди 5 години

Държава цирк, от както напуснах живея нормален живот. Не се хваля, дори е тъжно но това е истината. На запад законите се спазват, няма шуробаджанащина, няма цикламени, няма простотия ... всичко можеш да си позволиш и най-важното живееш сигурно и спокойно.Нищо де, поне си идваме един път на няколко години. Напредък няма, само ми направи впечатление сивите и пред разруха блокове.

64

Анонимен

преди 5 години

Лятото работих в България, бях решил да се върна.Трагедия. При тия заплати това е самоубийство, но има и хора който добре печелят. Незнам каде е проблема, закони има, но масово не се спазват. Не искам да съм емигрант, но нямам избор.

63

Анонимен

преди 5 години

Това сега което внасяме за пенсии отива за майките и бащите ни но за нас няма да има кой да работи. След 35 години когато ще трябва да се пенсионирам колко млад народ ще има за да работи и да ми плащат пенсията. Както вижадате народа не ражда а точно техните деца след 35 години трябва да работят за да ни изплащат пенсиите. Напълно сме загубени без деца които никога няма да се родят. Но затова никой не мисли защото тези които сега ви управляват след 35 г. ще са изгнили да му мислим ние с гайдите

62

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите получават малки пенсии , защото са отгледали и възпитали предатели , избягали на запад да хранят чужди пенсионери и черната раса да се развъжда..

61

Съби

преди 5 години

Бачкам си тираджия и това е няма живот във България

60

Анонимен

преди 5 години

Пародия на министър той не си ли знае директорите какво правят чакал ги да сгазят лука и да нареди проверките

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Много ги интересува тях. Просто трябва нещо подходящо да кажат по медиите. Техните са по чужбина.

58

до 56

преди 5 години

няма учители бе кухо-глави затова са по 30 деца в клас ." ... направете като в Португалия ... " Кой да ти го направи ? Госод ли ? Ти какво направи досега ?

57

Анонимен

преди 5 години

То и на запад демографията е като тука,само че плащат добре и си привличат работници от други държави,които работят и издържат държавата.Това в България не става защото в България закона защитава работодателя а не работника.А българския работодател плаща жълти стотинки на работника,а има по 5 коли,апартаменти и любовници.После ни лъжат че нямало млади хора за да развиват икономиката.Е как ще има,да не са луди да седят тук за да бъдат ограбвани.

56

Анонимен

преди 5 години

хора не останаха в тая пародия на държава, те работници търсят, след 10/15 години ще останем около 4 млн. и махни джипситата и край на мача !

55

Съби

преди 5 години

Чакам ви братя българи на Франкфурт товаря за Швеция

54

Анонимен

преди 5 години

До Българка Навсякъде пенсионната система е Солидарна , ако няма нови подпълнения фалира.. никой няма натрупани пари .. Същото е с банките ако всички решат да си изтеглят парите банката фалира.. Така че трябва да отнемем пенсиите на пенсионерите които децата работят в чужбина..Неизбежно е твърде много станаха предателите...

53

Анонимен

преди 5 години

Назначават ви на 1'000 лв. на месец, внасяте по 250 лв. осигуровки и хранете ци*аните и чакайте да доживеете до пенсия на 70 години....муахахаОколо мен няма млад човек които да работи за тия пари в мутроландия, за това хората са в Германия, Австрия, Англия, Белгия или Холандия.Капиш, министре?

52

Гост

преди 5 години

Направете броя на децата в групите на ДГ и броя на децата в класовете като в една Германия, една Португалия! Там на десетина деца е една учителка, говоря за Португалия. Колкото по-малко са децата, толкова по-качествено ще са научени! А Вие какво направихте натъпкахте в групите и класовете по 30 деца! Ама така е, като никой си няма идея какво прави!