91

Анонимен

преди 5 години

Е, това е хубава новина за пенсионерите - значи след пенсия ще си работят пак, понеже те са работната сила на България, за да може да оцелеят с 200лв пенсия. Това е българският "дрийм" на пенсионера. Работи докато умреш.

90

Анонимен

преди 5 години

Пенсионират се онези, които цял живот са работили.солидното число на неработещи млади е такова преди всичко заради една специфична малцинствена група, която никога не е имала намерение да учи и да работи. допреди 30 г. е имало един период, през който, според някои платени агитатори, тези били "работили". Да, ама не! Повечето от тях са били просто зачислени на заплата, защото законът е повелявал да няма безработни. Сега пък му намериха цаката, на помощи, детски надбавки и фалшиви ТЕЛК-ове.

89

гост

преди 5 години

Няма ли *** да спре ненормалния-***, който през няколко минути повтаря все едно и също: за спиране пенсиите на определена група от хора!

88

men

преди 5 години

то не било демокрация ами демография. не било граждани за европейско развитие ами ганьофски ербапи за разграбването на бантустаня.

87

баце

преди 5 години

родителя не е плащал осигуровки за себе си така ли? а тези дето немат деца и цял живот шапка на тояга ще получават ли? а тези като тебе дето вместо да излезнат на улицата да искат и да се борят за достоен живот, залягат ниско и гласуват за бокофсци, сфъковси, ниновки, генералчета, костовци и т.н. ко ги праим? а ако спрете да им давате пари на тези хора дали нема да спрат децата им да пращат изобщо и да скъсат всякакви връзки с ***?

86

Анонимен

преди 5 години

Всеки родител които детето му работи в чужбина да не му дават пенсия и мед. грижи защото е отгледал работна сила за чужда държава това е предателство и държавата на такива трябва да гледа с лошо

85

ЛЪЖИ !

преди 5 години

защо тогава безработицата не намалява !?защо тогава заплатите не се вдигат !?

84

Анонимен

преди 5 години

Учите децата за дезертьори пък после ох леле мале

83

50

преди 5 години

Ти министър на образованието ли си или на социалното и на икономиката ?Твоята работа е да се организира общото образование и актуализира професионалното .Тоест , да подготвяш учениците в избрано от тях направление а те да избират свободно къде ще работят като се договарят с фирмите.А не да отстояваш абсурдната теза за поднасяне на кадри за тях.Товане са бройлери.Фирмите трябва да разберат , че трябва да участват активно в подготовката и привличането на работници и специалисти!Сбъркана работа!

82

Анонимен

преди 5 години

За каква демокрация се говори в България, след като в тази държава цензурата е във всички области ? Опитайте и тук да кажете истина и ще ви елиминират веднага ! Комунизмът е в развит стадий в България, вижте си премиерът и ще разберете, че живеете в червена диктатура след като всяко негово изречение започва с "АЗ" !

81

Запознат

преди 5 години

За всички свободни позиции с професионално техническо образование какво възнаграждение е предвидено от капитала-350 euro .При минимум 1350 euro ще има излишък от кадри !

80

До 83

преди 5 години

Ти май изобщо не можеш да мислиш. Защо не знаеш къде са парите от вноските на пенсионерите? Как изобщо се опитваш да даваш мнение без изобщо да знаеш принципите на пенсионната система в България? Къде били вниските, боже, боже-е-е-е, събери си вересиите.

79

Анонимен

преди 5 години

82- ОТ КОЯ ПЕНСИОННА СИСТЕМА ЗАЕ ТОЯ ИНОВАТИВЕН НОМЕР...

78

Анонимен

преди 5 години

До 82Ти май нямаш деца.

77

Ицо

преди 5 години

Политиката на гроб-всички млади ВЪН. Така е наредено на буда и той слушка, иначе той е вън.

76

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите възпитали деца предатели-емигранти - трябва да им се отнемат пенсиите , всякакви граждански права , като охрана от роми , здравни грижи.. Кой какво е посял това това ще жъне , наказанието за предателство го знаете , останалото ще свършат ромите..Трябва да се обединим здравите сили иначе ще свършим ограбени и убити от роми като предателите..

75

до 82

преди 5 години

че какво общо имат децата на пенсионери с пенсиите им ?!?Нали самите пенсионери са работили в БГ-то и са им удържали пенсионни ?Къде са тея пари ?Ти н си добре с тая логика !

74

Анонимен

преди 5 години

До 80Не съм болен нито луд.. Трябва да отнемат пенсиите на пенсионери чийто деца не работят в България .. Има деца на пенсионери които един ден стаж нямат в България..

73

Анонимен

преди 5 години

Неизбежно ще се стигне до отнемане на пенсиите на родители които са възпитали деца и внуци предатели - емигранти..

72

Анонимен

преди 5 години

Този министър в качеството си на главен секретар на МОН (и най-вече на икономист) въведе през 2007 г. в образованието системата на делегираните бюджети.След повече от десетилетие резултатите са видни - функционално неграмотни зрелостници, директори-феодали, смачкани даскали, разпаднал се учебен процес в поне 70% от училищата. Иначе казано - пълен погром над родната просвета!