79

Така като гледам

преди 5 години

при ББ минималната в Гърция е около два пъти по-висока от България, а при Станишев беше 10 пъти разликата. Смятай с каква скорост ги настигаме, а при Борисов 5 сигурно ще сме ги изравнили и задминали.

78

Анонимен

преди 5 години

Бойчоооо , това е новата заплаха за сигурността и стабилността на ГЕРБ !

77

МРЗ на дневен ред!

преди 5 години

В Бг МРЗ отдавна трябваше да я направят 700-800 лв.Крайно време е този въпрос да се разгледа в Парламента, от министрите, депутатите и пр.Те си увеличават заплатите на всеки 6 месеца с по 300лв, а обикновените работещи- 40-50лв веднъж годишно.

76

Анонимен

преди 5 години

Искаме си F 16 , не заплати и пенсии .

75

makedonec

преди 5 години

v garcia zatiagat kolani i xop 650 evro - v balgaria gi razvarzvat i xop 250 evro- da im imame krizata na GARCITE - do takova mislene ni dokaraxa nashte -pishman -kradlivi i lazlivi politici - vseki narod zaslyzava ypravnicitesi : oshte kolko vreme ni triabva za da gi maxnem tezi stari mycyni - koito samo smenia imenata na partite si - a liderite vse sashtit te

74

Анонимен

преди 5 години

До 79:Уви,приятелю,ПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКО ТОВА СМЕ СИ САМО НИЕ,БЪЛГАРСКИТЕ ОВЦЕ!!!Я виж гърците,какво правят,когато И НАЙ-МАЛКО ИМ СЕ НАКЪРНЯТ ИНТЕРЕСИТЕ и каква е реакцията на българското стадо,когато ДАЖЕ ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ НЕГО СЕ ВДИГНЕ ЗА ЗАЩИТА НА ИНТЕРЕСИТЕ СИ!!!ЕТО В ТОВА СЕ СЪСТОИ ГЛАВНАТА,АКО НЕ И ЕДИНСТВЕНА ПРИЧИНА ЗА СОБСТВЕНИЯ НИ ХАЛ!!!Разберете,"българи",НИЕ САМИ СИ ТВОРИМ СЪДБАТА!НИЕ,НИКОЙ ДРУГ!!!Докато седим, като сеирджийско стадо пред телевизорите ,ТОВА НИ ЧАКА!!!

73

Кога сме

преди 5 години

Еххх тая криза в Гърция... цъ-цъ-цъ. Кога сме най зле, като гърците да сме.

72

Герб

преди 5 години

На Герб и управлението на Стамболов му е виновно за всичко. Все търсят с кой да си избършат задните части, а истината е че заради тяхната мафия и кражби, никой не смее да инвестира в България и сегашните инвеститори се чудят на кой да си продадат предприятията и да избягат.

71

Анонимен

преди 5 години

Вярно, че в Гърция е скъпо, ама само за нас- българите.И в най- забутаното гръцко село едно кафе е 1 евро= 2 лева. Но гърците си живеят баровски- хубави къщи с китни дворчета с по две паркирани нови коли.Кога ще ги стигнем? Never ever!

70

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво е осигурявала минимална заплата от 140 лв., но един хляб беше 0.40, едно кисело мляко 0.29. Всеки сам може да сметне коко хляба на 0.40 може да се купят със 140 и колко хляба на 1.10 със 560. За по-сериозни неща като хладилници и телевизори да не говорим. А много стоки въобще ги нямаше по магазините дори и да имаш пари. Като почнем от банани и портокали и стигнем до видеокасетофони и леки коли.А после свърши комунизмът...

69

Анонимен

преди 5 години

"Фалирала" Гърция винаги е била много по- добре от нас по отношение на заплати и пенсии, по стандарт на живот.

68

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше бандитското управление на Орешарски, който фалира КТБ и предизвика Трета национална катастрофа сега мин заплата в България щеше да е 1500 лв.

67

Бойко

преди 5 години

Не бъдете като гърците;))) Лошо е там, само при мен е добре;))) Ето, растат пенсии, заплати, а в Гърция - криза, мизерия, глад и най-вече Нестабилност!;)))

66

:)

преди 5 години

Бойко Методиев Борисов: Ако не бях аз, България щеше да е като Гърция!За това съм съгласен с ***, ако не беше крал толкова, можеше да понастигнем гърците. Но... *** народ, слаба държава.

65

Анонимен

преди 5 години

През 1989 година минималната заплата в България беше 140 лева, което по стандарта на живот, който осигуряваше, е доста повече от сегашната минимална заплата в Гърция. После дойде демокрацията и пазарната икономика.

64

Анонимен

преди 5 години

Алооо "любитела на филиите с мас"как беше твоят бисер, Да внимаваме защото ни чака съдбата на Гърците!

63

Видял

преди 5 години

Ние сме много по напред и то благодарение на Герб. В Гърция е много скъпо и ходя там всяка седмица .

62

Анонимен

преди 5 години

За да е по-ясно 280 евро е заплатата в БгОт там нататък всичко е интерпретацииАз при социализма вземах 200лв (ама цените бяха стотинки ) а един долар беше някъде около един лев Изводите си ги правете сами

61

Видял

преди 5 години

До До ВидялКак да лъжа като наскоро изхвърлих касовата бележка от техния Лидъл?

60

Анонимен

преди 5 години

Другари, в еврозоната много зле било а?И не ми разправяйте за храната у македонско и сръПско.И у нас има хубава храна колкото щете ама трябва малко търсене и познаване, защото като ви дадат да опитате едно истинско овче сирене и едно менте ще вземете ментето.Разбират ви главите от хубава храна.