139

Язека

преди 5 години

Боко каза, че сме по-добре от гърците. Аз му вярвам на него, а не на някакви си факти...

138

Члена

преди 5 години

Ха ха, пичове след 100г. няма да дишаме на никого прахта щото България няма да я има

137

Богаташ

преди 5 години

Моята домашна прислужница, която е гъркиня... С егати лъжата започнах.

136

Munchen_DE

преди 5 години

Опааа, сега малко математика... По радиото чух, че около 600 хиляди души в страната са на минимална. Като се има предвид това, значи това са около 10% от всички работещи. 650*1,956 = 1270 лева приблизително!А в България дали само 10% са на минимална? Млад учен в БАН взима към 500 лева чисто, а доцент с 30 години опит - 700 лева!В София като гледам обявите - заплата над 1000 лева си е късмет!Не коментирам прослойката, която не се издържа от заплати!Без повече коментар. Нямам думи!

135

Анонимен

преди 5 години

То и Бацето затега колани преди време,затега,затега...па я кво шкембе опуштил.А народецът кво да затега,той жив умрял.

134

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ МОЖЕ САМО ДА ДИША ПРАХА НА ЦИПРАС.

133

Анонимен

преди 5 години

Всеки си пише каквото си иска за Гърция. То някои неща зависят от гледната точка. Например в Гърция съм виждал коли като от музей, един Фият видях много стар модел, в България такъв не съм виждал, обаче на външен вид направо като нов, а и двигателя не издаваше някакъв лош звук. Т. е. поддръжката е била добра, а и сервизите им явно са добри. Отделно сигурно човекът си го е купил като нов преди много години и си го пази. Или му е останал по наследство.А тук нашите таралясници втора употреба 90 %.

132

Анонимен

преди 5 години

Пичаве,нема оправия.Заспал народ- въшки го яли.Облъчват ни от ТВ колко сме добре,ама като се поогледаме малко...ич не сме добре.Даже сме плачевно състояние.

131

Анонимен

преди 5 години

Не мой да бъде. Наш Бойко преди години каза, че недай Боже да станем като гърците. Ние сме били стабилни. Не вярвам аз. Гърците са много зле и толкоз.

130

Факт!

преди 5 години

В миналия си живот трябва да си правил извращения военни престъпления или престъпления срещу човечеството да си Пол Пот Хи.тлер Мао Сталин и кой ли не едновременно за да се родиш после в България.Няма такова наказание.

129

Анонимен

преди 5 години

До 144Даже и така да е било в което се съмнявам факт е че благодарение на липсата на комунизъм са могли да направят сами тези си решения сместо да чакат одобрение от МоскваРежима там беше няколко години не десетилетия като в България. Там хората са бойни и се бият някой като се опита да ги подтисне. Тук навеждат главите и не се бият докрай срещу комунисти и т.н ами разчитат лошите да спрат да ги малтретират

128

до 137

преди 5 години

В Гърция никога американците не са ползвали бази, без да плащат, а в българия ползват 5 бр бази и ние им плащаме за това.Анадън му?Схващаш ли разликата?Имаш ли идея какви пари получават държавите с бази, които ние не получаваме?

127

До 137

преди 5 години

Абе *** нагъл, в Гърция имаше фашистки преврат.Имаше жестока диктатура и хората там едва оцеляваха имаше и гладория и изключително тежък живот за населението.Те живнаха едва като си продадоха територия за бази и когато започнаха да получават кохезионни пари за влизането си в Европа.Преди да пишеш глупостите си, първо проучи нещата.

126

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 137В Бг от 30 год. няма комунизъм.Но и капитализъм няма.Има феодализъм/Това е разликата между Бг и белите страни.

125

nqmam kirilica

преди 5 години

До за 600 гр.Анонимен

124

муспи

преди 5 години

"кой те в таз робска люлка люлее?" - Народе, виж съвсем проста аритметика: Всички знаем че сме еврейска колония, както и че евреите владеят света. Те са определили гръцкия стандарт и нашия като необходими на този етап на геноцида над бялата раса - Европа и Сев. Америка. Някой в морето коментарии поне да загатва за това?! Никой, - това точно е градивния материал на ада!

123

Анонимен

преди 5 години

Едно време нашите се подиграваха на румънците, после тука се смя народа като разпран на проблемите на гърците 2011.. сега насила не гледаме към Румъния, за Гърция рядко говорим. Българина пак се окопа в улицата където е велик, начина е да не вижда нищо в случая

122

ВНИМАНИЕ!!!

преди 5 години

Прави впечатление,че се трият отрицателните коментари за управляващата ни в момента партия. Примерно пише 50 коментара,а постваш под номер 41,другите девет къде са?Ако това е демокрация е някаква по специфична,бих я нарекла Гербокрация :D

121

Анонимен

преди 5 години

В бг ГЕРБ я вдигат по-бавно на 270 евро и икономиката е по-добре. Който каже че бг е в криза, е предател и не разбира от икономиката на ГЕРБ.

120

Анонимен

преди 5 години

В Гърция минималната заплата ?650 ... защото в Гърция не е имало комунизъм, другарки и другари ..44-та година другарките и другарите решиха да забият нож в гърба на българския народ, сега всички плащат цената