13

Анонимен

преди 5 години

начи на 140 обикновени бачкатори се падат по 900 хрантутници . и после нема пари за увеличение на пенсиите и заплатите .

12

Анонимен

преди 5 години

целта е да стане еднолично акционерно дружество и да покажем на *** колко се грижим за тях преди изборитеи че банкянския папуас ще се лекува заедно с тяхгъста пропагандна гербава мъгла- и още една болица ще цица пари за частен джоб

11

до 10

преди 5 години

Така е, дори един известен политик, като му трепкаше сърцето отиде в друга болница. Шефът им е нарцис и не дава развитие на другите. В Берлин обединиха двата медицински университета от източен и западен, а ние създадохме още един в София. С медицината шега не бива.

10

Болница Лозенец

преди 5 години

и досега си беше отворена за всякакви пациенти. От доста години е достъпна за всички, които имат желание да се лекуват в нея. Нищо особено не се случва-просто промяна на собствеността. Ама нали трябва барабан да се бие. Тя си е "втасала", както и другите болници.

9

Анонимен

преди 5 години

От времето на Тато се носи славата на Правителствена болница че там лекарите са връзкари и за *** за зеле не стават. Само дето беше облагодетелствана с относително модерна медицинска техника. За по-малко равните пролетарии такива опции нямаше.

8

ime

преди 5 години

Готов съм да се обзаложа, че до 10 години, там няма да има болница, а ще има мол и нов квартал.

7

Анонимен

преди 5 години

Всеки излекуван пациент е изгубен клиент е мото на българската здравна система.

6

Анонимен

преди 5 години

Тази болница беше създадена от Тодор Живков , който много милееше за бедния народ. Другарите са свикнали на привилегии и сега много им е мъчно , че ще се лекуват в обикновенна болница с народа. Браво на Бойко Борисов истински Държавник.

5

Анонимен

преди 5 години

През 2000 година за пръв път ходих на преглед в Правителствена болница. Платих си и ме прегледаха, не че имаше полза.

4

Ф.С.В.

преди 5 години

със 140 легла при персонал от близо 900 души.?? Какъв раздут ЩАТ?? Ами пръснете ги по другите болници тези медици---НО хахаха Те повечето не са медици- най вероятно там е една шуробаджанащина на шофьори лелки в стола братовчеди сестри и какво ли не !! Трагедия !!Най сладка и сигурна е ??-- ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА!!

3

Методий

преди 5 години

Правителствена болница много отдавна работи с външни пациенти. Аз редовно си ходя там. Не че често не съжалявам за направения си избор, но ...

2

Ооооооооооо

преди 5 години

140 легла при персонал от близо 900 души.------------------Еха, за правителствените чада нали..... А в другите места - липса на персонал. Защо ли ? Безобразници. Дали наистина всеки ОБИКНОВЕН човек ще може да се докопа до там ако му се наложи ?!?!?!

1

ime

преди 5 години

Едно нещо да има работещо и да го съсипят селяците.