20

Анонимен

преди 5 години

nali tova nedorazumenie DONCHEV e ot tam.

19

Гобровец

преди 5 години

Ще сложа една, две кофи да си набера бетон. Нали сме скрънд.зи.

18

Анонимен

преди 5 години

габровецо, баба ти таня ще те ушие с дългове и ще избега в брюксел. 15 хил работещи ще плащат 12 милиона - па ти се радвай на *** проекти (от които м-у другото се краде, като за последно)

17

Габровец

преди 5 години

До Един от СеверозападаНа някои от може би гербаджиистата фирма, са казали да бълрза, защото след като Йончева разкри схемата с неустойките, щат не щат-трябва да спазват сроковете, докато измислят и проиграят новата схема.Ако не беше Орешарски вече всичко щеше да е готово!Първата му работа беше да промени закона, за да спре проекта за тунела под Шипка и обходния път.Докато новото правителство на Борисов оправи нещата и стартира проекта мина още време и така изпълнението се забави две години.

16

Нацист

преди 5 години

Stroesch!

15

Анонимен

преди 5 години

Това са видимите резултати на банкянския еднокнижник и наобиколилите го скротумни ***.

14

опетков

преди 5 години

До тия не са гарбовци!Точно в тази зона обходният път е на десетки метри над главите на "габровци" и те не биха могли да се възползват от пътя, освен като чадър. Тази "страшна новина" от национален мащаб беше разпространена от всички медии и се разбра, че въпросните габровци от някоя крайградска паланка трябва да ходят до дворните си *** с каски. Въпросът е защо изобщо са оставени да живеят там по време на строежа.

13

Анонимен

преди 5 години

Строеш?

12

тия не са гарбовци!

преди 5 години

Като ти минава обходен път на метри от имота - правиш едно заведение с паркинг/спирка на междуградски линии, кафене, съхранение за багаж, малко мотелче ако щеш и правиш ПАРИ! Тия не са никакви гарбовци! Грабровец не може да е толкова т.ъ.п. Връщайте се по селата и паланките. Най-малкото е да си продадат шумния имот на някой, който може да го развива.

11

Анонимен

преди 5 години

Бетон се сипе на парцали ! ХАХА

10

Я па тоя

преди 5 години

До АнонименГлупак, я се постави на мястото на тези хора. Нека вземат нещо твое за "обшото благо", пък тогава да те видим, *** герберски.

9

Анонимен

преди 5 години

Спомням си, че като съм пътувал в Истанбул, ми е правило впечатление, че там където започва мостът над Босфора (единият), отдолу под него има къщи. Пак са си като нормална къща, пак си има покрив, пак си има всичко друго като на всяка друга къща, само дето като погледне нагоре не вижда небе, а вижда моста на Босфора.Сигурно е полезно поне от гледна точка на това, че като вали дъжд, не им прокапват покривите. А сигурно е гадно, че няма много слънце и прахоляците не се отмиват от дъждовете...

8

Анонимен

преди 5 години

5 човека протестират за нещо което ще се възползва цяла България.

7

Анонимен

преди 5 години

Е поне си знаем, че сме държавата дето все "Случва се, нищо особено". Без значение от събитието, което може да е фатално за личността и ежедневие за обществото. И не случването е притеснително, а тоталната липса на поне някаква последваща справедливост и възмездност.

6

Един от Северозапада

преди 5 години

На някои от може би гербаджиистата фирма, са казали да бълрза, защото след като Йончева разкри схемата с неустойките, щат не щат-трябва да спазват сроковете, докато измислят и проиграят новата схема. А идват и избори-герб все пак трябва да погкажат и някакви видими резултати, макар и за 2-3 месеца, преди да започнат ремонтите на строежите им, справки-ремонтите в София.

5

Анонимен

преди 5 години

Трай бабо за хубост, оплакват се защото са очаквали държавата да им "купи" нови къщи , а се е оказало че с парите от отчуждяването не могат и винетките да си платят.

4

Driver

преди 5 години

Ами ще се лее бетон... Нали Баце ви каза, че с новите пътища ще потекат реки от инвестиции. Ето, над Габрово вече текат. От течащия бетон ще изникне като гъба и некой германски завод.

3

Гoшу

преди 5 години

"В една от къщите, намиращи се под строеш ....."Малиййй на Сточна Гара ли ви пишат новините пхаха

2

БЧК

преди 5 години

"СТРОЕШ" ... да не би автора на статията да е имал предвид : СТРОЕЖ :))

1

Анонимен

преди 5 години

Да слагат кофража и с безплатен бетон ще си построят нови къщи.