18

шепот

преди 5 години

Спазвам правилата,но има непредизве-стени нарушения.Преострояването севладее от много малко хора.Тук е нужноусещане, да се пази колата която гоизвършва.Често и самата маркировкае с малка дължина.Това аптечка ,пожарогасител- да бе как ли не.

17

Иво

преди 5 години

Искам органите на реда да са с технически дипломи, бакалавър по приложна психология и магистратура по безопасност на движението и тогава да ме глобяват и да ми обясняват, кое по колата ми е неизправно и как да го оправя.И им купете нови коли, че няма как да ме убедят, че колата ми не е ок, щото имала драскотина на вратата, при положение, че ме спират с тая грешка на автомобилостроенето Опел, която като екстра се продава с лопатка и метла, че да си смитат ръждата, дето солят по улиците.

16

математик

преди 5 години

Удвоиха глобите, вдигнаха събираемостта с 30%....

15

От 14

преди 5 години

До 15Нищо не разбрах от това, което си написал. Принципът винаги и навсякъде по света е един: контролът определя спазването на правилата.

14

до 14

преди 5 години

Ако намериш нещо общо м/ у Б-я --Г-я и А-я ще се съглася с теб за хората и за това колко са порядъчни ТЕ иколко сме лоши НИЕ .. ---- е-еее оня Маркс и др. не са били прости да кажат ,че ,, битието определя съзнанието ,, а шофирането е моментно отражение на цяото психическо състояние на шофиращия --т.е. ведин момент си един ,а в друг караш като друг човек --но като цяло средата на живот влияе върху психиката ти--за това рапона като няма пари търчи да бие и граби акто ги набави иска мир и спо

13

Истината

преди 5 години

Джигит - младеж, юнак, герой*В България годишно се зивършват между 50 и 100 МИЛИАРДА нарушения, примерно 75 МИЛИАРДА. КАТ се хвалят, че са наложили 1 381 785 глоби. Това за хвалба ли е или за срам? В държавите, в които правилата се спазват,шофьорите, са убедени, че ако направят нарушение, неизбежно ще ги санкционират и затова не правят нарушения, като размера на санкцията е несъществен.

12

Като оня вчера

преди 5 години

Героят който спрял някакъв човечец три часа го ровил и ОТКРИЛ ,представете си че нямал аптечка --каква радос било, че щял да пише акт , а онзи сиромах в чудо се видял и му подхвърлил някакви смачкани двайсет лева щото бил чул ,че други така правели и да видите още по-голямо чудо вместо да му кажат да се дига и да се маха те го арестували и оня гледал като полезно изкопаемо--не глоба ами съд и досие ще има --е те такива театри се разиграват на нашите географски ширини--сълзи и смях Боже ,Боже !

11

Анонимен

преди 5 години

добре, събират повече пари от глоби, а резултатите защо са все още трагични? Катастрофите като бройка не са спаднали, ПТП-та под път и извън път.=> според мен глобите са за нещо не основателно и дребнаво (каране с 90 на извънградско при забравен обект и ограничение 60) и тн.

10

процента на глоби--

преди 5 години

-- расте право пропорционално на обедняването на големи слоеве от населението--ще ти се качи ЛИ някой на раздрънкана кола ,ако има избор да се качи на нова....Ведната дежурните гербаджии в сайта ще кажат ,че българина има пари, но си е такъв и само глоби ще го накарат да извади малко от парите си и да се качи на перфектен автомобил--това са типични думи на пропагандна машина работеща за пари и дезинформираща по-неопитни хора... долу герб и дано повече никога не се появят отново...

9

бай ганю

преди 5 години

със сигурност може и далеч по добре от това

8

Очите

преди 5 години

Тоя фармакк ко мери на това Порше грайфера?! Да ходи да се завърти покрай земите на *** да мери грайфера на црните беемвета дето излизат от там и на каруците също.

7

Имат си таргет...

преди 5 години

В тая държава всичко е с краката нагоре, те ми се хвалят, че увеличили глобите... половината глоби са изсмукани от пръстите, просто за да съберат повече пари...

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Може да еот пишман гъзарите със скъпи коли ама с гуми втора ръка.

5

tatarin

преди 5 години

До Анонименв българия също не евтино да се ходи всякаш цялата страна е от полицаи има пенсионери и полицаи

4

Анонимен

преди 5 години

Поршето да не с износени гуми хаха

3

Анонимен

преди 5 години

Полицията да не се хвали със събраните глоби на българи, а на чужденци. Там събираемостта на глобите е 5%. В Румъния всеки българин плаща глобата си три пъти. Тъй като му се взема книжката той трябва да отиде и да си я вземе. Глобата се плаща в банка с такса. В полицията той се явява с лицензиран преводач, на който се плаща. Правят се и други разходи- за такси, храна и т.н. и ако глобата ти е 100 лв. примерно ходенето ти в Румъния струва над 300лв.

2

Анонимен

преди 5 години

Много е важно да сме добре информирани какво прави най-некадърната и ненужна пропита от корупция прослойка на обществото.

1

Анонимен

преди 5 години

Шапка им свалям на полицаите ,Щом съм грешен и съм направил нарушение пиши акт ,свърши си работата Ако НЕ ме питаш за почерпка ,с радост ще си платя фиша и акта !!!Щом има милион и нещоси глоби значи повече и повече полицай не приемат подкуп вече