10

Гробокопач

преди 5 години

До СъветА сутринта селяците от ГЕРБ спореха люто какъв е смисълът от Рожен! По-добре било да оставим тая работа на НАСА;))), а Небето на НАТО и да насочим парите от обсерватория към хранилките на герберските фирми, че се.лякът гладен е, наеждане няма!

9

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Местоживеенето, .. Има, голямо - знаение,.Обсерватория, има,...И, във- парка, на- свободата,..Въобще, на- още, сто-места,...Засегнат, се- чувствувам,...

8

Анонимен

преди 5 години

До до 5До Съвет,ама ти сериозно или се майтапиш,патриотарче смешно,на рожен ще ме праща,заври си го рожен..........Извинявай, такива като теб съветвам да изтеглят кредит, за да отидат за по 2-3 нощувки в Туркеш [с ден и половина път], да плюскат пластмасови домати и гнили ГМО-меса, след което да се хвалят, че са ходиле у чужбина и да тръбят, че тука посмъртно няма да ходят на почивка, щото в БГ нищо не става. Мизрнк, ниеден!

7

Анонимен

преди 5 години

Електрификация + съветска власт = комунизъм

6

до 5

преди 5 години

До Съвет,ама ти сериозно или се майтапиш,патриотарче смешно,на рожен ще ме праща,заври си го рожен със все обсерваторията знаеш къде и съвета си също

5

Съвет

преди 5 години

Задължително посетете обсерваторията, ако не сте ходили вече. Ние водихме децата, получи се прекрасна екскурзия. Преспиване в Пампорово, лятото е евтино, трябват две посещения - дневна и нощна обиколки с екскурзовод, изкачване на кулата и наблюдение с един от малките телескопи. За наша гордост обсерваторията ни е най-голяма на Балканите и Югоизточна Европа. В зависимост от престоя може да отидете до планетариума в Смолян, Роженски манастир, Снежанка, пещерите, Девин, Асенова крепост.У-ни-кал-но!

4

Анонимен

преди 5 години

Електричеството е достояние на 20 -ти век ,а не на 21-ви ! Обратно в 21-ви век ще е когато пуснат вакуумната тръба от Смолян до София .

3

айде нЕма нужда

преди 5 години

А министъра на туризЪма, иска туризмът тук да е целогодишен.

2

Анонимен

преди 5 години

В Европа ползват ток през 19ти век!!!Естествено в Ганьово тока дойде през 21век.Смръдливо племе.

1

Анонимен

преди 5 години

Далеч от БАН близо до дивата природа, защо им носят генератори нали искат да са независими да си намерят генератор сами и да си го занесат.