16

Анонимен

преди 3 месеца

стара коза млад върбалак лющеше

15

:)

преди 3 месеца

Има си комплексари които си падат по многократно употребявани вехти парцалетки.

14

Анонимен

преди 3 месеца

С Венсан Касел ли да се хване бе шушумиги?

13

Анонимен

преди 3 месеца

Всякакви балъци има... И Мел Гибсън рева като полярна мечка.

12

65

преди 3 месеца

Мисля си вече ,че по покварено животно от жената няма.Жени на 50г.с деца на 25г.правят с екс.И не случайно младежите ги наричам деца.Те незнаят *** ли им се или им се е,,бе.Момичета и жени на 25-30год.лягат с 50-65годишни.Лягат щото искат.Грозна гледка е само като ги видиш.А как изглеждат_ужас

11

Тинейджър

преди 3 месеца

Аз пък искам да забия кака/мама/баба Елена Йончева,която ми докарва нощни полюции с най-новите си журналистически "разкрития",а и един батко ми каза:"Хвани си кака,че да те отрака",защото съм все още девствен,за разлика от всички мои съученички например!?!?!?

10

50 ne e 30

преди 3 месеца

Айде спрете вече с подобни заглавия. 40 било новото 20 50 - новото 30, а 20 - новото 0. Каква кака му е тая. При 24 години разлика си му е леля.Омръзна ми от комплексирани баби, дето ги е страх от старостта.

9

до 7

преди 3 месеца

Е сега е минала на младоци, щото и писнали чичаците.

8

o/o

преди 3 месеца

аман от тъпи млади геронтофили.да не би да свърщиха младите пуканки.

7

Анонимен

преди 3 месеца

До Изгърбич Задвратян
Аз жена нямам.Не харесвам чернокожи повлекани с манталитет на проститутки.Знаеш ли че тази е разбила главата на една от прислужниците си с кристален пепелник?Надрусана и пияна.Ето това не ми харесва.Единственото което е могла да прави тая е да присяда в скутовете на застаряващи чичаци от Африка и да бие по-слабите.Би пребила и *** ако не и харесва как е облизала тоалетната например.Това ще ти оправи ли дисфункцията или ?

6

Изгърбич Задвратян

преди 3 месеца

До Анонимен1

само да те помолим да ми дадеш линк към снимки на жена ти, може и у фейса. не е да не се познаваме. да видим дали твойта *** или наоми кембъл ще ми оправи хроничната еректална дисфункция.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Черил беше по - добрре...

4

Изгърбич Задвратян

преди 3 месеца

я като човек на педесе, бих си фанал вместо една на 25 две на по тринайсет, ама ше ме бият много у милицията, та требва да влачим стари чанти по таверните.

3

Пича

преди 3 месеца

И почвам да бегам бате...

2

хехех

преди 3 месеца

хахах после жените дрънкат че мъжете като поостареят изпадали в криза на средната възраст избивало ги на комплексарщина и си хващали млади жени , а сега какво жените и тях ли на комплексарщина ги избива и за да се докажат хващат млади мъже или просто младото си е младо ...тцтцтц да се учудиш жената с кви думи може да опише и осъди постъпка на мъж а за себе си намира най-ласкавите думи "аз намерих любовта" за любовта никога не е късно и подобни мили суперлативи :))) айде който могъл вредил се :)

1

Анонимен

преди 3 месеца

Е чак топ красавица.Тая не бръмчеше ли навремето по разни африкански диктатори предимно чичаци 65+. Никога не е била истински красива по-скоро е приемливо грозна за чернокожа.Тва е.Расизъм ,нерасизъм не можешбда кажеш на черното,бяло нали така?