22

345

преди 5 години

Всички от ГЕРБ стоели твърдо зад Боил Банов - е как няма да е така, на всички номерата им са едни и същи .Какъвто е Банов,такива са и всички останали,само горкичкия се е оказал по-глупавичък и е допуснал да го запишат-издънка.

21

The Ghost

преди 5 години

и аз да захлебя със 750 000 и аз ще подам оставка и никой няма да чуе за мен

20

шматка

преди 5 години

Никаква оставка.Давайте записа на лаборатория за изследване.Ако е скалъпена работа Ангелов и Йончева в затвора.Стига лигавщини и политиканстване.Направете и едно разследване откъде БСП се финансира.Няма как парите от гласовете да им стигат.

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАлооо, 16-ти - къде са т.н. "честни". Дали не се сещам, а мушмурок такъв ?

18

Шопо

преди 5 години

До СлавиЕпа,они ГЕРБ са комунисти ,бе Утман !

17

[[[[[

преди 5 години

Никаква оставка - червените само това чакат. АЙДЕ сиктир бе - марш при решетката в Сибир - рая на земята да си живеете живота с тройной и..... докъдето до там. Отврат сте..........................

16

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ НЯМА ЧЕСТНИ ХОРА

15

Анонимен

преди 5 години

Никога повече БКП на власт!

14

СДС

преди 5 години

Все пак нека за всеки случай да съди Йончева в БГ съд. Нашият съд е известен с обективността и безпристрастността и доброто познаване на закона. Примери: 1. Ако си депутат, за 4 месеца можеш да завършиш висше образование. 2. Ако си член на ГЕРБ и шофьор и караш на заден ход МПС пред училище - детето, което е ударило колата и е с половин далак е виновно и следва да плати обезщетение на внимателният шофьор. 3. Цв. Цв. не е това което си мислите--совите не са това което са....

13

Кс

преди 5 години

Тоя ми изглежда голям шмекер.Сутринта го слушам как спестил от търга 2500 евро.Викам на жената какви са тия пари като тия работят за милиони. А тя каква била работата, той бягал пред вятъра.

12

Анонимен

преди 5 години

Въпросът не е, дали са откраднали тези паро. Със сигурност са ги откраднали, бих се учудил, ако не са.Въпросът е: КАК СА СИ РАЗПРЕДЕЛИЛИ ОТКРАДНАТОТО

11

ФАКТ

преди 5 години

ГЕРБ отдавна задминаха БСП по кражби

10

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ ЛИ?

9

Дааа

преди 5 години

Типично в стила на герберугите. Осрaли са се до ушите, ама БСП са виновни.

8

Анонимен

преди 5 години

Подобни " сигнали" подавани от разследвани за корупция хора като Йончева нямат никаква стойност.Ясно е, че комунистите ще се опитат да свалят правителството защото то е първото, което започна да им търси сметка на престъпленията.

7

Слави

преди 5 години

До АнонименПредпочитам ГЕРБ да ме краде,от колкото комунисти.Комуниста няма наяждане,краде всичко.

6

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

ГЕРБ пак се наакахте !

5

Даааа

преди 5 години

Типично в стила на червенягите - подмолни, долни, интригантни. Спретнали са го това с изфабрикувани записи. Ей, много сте гладни, толкова много, че вече си изпускате нервичките и действате първосигнално. А кой ви е машата ??? Да ви открехна ли - Крадла Йончева. Място не може да си намери милата. Боже, слез си събери вересиите боже !!!

4

odpo

преди 5 години

Елена Йончева е елементарна Метреса, минала държанка на СерГейчо! Надали има човек в България който да я харесва или да и обръща внимание! Ама ако от прокуратурата не го накарат в миша дупка този национален предател, къде се води министър... Мога да кажа само едно! България и институциите й ще признаят АБДИКАЦИЯ!

3

Охобохо

преди 5 години

Тоя и Веждичката нямат наяждане!