42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакво чувство имаш ти бе - я се разходи до Позитано - за там не ти е нужно чувство

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен37 ще обясниш ли времето, в което се явява това "сигналче", а?

40

Анонимен

преди 5 години

Вече имам чувството, че и чистачките в министерския съвет на това правителство са корумпирани. То където и да бучнеш все сърди на гнило.

39

Анонимен

преди 5 години

Какви репортажи на Йончева от горещи точки. По 100 долара на седем -осем арабина с оръжие и постановка.Дрън ,дрън.

38

Анонимен

преди 5 години

Крадец до крадеца,мила моя майнольо! Хаир да не видите от тея пари,проклети зверове!

37

Ооооо

преди 5 години

Не знам как тая червена русокоска има очи да се показва пред хората. Ама не - тя даже хапе с вече "беззъбата" си злобна устичка. Чудя се пък и на тези, които са си лягали с нея. Вълкода в абсолютен, не жена, а..........

36

Анонимен

преди 5 години

Банов,кажи си!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Елена Йончева е опитен изпечен журналист.Не ми се вярва да не си е проверила в детайли материала и тогава да го изнесе. Смела жена с репортажи от найгорещите точки на света, където и мъже не смееха да припарят. Сега не могат да и простят левите убеждения и професионалната рутина. До тук нищо лошо. Това е работата на опозицията и разследващата журналистика. Лошото е, че от това нищо няма да последва. Нямаме правораздавателна работеща система. Всичко ще се размие и скоро забрави. Това не е Китай.

34

????

преди 5 години

То това не е единичен случай! Даже си е практика по този начин да се удължава срока - къде оправдано, къде не. Най-често фирмата спечелила търга няма нужният капацитет от персонал и машини. Но най-фрапиращо е, че този срок доста често е критерии за оценка на офертите на участниците. Има и още... като това, че "експертната" комисия няма кой да и каже и "копче"... съдът не е компетентен що се отнася до строителство. Комунизъм ли, шурей-баджанащина ли, постсоц. ли или просто корупция?!

33

Пловдив

преди 5 години

Нищо няма да излезе от тази работа. Когато пипнаха мутрата Бойко ("Ало, Ваньо"), какво стана? Потулиха случая и... един човек си отиде по твърде странен начин. Не очаквам от този гл. прокурор да направи нещо. От съда - също! Всички по веригата са слуги на ГЕРБ. Изходът е един: напорът да се вдигне и да ги помете. Всичсите вкупом!

32

Хахах

преди 5 години

На герберите пак Путин и Русия са им виновни

31

Анонимен

преди 5 години

Елена-офшорката вече се чуди каква помия да излее и кой да очерни :) Соц. комунистическата измеет не могат място да си намерят :) След избора на F-16 всичкатаа рускааа своолоч е активизирана, начело с ***-льотчиик, на Решетников сол таашака.

30

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой е бушон и кой на кого е ***,но когато напиша лустрация или махане на комунистите и наследниците им от държавни позиции-само минуси. Направете си изводи.

29

ГЕРБ вирус

преди 5 години

Министър-председателят го има на запис как уговаря убийство и се обяснява, че не бил "***" и нищо., тия за една герберска заплата се обясняват...

28

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Банофф е един...бушон.Освен това е...честен бушон,личи си от...километри по очите му.Но ще...изгори като бушон,заради честа на Тиквата,защото той не може да си...въобрази,че някой се е...издънил от ГЕРБ и за това да си...ходи.

27

Анонимен

преди 5 години

Аме давай си оставката щом си готов какво се обесняваш рекетиран си бил и си мълчал като пън и кой ще ти повярва подал ли си оплакване за рекет в МВР или звездите ти говорят.

26

Записа

преди 5 години

Записа го има в Ю тюб с име Ало Банов 2

25

истина е

преди 5 години

Герберистката пасмина се самозабрави ,и си помисли ,че ще управлява *** и робите в нея до края на света ,но идва деня на страшният съд много скоро

24

ццццццццц

преди 5 години

Леле-малееее - строили са ви в две редици и не плюете, а храчите. Знаете ли на какво е признак това - на безсилие и злоба. По-спокойничко - сега двамката на съд за клевета като се докаже недвусмислено, че този запис е тотален монтаж. Ясно !!!

23

Анонимен

преди 5 години

Че те БКП не са изпускали властта, само някои хора си мислят, че гласуват за различни хора, *** той всеки си е с различен интелектуален капацитет...