25

Анонимен

преди 5 години

Каквото сте избрали да ви управлява това и получавате...Пак ги изберете!!

24

Anon

преди 5 години

Транспорта бил проблема. ***. Проблема е ширещото се беззаконие, нито един политик или едър бизнесмен в затвора, беднотията.... ***, алчни лидери, пошлоста, душевната пустиня в сърцата на хората...

23

Анонимен

преди 5 години

Какво тормози българина? гладът,мизерията,лошото здравеопазване,бездействието на корумпираните институции общо взето цялата държава в която живее като роб.Оставям на една страна тези които мислят че живеят добре защото нямат със какво да съпоставят, вземат 1500' 2000.лв и се мислят за хайлайф.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13"Какво тормози българина?Глад... Несигурност... Безпаричие... Убийства... Кражби... И т.н. и т.н."---Не си хабете клавиатурата с дълги описания: напишешете само "ГЕРБ", това обобщава всичко, което тормози българина!P.S. ...И поощрява рома.

21

сс

преди 5 години

строителна фирма предлага апартаменти. Още не са почнали да строят , но вече продали всички и оставили само един брой. Абе, я бягай по перваза. Кой ще лъжите бе? Мутри!!!

20

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Бояна къщи и софийски апартаментиНаправете ги по 1 милион евра за едностаен апартамент. За кво въобще се занимавате с глупости? Без друго скоро идва нечувана финансова криза. Колко строителни фалираха... Алчност без граници!!!

19

Кругер

преди 5 години

1300 евро кв.м.Това мъчи българина!

18

Анонимен

преди 5 години

По целият свят в най-големите градове живеят много хора и много прийждат в търсене на препитание. Град София е строен преди доста години, когато в него са живеели доста по- малко жители. В момента обстоятелствата налагат строенето на подземни паркинги, разширяване на главни улици, които да поемат многобройния трафик. Просто трябва да се работи в такава посока.

17

баба мара

преди 5 години

добре идват чуждестранни инвеститори строят завод но до завода детска градинамед център училище така разбирам аз инвестиция

16

Георги

преди 5 години

Ами натискайте се още в тая *** София. Аз не мога да насмогна на работа защото в малкия град кадърни хора няма, а работа и пари има. Имам си къща с 2 гаража. На работа ходя с колело защото ми е на 1-2км. Е при нас няма молове и големи магазини :).

15

Охобохо

преди 5 години

Само сЙелянитЙе най-много искат паркомясто.Винаги спират пред вратите на магазина,дори да има място на паркинга.Въшката като се наяде и изкача на бялата яка всички да я видят!До преди няколко години само мотики държаха по селата,а днес са в София,йекат яко и като ги питаш от къде са,казват квартала в който живеят,тайно надявайки се,че не йекат много и отговора ще мине...

14

Анонимен

преди 5 години

Завист и злоба

13

Анонимен

преди 5 години

Какво тормози българина?Глад...Несигурност..Безпаричие...Убийства...Кражби..И т.н. и т.н.

12

Анонимен

преди 5 години

Българина се тревожи, че София се презасели и презастрои.. затова и трудно се предвижваме.. просто не може цяла България да се премести в столицата.

11

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът, общините и строителните мафии превръщат градовете в гета и после оставят хората да се бият заради проблемите, които те създават. Но къде да намериш виновниците? Те отдавна са милионери и високо на власт.

10

Анонимен

преди 5 години

само Йорданкището няма хал хабер и продължава да раздава строителни без паркоместаИ без улици, и без ток, и без нищо ...

9

Анонимен

преди 5 години

Спорът за паркомясто е екзистенциален проблем на българското общество.

8

опетков

преди 5 години

За какво придвижване става въпрос? Аз пеша се придвижвам много добре във всеки град. Никъде не е казано, че автомобилите трябва да имат улеснения пред ходещите. Вдигайте им таксите, паркирането, гаражите.

7

А+

преди 5 години

Мен лично, ме тревожи простотията на българина и неговото слабо възпитание.

6

Винету

преди 5 години

Какво тормози българина?Ами т ъ п и статиикато тази тука