45

BB

преди 5 години

Не е коректно заглавието тези неща тормозят софиянеца а не българина

44

BB

преди 5 години

ИМА ИМА И ЧИСТ ВЪЗДУХ И ПАРКО МЕСТА КОЛКОТО ИСКАШ НА СЕЛО

43

Анонимен

преди 5 години

Абе тормозели го, той си е затормозен.

42

Стамат

преди 5 години

Масони, рептили, илюминати, юдеи... Тормозят не само българина, но целия свят!

41

нидерландец

преди 5 години

Карайте си колите, трошете се, задушавайте се, аз ще си карам колелото

40

Анонимен

преди 5 години

Когато дойде чужд инвеститор,не го натиквайте близо до София,ами го пратете някъде в провинцията,за да може хората,живеещи там да имат работа и да не се тъпчат в столицата.

39

Анонимен

преди 5 години

Ми купувайте си и гаражи бе! Ама е по-важно да се набие всичко в апартамента. Сакън ще свършят. А паркирате на тротоара, нали! И може да почнете да ползвате и градския... но на повечето ви е под достойнството. Иначе ревете, че сте бедни миличките. Пари няма за бенз, но за 2 кола ще се намерят. Смешници с жалки оплаквания!

38

Софиянец

преди 5 години

В центъра и не само се построиха блокове с по два-три гаража в тях, а някой даже нямат. Живял съм във Франция и там на две улици се падаше по един закрит паркинг.

37

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова за 10 години 1 паркомясто не е направила.

36

Анонимен

преди 5 години

В София личните автомобили са около 180-200 на 1000 човека население, докато в големите градове в Западна Европа са между 350 и 800 на 1000 човека. Там нямат такива голями проблеми с движението и паркирането, каквито има в София.

35

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да няма паркоместа, след като мяфаията застрои голяма част от съществуващите паркинги, въведе платени зони за паркиране, с които намали значително паркоместата там, както и със строежа на нови сгради с недостатъчен брояй паркоместа. ненормалното е, че при макият брой коли, които притежаваме, има толкова големи проблеми с паркирането. В София притежаваме между 2 и 5 пъти по-малко коли на човек от населението в сравнение с големите градове в Западна Европа.

34

Анонимен

преди 5 години

В България след 1989 година има демокрация и пазарна икономика. Това, че не стана според очакванията на баламите и от чешмите не потекоха реки от мед и масло, не означава, че няма демокрация и пазарна икономика. Повечето демократи, които се изредиха в управлението, преди 1989 година си бяха най-обикновени некадърници. Повечето сегашни бизнесмени са мутри или приближени до мутрите, вкл. политиците.

33

Victimized

преди 5 години

Много ме тормози на Цветан Цветанов грозната физиономия и красивия ум.

32

ivailo

преди 5 години

Нормално е да има задръствания и липса на паркоместа , след като доста семейства имат по две-три трошки паркирани пред блока...

31

Охобохо

преди 5 години

Демокрация в БГ няма,има социализъм но частен,а до 1989 беше държавен.Тогава обаче видяха,че няма как да сме равни и си узакониха крадените пари.От комунисти се прекръстиха на капиталисти,но са си същите,нищо не се смени.Всички бизнеси са сепарирани и на свои хора.Партиите също са разпределени и няма как да бъдат свалени по мирен начин,иначе щяха да забранят изборите или да ги обявят за невалидни.Само техни партии ще печелят избори,дори да са нови УЖ!Само за тях са монополите в бизнеса и властта

30

Анонимен

преди 5 години

Българинът го тормозят демократите-мафиоти. Всичко останало е следствие. След 1989 година ни управляват демократи всякакви, но общото между тях е, че всички са мафиоти. Сега от 10 години ни управляват мутродемократите.

29

Анонимен

преди 5 години

Влиза депутат в магазина и казва:- искам 10 яйца.Продавачката му ги подава.- ама моля ви , искам да си ги избера сам!- Добре - взела един празен картон и ги наредила.- Ама те са само 10 как да избера?!- Е и ние ви избираме на 4 години а сте едни и същи.

28

Анонимен

преди 5 години

Какво тормози българина? Българина го тормозят други българи.

27

Охобохо

преди 5 години

дo 27 АнонЗаблудений ти наистина ли вярваш,че ГЕРБ не са комунисти?Всички са комунисти в парламента до един!Нищо не е мръднало от 1989 и няма да мръдне щом такива като теб си мислят,че живеем в демокрация.

26

Анон

преди 5 години

... много обичам така- каквито сте ги били избрали... а кой да избереме? Комунистите? Турците? Направи партия, събери хора, покажи смислена програма и тогава недоволствай от резултатите от изборите. Глупчо.