68

Иво

преди 5 години

София привлича толкова голям интерес, тъй като проектите, делегирани на нашите специалсти са не дотал технологични, колкото обемисти. Да не забравяме и евтината работна ръка.Събуди се, г-жо Кмет, имаш евтина работна ръка, която живее в мръсен, гаден, пропит с отрови град, понеже сте съсредоточили всичко тука, за да дерете кожи. А тия уж скъпо платени специлисти, дето правят голямата пара карат същите стари, 15 годишни коли като обикновените работници! Кво ми се биеш в гърдите тогава?

67

Дракон

преди 5 години

До АнонименДо оня дето се гордеел , че живеел в София и там било страхотно -на каква дрога си брат?! Да вземем да пробваме, белким и на нас ни хареса "столицата"

66

Фандъкова

преди 5 години

Долу!

65

Браво

преди 5 години

Браво се вика на магаре, на кметицата се дават пари.

64

Гери

преди 5 години

Браво!

63

Анонимен

преди 5 години

Вуйно, IT-тата работят от вкъщи и тези 30 километра метро хич не ги греят. Нещо повече, точно IT-тата се махат от мръсния и смрадлив град и купуват къщи около него.А вие както си бяхте некадърни, така си и останахте. Справка - ремонтите на Дондуков и на Графа.

62

Дидо

преди 5 години

Ами тогава г-жо Фандъкова защо Бургас за поредна година е най-добрият град за живеене?!

61

Скептик

преди 5 години

Фандъкова, колко струва, какви транспортни проблеми реши и кому е нужен мостът за Терминал 2?

60

със сигурност

преди 5 години

София не е България господа управляващи

59

Един от Северозапада

преди 5 години

"Жертвите на Холокоста и Арменския геноцид взети заедно са по-малко от жертвите на управляващата в България многоцветна клика през последните 30 г."----Няма какво да се добави повече.....

58

Анонимен

преди 5 години

Щото ако нямаш офис в София джуч сериозен бизнес. Правете си извода кво става.

57

Един от Северозапада

преди 5 години

Защо не спомене Фандъкова, че 80% от местните данъци и такси отиват към София? А от държавните-100%, и към регионите се връща каквото прецени Баце, в зависимост кой кмет от кои е? Защо не спомене, че се промени нарочно законът за движение по улиците и пътищата, в частта му за глобите, които са безумни, миналата година, на 15 Май, а Кат и съдилища имат инструкции да прибират възможно повече пари? Забравих-на последък данъците са единствения доход на просперираща България на Баце....

56

Анонимен

преди 5 години

Абе тая що приказва простотии.В София реално се ппроизвежда не повече от 15% от БВП.За статистиката може и да са повече от 40%,но в действителност са много по малко,тъй като всички големи компании са базирани в София,а реално извършват дейност в цялата страна.Пример-всички телекоми,ЧЕЗ,НЕК,големите търговски вериги,държавните структури,които раздават поръчките и парите от еврофондовете.Дори има и големи компании,работещи извън София,но седалищата им са там като БМФ,Лукойл-България и др.

55

Анонимен

преди 5 години

София е било село .село си е и село ще си остане с настаняването на селяни.

54

преди 5 години

София е нещо като Великобритания за Европа -чуждо тяло, финансов ***, който унищожава държавата ни и трябва да се изреже. Европа се отърва, ние кога?

53

голем смех

преди 5 години

И като имате такива галактически IT-та, как успяхте да оплескате така профански системата с електронните винетки?

52

Анонимен

преди 5 години

Лапачката и краденето са в София, който и кмет да бъде само се сменя името и лицето.

51

дърт

преди 5 години

40% от измисления показател БВП се "създават" от 40% живеещо и/или работещо в София население на България!

50

Tangra

преди 5 години

И това е мнооого жалко.Няма ли да дойде кмет да изчисти тоя град ?

49

Анонимен

преди 5 години

Гнусна лъжкиня.