7

Анонимен

преди 5 години

Митът за руските туристи рухна.Да, руснаците са кротки, засега.

6

Анонимен

преди 5 години

Хм, странно. Най-дивашки се държат немците и анличаните, а след тях са поляците. Руснаците не са онези руснаци от преди 1989 година и се държат съвсем прилично, особено децата.

5

малко инфо

преди 5 години

Миналото лято водих 4ри деца на аквапарк, аз го играх придружител, шофьор и отговорник за мероприятието. Пълно беше и с българи и с чужденци. По-опашките най-пререждащи и блъскащи бяха русначетата и повечето други хора се споглеждаха и много рядко някой им правеше забележка. Накрая явно, че някой се оплака и дойде един едър чичак, може би възпитател или учител и въведе ред помежду им. Всички други спазваха реда и опашките, имаше даже арабчета, някакви от жълтата раса и т.н.

4

туй беше

преди 5 години

При тази евтина рубла и тези ниски доходи вече и България става недостъпна за мужиците.

3

Burzum

преди 5 години

Вярно е палят дачията и идват да си харчат двойните доходи зад Дунава...имат и нов внос ама между 5-10 години...

2

Православен славянин

преди 5 години

Туй е долна лъжа. Туй то!!Всеки знае ,че руските туристи са най-многобройни и най-многохилядни.Защото руският турист нийде не се чувствува тъй добре приет ,както в Болгария.Всеки българин е генетично призван да обслужи всеки руски турист по всички възможни начини. И русите прииждат ли прииждат. Братя и сестри - да не оставим нито един руски турист да си отиде незадоволен от Болгария. Та те са ни най-важни. Нали те някак ни освободиха от турско робство!Слава на Русия!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!