20

Ястреб-ага

преди 5 години

На мен бабанко му (демек баща ми) е голям фен на анадолския рок! Като ме напъне в леглото винаги анадолски рок надува, да не чуват виковете на екстаза ни комшиите, джанъм!

19

Рачков от Господари

преди 5 години

"Проблемът му е, че той обича анадолския рок"=================Ко рйечи????

18

†баба Гуси†

преди 5 години

Не знам чадо отговорите на въпросите които задаваш. Питай нещо за семинарията или примерно как протойерей( наричан от миряните просто дядо поп) дава причастие на 7 годишен малчуган. Не знам какво е чаламба, но знам какво трябва да направиш на дядо поп когато те наметне с епатрахила и те скрие от хорските погледи. Какво са правели ибpикчиитe може да питаш дядо си какво му е казал неговият дядо, доколкото знам в покоите на султана са слугували само еничари

17

Sabin Emmek Yarak

преди 5 години

До Гуси,Пиле Османлийско, я кажи какво правят чaветатa в медресетата? Колко годишна е била Аиша, когато Мохамед се е оженил за нея? На колко години му е родила деца? Я кажи какво са правили и6рикчиитe на Сюлейман Великолепния и какво означава чaлам6а?

16

Турко

преди 5 години

Без религия светът щеше да е приказка!Не вярвам на измислени и недоказани неща.За мен Иисус,Мохамед и Буда са били нормални хора.

15

Цецо Мен

преди 5 години

До този, които казва, че в християнин, но иска модернизация. Истината няма модерно значение. Тя е била такава преди много години, такава е и такава ще бъде. Нагаждаш живота според вярата си, а не обратното. Има много писано по темата.Католиците и протестантите модернизират Православието си стои същото.

14

До До До 12

преди 5 години

Да разбирам, че вие смятате себе си за много просветен и напредничав човек?!! Дали и хората около вас мислят така?! Гений на гениите, пред когото Айнщайн, Менделсон и Зукърбърг бледнеят! Факта, че по това време, пишете на това място ( пренебрегвам факта, че започвате изречение с малка буква) категоричто не говори във ваша полза!

13

До 12

преди 5 години

Слаби са ви познанията момко, юдаизма е една от най-прогресивните религии, поради което е оцеляла хилядолетия, а евреите са се запазили като нация, въпреки че не са имали собствена държава векове наред. Христянството е единственото, в което канона забранява каквито и да е съвременни адаптации, което силно затруднява вярата в Бог сред хора, които имам достатъчно научни познания за да знаят, че света не е сътворен за шест дни. Тъжно, но факт, и аз съм христянин.

12

Менто

преди 5 години

Сега са вътре в джамията.!.

11

От бореца

преди 5 години

Със същия успех се интересува и от содомия!?!

10

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно. Едно време попа на Широка лъка е бил рокаджия, китарист и моторист :)))) Пък в Грохотно са гледали прасета на гърба на джамията :)))))))))))))

9

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

...IN ISLAM...WE BELIEVE....

8

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

....ISLYAMA E FILOSOFIYA.....AZ OPRAVDAVAM ROK MAN IMAMA....NAMIRAM SEBE SI V VIJDANIYATA MU....ALLAH DA MU E MA POMOSHT

7

Анонимен

преди 5 години

Имтелегентен....... Браво

6

Osman

преди 5 години

Имаш хубав глас, братко. Много скоро биизнилла езанът да звучи в цяла Европа. Толкова ми домъчнява понякога. Прибирам се на село само за да го чуя. :(

5

Радко Злорадко

преди 5 години

Мюсюлманите са по-големи гадове от комунистите и нацистите взети заедно !!! Няма дим без огън !

4

Анонимен

преди 5 години

Всеки път, когато се появи някой, който да отвори ислямските средновековни диваци за света и му режат главата.

3

Рашко

преди 5 години

Навремето, ходжата в Момчиловци беше отявлен рибар. Снабдяваше цялата околия с калмари. Ако не сте яли от неговите "Калмари по родопски" все едно не сте живели.

2

Sahin Emmek Yarak

преди 5 години

Що за чудо е това!?

1

Анонимен

преди 5 години

Да се смееш ли да плачеш ли .........