55

Дисководещ

преди 5 години

Тази нощ Атина, Скопие, София, Тирана, Подгорица и Прищина празнуват.В Белград цари мълчание.

54

Иван

преди 5 години

Браво!!! Да живее ЕС!

53

ДОВОЛЕН СЪМ

преди 5 години

УРЕДИХМЕ ДЖУДЖИ, СЪС ОЩЕ ЕДНО ГОРЧИВО , "БАЛКАНСКО ХАПЧЕ"...ХА,ХА,ХАААААААААА...ЕГА , МУ ПОНЕСЕ..!!!!!!!

52

бай ганю

преди 5 години

скоро ще се започнат едни още по големи балкански чалъми и тарикатски кражбели в ЕС в момента в който балканците се увеличим на финансовото цукало брюкселсега и всички косовци и всички албанци ще се натискат за македонски паспорти

51

men

преди 5 години

до путин: толкова са умни че 90% от тех (балканите) са по мизерни от половин африка. 90% от женките са простипутаранки разчекващи се за 50 евроа на куп а мъжете са псевдомафиотчета и крадци на дребно а по улиците мазничка ориенталска музика и пошлост и дрогичка от политическите ръководители като тиквоний. като цяло толкова умни че до 10 години ще са албано шиганшки вилаетец контролиран. големиот задокеански брат мисли за нас.

50

Smurf

преди 5 години

Това със Северна Македония не се харесва на дядя Вова. Сега е момента Боци да се метне по килима в Кремъл за да отклони тръбата от маршрута през Гърция и Македония. Само дето много иска ама нещо нема желание.

49

Събуди се

преди 5 години

Не ме интересува политика,история и религия.За мен е важно хората да се обичат,да ме обичат , да обичам и да няма войни.Кой от къде е,къде отива и къде ще пристигне не е важно.Важно е да е добър и да не прави лошо на други хора и животни.Аз мисля ,че доброто е с едно на нула срещу злото.

48

Сорос

преди 5 години

Сорос: Путин = 1:0Няма вече войни от които Путин да печели

47

Путин

преди 5 години

Не успях въпреки ,че дадох сума долари, евра и кво ли не.Тези Балкани явно са станали доста по-умни отколкото изглеждат.Няма да мога да печеля вече на чужд гръб,както до сега.Обикновените хора май искат по-добро бъдеще.Те май искат да са част от една по-добра общност в която ще могат да се движат без визи,да отидат в която си искат дръжава да се обичат и да работят.

46

Анонимен

преди 5 години

В Гърция хората са против, но те пък си избраха Ципрас, който е явно, че не струва.Жалко, единствената ми надежда да няма такава държава Македония бяха гърците, но политиците ги предадоха. Сега вече официално в Македония могат да празнуват, вече имат своя държава, свой език, своя история. Според мен след време ще поискат да се преименуват и на Македония. Сега и там ще има недоволни.ето как се създава народ от нищото и то само за 45 г. яко промиване на мозъци и хора готови да бъдат всякакви.

45

Кремал

преди 5 години

Коминтерна пак преуспя!

44

36

преди 5 години

Имам предвид комунистите Заев и Ципрас!

43

СИНЯ ЛАМПА

преди 5 години

Меркел лично отиде да им дзаповяда, пък и им опростиха още 200 милиарда от дълга, само и само да одобрят договора.НО ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ НА ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА ПРЕЗ ЮНИ, ДРУГАРЯТ БОРИСОВ, ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛ ТОГАВА, НЕ БЕШЕ ПОКАНЕН. НЕ ГО ЕВАВАТ НИТО ГЪРЦИТЕ, НИТО СЕВЕРНИТЕ МАКЕДОНЦИ, НИТО ОТ ЕС. ХА.ХА.ХА

42

Анонимен

преди 5 години

Гърците преди четири години референдум правиха, викаха като обезумели "Охи!Охи!" и накрая направиха всичко онова, което отрекоха с референдума.Хора, разберете, че каквото кажат великите сили това ще става. Пред кинтите всяка съвест омеква, забравят се идеологии и принципи, изчезва морал и почтеност.Политиката е *** работа, а народите винаги ще бъдат прецакани от управляващите клики и най-вече от кликите на великите сили!Живейте си живота, защото е един и нерви не хабете!

41

Анонимен

преди 5 години

I GARCITE SE PRODADOHA

40

ognyanz

преди 5 години

До Ташко Ерменко@: Какъв Ерменков си ти бе, и'диот. Стига писа г'лупости.Сигурно можеш да се напиеш и без тролване.

39

Анонимен

преди 5 години

Всички са щастливи, само Путин е плакал днес от яд.

38

Анонимен

преди 5 години

Парите не миришат, а гърците го разбраха и глътнаха жабето! И при нас е така - Фъ16!

37

До Джендър ГЕРБ-ви

преди 5 години

Какъв Путин, каква Русия, бе аналковци? 80% от гърците не подкрепят това споразумение, но политическата клика (същата тази, която изправи Гърбия пред банкрут) харесва повече паричките и затова гласува - "за".Питам големите фенове на Македония, знаят ли те, че в учебниците на същите тези макети пише, че българите са татари и фашисти? Знаят ли дали този договор е добър за нас? Стига с това ЕС- Нато .Гърция ги блокира 30години, а сега си подписаха споразумение за наша сметка, а ние все така...

36

лоих

преди 5 години

независим депутат??къде го това?питал ли е тези които са го избрали как да гласува?