13

Тихомир Томов

преди 3 години

Много мразят Фюрера и затова принизяват художествените му творения . Говорителя на къщата с аукциона говори сякаш е от ранга на Моне ............................

12

Aha

преди 5 години

Spored men fashizma beshe finansiran za da unishtoji USSR!No ne uspq da go stori...

11

до дядото

преди 5 години

Винаги съм се чудел как така Германия е била в страшна криза до 1933-та и изведнъж идва Хитлер на власт и потичат реки от пари.И започва да се строй всичко-от бетонни аутобани до оръжия.Пише ли някъде КОЙ е инвестирал в Германия от 1933 до 1939-та година?Май това е най страшната тайна която никога няма да разберем-КОЙ ФИНАНСИРА ФАШИЗМА?ЗАЩОТО БЕЗ ФИНАНСИРАНЕ ХИТЛЕР НЕ БИ СТИГНАЛ ДО НИКЪДЕ И НЕ БИ ИМАЛО ФАШИЗЪМ ИЗОБЩО!ЕТО,НАЛИ ОТ 30 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ Е В КРИЗА И НЯМА ПАРИ ЗА НИЩО!

10

въпрос

преди 5 години

Ако картините му не са хубави защо само една от тях е продадена за 130 000 евро?

9

факт

преди 5 години

Преди години по канал Дискавъри гледах филм за Фолксваген.Интересна е историята на първият модел на фирмата.Хитлер извикал Фердинанд Порше и му наредил да създаде здрав,евтин и надежден автомобил ,достъпен за обикновеният германец.Порше направил скици и модел на автомобила и го занесъл на Хитлер.Той огледал скиците и модела и казал,че общо взето е добър,но малко грозноват.И Хитлер подобрил външният му вид.Та хромираните дръжки на вратите и елементите по бронята и купето са негово дело.

8

Някой

преди 5 години

Потърсете в интернет картини на Хитлер и си съставите собствено мнение. Моето е, че е добър художник. Не му симпатизирам. Просто давам оценка на картините му, които съм виждал и нищо повече.

7

Анонимен

преди 5 години

Гледах негови картини преди около година. Доста добър художник, над средното ниво определено. Техника много добра, като идея и внушения нищо особено. Рисувал е предимно сгради, вероятно от Виена. Хора почти нямаше рисувани, с изключение на една рисунка на мъж и жена с молив или въглен. Впечатлиха ме цветовете на картините. Малко неестествени, но много приятни наглед.

6

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не е лош художник, колкото се опитват да внушават. Това, че директора на академията във Виена го е отпратил да отива в технически университет, защото му се виждали доста реалистични и точни, не означава че това мнение е меродавно. Не всекитрябва да рисува като френските импресионисти, и не е нужно.

5

До шматка

преди 5 години

Или един друг не го бяха изгонили от семинарията...

4

Клосс-кльс

преди 5 години

Превод от английски - край Сена художници, а не "артисти", продават картините си. Източникът - американски. Политкоректността - германска. Цялата информация е станала "тюрлю-гювеч", поднесен като "боза".

3

шматка

преди 5 години

....а колко хубаво щеше да е ако го бяха приели в академията..

2

Майтапчия

преди 5 години

Може би тия от комисията по приема в академията по изкуство да са били ев.реи?Което би обяснило негативното му отношение впоследствие.

1

Фашистки-внук....

преди 5 години

Доверие, на- кредит,....Това- е, изкуството ....