16

rhatek

преди 5 години

Fake news...nema video...

15

AZ

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян--------------------------------------------Имат,дръжки.И там е същата мизерия.

14

Анонимен

преди 5 години

Нормално е, защото трябва да си луд, за да влезеш там.

13

Народна Просвета

преди 5 години

колеги, правете разлика в коментарите между психолог и психиатър. ще се глобяваме, то бива да сте на черешата от икиндия, ама това вече е прекалено. читалищна-ра..бота.

12

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

нещо нема снимки от лекарските кабинети и стаите на сестрите, слагам 2 бири бас че имат лаптопи и петдесетки плазми.

11

*

преди 5 години

Добре че, се е намерил този лекар да осветли положението, понеже други няма. Доста от разните "протестиращи", които получиха всичко каквото поискаха и изгониха едно Вице който искаше по-цялостен подход към проблемите им, та те вероято знаят положението и някои са ходили там, но мотивация няма да се протестира за не-лични доходи и проблеми.

10

Тиквар Боков

преди 5 години

Стабилни сме!

9

Неа

преди 5 години

Децата се изплашиха и се гушнаха в майките си ... Недопустимо е там където се прави диагностиката да е и приема на пациенти . Недочустимо е по вратите да има стъклени прозорци ! Не допустимо е на едно място и деца и възрастни , и психично болни и наркомани и алкохолици ... Не може така

8

Неа

преди 5 години

Аз имам приятелка която работи в такъв център . Миналата седмица се наложи да я изчакам след работа и поради лошото време влязох вътре да я чакам ииииии на какво станах свидетел... По един дълъг коридор чакат майки с деца за преглед при детския психолог , по същия коридор минават психично болни и отделно още на входа прибираха абстинентен наркоман , който буйстваше , крещеше и удряше . Родителите му не можаха да го удържат и викнаха полиция .

7

!

преди 5 години

Как изобщо това е допустимо! Става въпрос за човешки животи! Тези хора не са избрали съдбата си и заслужават по-добри условия, независимо от състоянието си!

6

Анонимен

преди 5 години

Къде е сега да се изкаже магистралния бос и неговият кофчежник....30 години преход и още дъното,даже и много по зле...Всички до един престъпници ,вече 30 години....Добре научени от партията....

5

MaйMyнaтa

преди 5 години

Успокой се Лъчо! Щото, и на болните хора не им пука эа теб

4

Лъчо

преди 5 години

Покъртителна гледна. Недопустимо за 21 век. Все едно живеем в страна от третия свят. Скапана държава. На никой не му пука за болните хора. Няма оправия тук.

3

Анонимен

преди 5 години

2 кила боб и пакет тоалетна хартия

2

Анонимен

преди 5 години

Има ли държавна институция,която да работи добре?Аз не знам за такава.

1

Анонимен

преди 5 години

Никой не се напъва да коментира тук ! Нали ?!? )))