45

HH

преди 5 години

До Анонимен 46Новоселска несретничка

44

Анонимен

преди 5 години

Галина изкупи греховете на свекърва си и свекър си...жалко за нея. Те разплакаха много хора....

43

Lan

преди 5 години

Съболезнования на близките. Случилото се е ужасно. Мен ми прави впечатление друго - първото е, че СЕДЕМ години не може да се стигне до присъда!? При ясни факти страшна съдебна система, страшно чудо!

42

Анонимен

преди 5 години

Тончо, в този ред на мисли Господ правораздава по-бавно, но по-справедливо!

41

0

преди 5 години

До ТончоТончо ,а я кажи защо е изхвърлил троакара, това ае все едно е да намушкаш човек и да изхвърлиш ножа....два часа никой не вика , а си прикрива следите !

40

Информиран

преди 5 години

До ТончоТончо, изказваш се много неподготвен и незапознат с обективната фактология.26937

39

Тончо

преди 5 години

Случаят е представен много различно от действителността. Пациентката отива в Пирогов под протекция на своя свекър, който е виден магистрат. Първия ден отказва операция и си отива и се съгласява на следващия ден, но с условието да бъде лапароскопска. Няколко месеца след трагичния инцидент си установява, че лекарят е със злокачествен тумор на мозъка тъй като прави епилептичин припадък и в момента е след две неврохирургични операции. Напълно е възможно това да причината.

38

Друг Анонимен

преди 5 години

Коментар 39 е отправен към Батман и най-вече към номер 27!!!

37

Друг Анонимен

преди 5 години

Този отговор само от някой нагъл като убиецът по -горе може да се даде. Мръсни, нагли, безсрамни и безпардонни лекари. Този убиец не само, че трябва да лежи в затвора, че трябва да плати обезщетение на роднините и то такова, че цял живот работа да не му стигне, за да го изплати, ами и обществено полезен труд трябва да върши. Това е то да се наречеш лекар, трябва и да поемаш отговорност. Тежка е царската корона, но не и в България!

36

Анонимен

преди 5 години

Не издуването на корема с инертен газ ,особенно при такава операция е грубо нарушение на стандарта и много рисково.

35

Анонимен

преди 5 години

Няма справедливост при колективната работа. Тя винаги е анонимна и безконтролна.

34

Анонимен

преди 5 години

Държавните институции и болници Половинчато и Непълно решават проблемите. Колектив отговорност не ноки Така беше при Соца така е и сега.Връзкарството и рушвета останаха.

33

Батман

преди 5 години

Не онивинявам доктора, но едно ми е интересно.... Като почнат близки и познати какво е трябвало да се направи, какви лекари е трябвало да дойдат, каква е процедурата, от къде какво как направи имам чувството че е роден лекар, а в действителност е продавач,,,,,

32

????

преди 5 години

Защото няма справедливост!!!

31

gio

преди 5 години

този защо не е в затвора, ами само условна присъда!?

30

cinik

преди 5 години

Не разбрахте ли ? В България справедливост НЯМА и никога не е имало! Който иска справедливост в живота- терминал 2 .

29

....

преди 5 години

Аз знам, че при всяка оперция си има процедура, т.е. стъпки, по които се изпълнява тя. Описани са всички възможни усложнения, и забележете, има процедури за всяко едно от тях. Дори е описано какви специалисти да се повикат, какво е времето на реакция, като целта е само една- запазване живота на пациента. За съжаление, този некадърник, не е спазил нито процедурата на операцията, нито процедурата, по която се действа при усложнение. Забрана да практикува професията до живот! Това е!

28

Анонимен

преди 5 години

"той се е опитал да помогне на пострадалата, завършвайки първоначално предвидената операция и зашивайки причинената от него лезия"А преди това в статията се говори, че е трябвало максимално бързо да повика съдови хирурзи.Тоест действал е самонадеяно и абсолютно некомпетентно, само и само да не бъде обвинен.

27

Анонимен

преди 5 години

Във всяка професия се допускат грешки но при лекарите костват живот. Работил съм като тв техник. В тази професия също се допускат грешки поради ред причини но всяка грешка съм я отстранявал на момента защото ако не я отстраня навреме от тивито няма да останат много читави блокове и стъпала. Много не професионално е действал за къде ли е бързал. Процедурите са затова за да се спазват а не да се пребнебрегват. Дали така щеше да работи при бай Тошо ако знаеше че 20 години ще лежи в затвора.

26

пецата

преди 5 години

митьо очите го изкараха от "гроба" , вляха му 100 банки кръв , ама на хирурга , на директора на болницата животите са им били на кантар , умира пациента = умират и те , А тука някаква си женица - "голяма работа никой няма да роптае , съдиите ще се застъпят за мен"