22

да

преди 5 години

Е.... за миг наистина, но успя да стане интересен. А сега другите в класа вероятно си мислят: и аз ще опитам селфи на влака, но мен тока няма да ме удари защото аз съм по-готин от тоя ***.....

21

Анонимен

преди 5 години

А успял ли е все пак да си направи селфи и добре ли се е получило?

20

Вал

преди 5 години

До iceblast88Е правил съм челна стойка на парапета на 13 етаж,това нормално ли ти се вижда. Главата ми е пукана около 20 пъти,това нормално ли е?И ние сме правили неща,които са абсолютно ненормални.

19

iceblast88

преди 5 години

До ВалЧе сме вършили глупости е факт, неоспорим. Но и, че имаше неща които ни беше пределно ясно, че са опасни и не се правеха също е факт. Например: как няма да чуеш или усетиш, че идва влак? И преди и сега влаковете се чуваха и усещаха от километри, но преди поглеждахме преди да пресечем релсите, а сега върви напред с музика в ушите и си мисли, че влака е длъжен да спре и да го пропусне. Защото в час по физика спал и незнае, че влак спира с километри заради масата и инерцията си!

18

iceblast88

преди 5 години

Никои не е длъжен да мисли вместо теб или да те пази защото ти си мозъчен инвалид! На 14 години се предполага, че имаш вече достатъчно мозъчна функция за да мислиш самостоятелно. Има хора, на тази възраст които са живяли сами в чужди държави (без родители) и са се научили да перат, гладят, чистят и готвят. А то горкото видите ли, не внимавало в час по физика и му липсват елементарни познания за това какво е волтова дъга и как се получава! Да е внимавало в час и да е ползвало мозъка си!

17

Вал

преди 5 години

Бог да го прости детето.Нека не хулим децата.Да, днес са по-различни от нашето поколение ,но времената са такива,не може да живеят в миналото.Сякаш нашето поколение не е вършило глупости.

16

iceblast88

преди 5 години

Естествена селекция в най прекрасния и вид. А до тези които защитават мозъчните донорчета - И ние сте били деца. И ние сте правили глупости, но имахме достатъчно мозък да знаем - ток опасен, ток лош! Имахме елементарен инстинкт за самосъхранение! Нито сме яли перилни препарати, нито се тикахме в енергопроводи! Само вижте как пресичат масата от децата: върви напред като освободител, но забочил нос в телефона. Функция да се огледа дали нещо няма да го прегази? Няма!

15

Лешояд

преди 5 години

Както гласеше един стар комунистически лозунг: " Миг невнимание - цял живот мъртъв!"

14

Анонимен

преди 5 години

Ей, дребни душици, все едно не сте били деца ?! Преди нямаше "селфи" и пак ставаха злополуки! Трагедиите са част от живота и за съжаление това е нормално. И тези, които хулят родителите, децата... да си имат едно на ум, че и те не са застраховани от трагедии в семейството... за колкото и умни и красиви родители да се мислят.Мир на праха му! Сила на семейство и приятели! :(

13

Гледна точка

преди 5 години

Много е тъжно за родителите, но нищо вече не може да промени случилото се.Тъжно щеше да е ако са му обяснили, че селфитата върху влак са опасни. Неграмотността и безхаберието на родителите подтиква децата към различни предизвикателства граничещи с глупост! Жалко за детето, Бог да го прости!

12

У.У.

преди 5 години

Към Златко Желев. В България няма село Калинитово, може би имате впредвид Калитиново

11

Анонимен

преди 5 години

До защозащото се позволява на всеки *** да стане родител... той няма как да създаде интелигентно дете, не става просто

10

Анонимен

преди 5 години

Много е тъжно за родителите, но нищо вече не може да промени случилото се. Истината е, че и преди и сега естествения подбор си върши работата. Природни закони, какво да правиш - тъжно, но е истина.

9

До защо

преди 5 години

Социален престиж, това ги подтиква. Светът е различен днес и за старите поколения това е глупост. Но всъщност, не е токова различен: какво подтикваше поколението 70те да носи целодневно нездравословно тесни дънки, ами стойките с цигарите от ранна училищна възраст, това върви от 60те когато няма филм в който всички готини образи да не пушат... О времена, о нрави, както беше казал някой в древен Рим май беше, на какво ли не е готов младият човек за да се утвърди в обществото.

8

Анонимен

преди 5 години

В моя град като бяхме ученици имаше едно момче без нос, бил човъркал в някакъв трафопост в мокро време. Всички знаеха историята, познайте дали някой от нас имаше мераци за влаково селфи ?

7

Педагог

преди 5 години

До 1948Уви, колко сте прав!

6

1948

преди 5 години

Е гати поколението! Като ви гледам и по форумите ,какъв интелект,какъв мозък,какъв речник се шири е ясно че в тази днешна слободия сте заменили реалния с виртуалния живот.От родените след 90та,огромна част не стават и за ч.п за зеле.Новите технологии ви отнеха мисленето,израстна поколение което няма представа ,каква е реалноста.

5

защо

преди 5 години

Защо го правят, кой ги предизвиква? Има някакво подтикване-дали онлайн игра, или нещо, разпространяващо се във Фейсбук. Търси ли се причината?

4

Анонимен

преди 5 години

Естествен подбор...? Да, не? Прекалено рано?

3

Yudeo= fahist

преди 5 години

In God we TRUST...R.I.P!