32

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха руските туристи много българи щяха гда гадуват или да мият улиците на Запад.

31

Анонимен

преди 5 години

Защо, някой ще иска българско гражданство.Братята руснаци сигурно идват тук да се мъчат солидарно заедно с нас, че тук нали е много гадно и те от братски чувства не ни изоставят в тези трудни времена, когато държавата е тотално съсипана вместо да си живеят щастливо в просперираща Русия.

30

Нормален

преди 5 години

Европейските *** откачиха напълно. Напускаха орди талибани без документи, а сега ние сме им криви. 6000 човека за 10 г. е капка в морето.

29

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е писано от посредствен журналист Българския паспорт е 15 най силен в света

28

Анонимен

преди 5 години

А швейцарският "Нойе Цюрхер Цайтунг" и Дойче зеле какво ще кажат за Ходорковски???

27

ЩО ЗА ТЪП ВЪПРОС?!

преди 5 години

Елементарно е, когато имаш чуждо гражданство, може да избягаш от съдебно производство.

26

Баш майстора

преди 5 години

До АнонименИ кой ти каза че Германия не избра своите 1 милион, точно за швабите говориш, те да не са балканци, дето като му покажеш парата и ще продаде и майка си.

25

Анонимен

преди 5 години

Ако сте достатъчно богати, можете да си купите цялата държава, заедно с гражданите й.

24

Анонимен

преди 5 години

Румъния даде гражданство на румънци от Молдова, които не се срамуват да се нарекът румънци и никой няма нищо против това и ЕС се радва на такива траждани, защото и без това му липсва работна ръка и те са румънци свързани с Румъния.А българската мафия която управлява държавата дава европейско гражданство главно на криминално проявени типове като руския милиардер Адониев от кръга на Путин и му дава право да прави каквото си иска в Германия, Франция, Австрия с български паспорт!

23

Анонимен

преди 5 години

Да бе, да, аман от двойни стандарти. По тази логика от швейцарците по-несериозни няма, щото държавата им благоденства от мръсни и престъпни капитали, още кътат нацистки парички; Австрия, която преди и след 89г. приюти куп наши номенклатурчици с крадените милиарди, или Англия - уютното пристанище за крадливите руски милиардери.

22

Мечтайте си

преди 5 години

Кой ще иска да инвестира в таз крадлива бедна държава. Всички инвеститори знаят че са на загуба. Не е хубаво това нещо. За бг да привлече много инвеститори. Първо трябва да решим проблема с цигните и мтрите. Корупцията в парламента и мтрите. За да са уверени че няма да бъдат ограбени и измамени. А това не го виждам. И затова няма да се оправим. Не разчитайте на ИТ сектора. Разчитайте на производството. Което се изработва от чужди фирми и фабрики в бг. Вие унищожихте на бай Тошо фабриките защо?

21

Шак

преди 5 години

То българите не искат, пък какво остава за чужденците.

20

Анонимен

преди 5 години

Само богати чужденци ли са взимали гражданство? 40 000 ли казаха? Като инвеститори? И къде са? А не са ли го взимали терористи, които за разкрити вече в други страни? Я пак си помислете!

19

Анонимен

преди 5 години

Какъв един милион инвестиции бре? Бегегражданството струва 5 хил.еврака. Питайте каракачана.

18

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Ми какво да кажем за Румъния която даде паспорт на 2 милиона гаврошовци от Молдова? Или за тях може щото те са голяма регионална сила на Балканите...?

17

Rusofob

преди 5 години

До ИванНе лъжи,русоробе!

16

Rusofob

преди 5 години

"Защо ли някой ще поиска да взима българско гражданство?"Лесен отговор:защото заедно с българския паспорт,получава и правото да краде-достатъчно е да си плаща....

15

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов е гарант, че такова нещо няма.

14

Тъпанар

преди 5 години

"Една нация, която продава гражданство на богати чужденци, не взима на сериозно самата себе си"Има резон в този цитат, ама да го кажат хора от страни, които вкарват в държавите си, абсолютно безплатно милиони хора и даже им дават помощи, та били те и кардио и мозъчни хирурзи, си е меко казано про.сто.тия

13

Анонимен

преди 5 години

До 1Западът приема богати руски олигарси, а България е просто каналджия на руски шпиони за мокри поръчки от ранга на Чепига, Мишков и Макаров !