14

И.Б.

преди 5 години

Преди отпускане на кредит от страна на която и да е банка трябва да се определи целта, за която са нужни парите. Всеки договор се сключва от най-малко две страни. Отговорността трябва да се подели между тях. Отпускащият кредит трябва да е наясно с имотното състояние на кредитополучателя и възможностите му за погасяване на дълговете. В противен случай се получава т.н. балон от дългове, банката обявява несъстоятелност,възвръщаемост на парите няма. Спомнете си "Лемън брадърс".

13

Глад и мизерия

преди 5 години

Глад и мизерия ни чака !!! Хората нямат пари за хляб ! Сега ще си изгубят домовете !! Улиците ще се напълнят с бездомни !!! Банките ще извършат поредният грабеж !!!!

12

КРИЗАТА ИДВА

преди 5 години

ХОРАТА ЩЕ ЗАГУБЯТ ДОМОВЕТЕ СИ ! ЩЕ ОСТАНАТ НА УЛИЦАТА !

11

кризата идва

преди 5 години

Кризата идва !!! Хората ще загубят домовете си !!! Ще останат на улицата !!!

10

Роб до гроб

преди 5 години

Роб до гроб !!! Роби на банките това ще стане заради алчните брокери които нашиха хората със скъпите кредити !!!

9

Анонимен

преди 5 години

До ИМОТНИЯТ БАЛОНБАНКИТЕ ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ ИМОТИТЕ !!!--Между другого, "имотите" НИКОГА не са били НА хората "дефакто", макар, че "деюре" формално се водят "техни"! И въобще т.н. "ипотека" е доста измислено "животно" в правният мир - водиш се "собственик" , а дефкто си "ползвател с отстъпено право на ползване" или "наемател", а в същото време нямаш пълноценни вещни права, защото имота е блокиран! Ипотеките е крайно време да станат на принципа на "лизинга с отворен край" !

8

Анонимен

преди 5 години

До ИМОТНИЯТ БАЛОНБАНКИТЕ ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ ИМОТИТЕ !!!--Да са им честити и да си ги х арчат, със здраве!Амин!

7

Анонимен

преди 5 години

До КРИЗАТА ИДВАЧАСНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ СЕГА ЩЕ ВЗЕМАТ ИМОТИТЕ НА ХОРАТА !!!--И ? Кво после ? Кво ше го/и прави този "имот/и"? На кого ше го продаде ? А като добавиш, че то не е един/два имота, а са хиляди имоти, хиляди вещи втора-трета употреба ... кои са тези купувачи, дето ще се засилят да купуват ***? А тези "кошници от имоти" на африканци ли ще ги "продава", срещу ново "обещание" за "безкрайно въртене на колелото"!Умряла работа ... ценноста в живота се измества, пич ...

6

Анонимен

преди 5 години

и имотен балон няма, не забравяйте да го обясните. Почти всички ви вяраме, но има елементи които не са твърдо убедени. Като нормален гражданин с нормални доходи не мога да си позволя нормално жилище, но имотен балон няма, то сте си го написали черно на бяло и от статиите дето ни ги обясняват експерите наимотните агенции ни е обяснено, но все пак го повтаряйте и в подобни статии, че да не вземе някой да се разколебае.

5

Неа

преди 5 години

Е за това за по сигурно напишете ЕСЕ под някоя къща ...

4

Анонимен

преди 5 години

ЕЦБ да не би да е някакъв божествен орган или институция, която няма да обяснява причините за това или онова и трябва да го пиремаме като висш закон ?Ми ако искаш не го приемай като висш закон и не взимай кредит. ЕЦБ просто определя цената на парите - както искаш го разбирай.

3

Анонимен

преди 5 години

"Вдигането на лихвите ще стане бавно и поетапно"Кораба потъва бавно, не се блъскайте, вода има за всички! И да не забравим - въобще няма балон в пазара на имотите ;)

2

Анонимен

преди 5 години

До Време бешеКарайно време е да се дигнат лихвите - *** и пульо тегли кредити с надежда да не ги връща мечтаейки си за времето на веска меджедиева!--*** и пульо няма как "да теглят", ако не им "отпуснат" , или бъркам? и къде му е далаверата на *** и пульо , в какво му е печалбата - да поиска кредит за жилище, с идеята "да не го връща"? само болен лихварски мозък, може да съчини такова оправдание за собственият си хазарт и лакомия, които не са довели до "очакваните резултати"

1

Анонимен

преди 5 години

До 1А каква е причината за вдигането на лихвите моля ?---Затваряне на дългите позиции, които бяха раздадени при ръста и търсене на възможно по-бързо излизане "на нула". От там насетне - каквото капне - "берекет версин"! )