20

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Повечето депресирани русофреници кесят по 24 часа в денонощието в фейса и тролят простотии че Русия кат втора нема. Ми няма да има втора мизерия като нея!А пък имайте късмет да се заядете с русофреник в фейса,ще ви подложи на виртуален тормоз,ще притеснява приятелите ви и ще ви праща по 1000 пъти покани и дори ще ви репортва че сте умрели да ви изтрият профила като нашия откаченик от Мелбърн

19

Анонимен

преди 5 години

не, не ви депресират, а ви следят денонощно!...Следели денонощно, ама не знаели, че двама човека, за които става дума само в коментарите тук, от години са покойници. Много внимателно следене ще да е било. Имам чувството, че това със следенето е реклама на Фейсбук. Кара хората да се чувстват значими, щом са толкова важни, че някой денонощно да ги следи.

18

До 15

преди 5 години

Това е нищо! Един приятел почина преди повече от 5 години, но зомбитата още му честитят РД!

17

Присмехулник

преди 5 години

не, не ви депресират, а ви следят денонощно!ако си мислите, че някой ви преследва денонощно, това не значи, че не е така! Big Brother is Watching US!

16

Анонимен

преди 5 години

Оф никой не ви кара да ги ползвате аре стига сте лалали.

15

Анонимен

преди 5 години

Признавам,че преди години използвах малко фейсбук, но след като ми предложи да стана приятел на двама мои познати, починали преди няколко години не го използвам. Тази мрежа става все повече мрежа за ***. В нея няма информация а простотии, реклама и лъжи.

14

УСЕЩАЙТЕ СЕ

преди 5 години

До номер 8Репликата ми е до номер 8 пост,извинявам се на номер 11

13

УСЕЩАЙТЕ СЕ

преди 5 години

ДО Номер 11Аве виж сега,точно Хуавей и Ксиаоми батериите на тия смартфони дои от ниския клас държат по 3 дена ,нещо което прехвалените ви самсунги сонита елджита и нам си кво никога не са и сънували.Толкова за батериите...Шпионския софтуер е друга бира и тема

12

Antisocial

преди 5 години

Новите китайски телефони са голяма работа.За няколко секунди можете да подготвите панорамна снимка в едър план с висока резолюция от тройната широкоъгълна камера, на въпросната работа, и да я изпратите на всичките си бивши и бъдещи почитателки, както и на многобройните си приятели и познати, които очакват да им върнете парите.

11

Анонимен

преди 5 години

150 пъти си гледали телефона на ден по няколко минути...Колко време загубено загубено за НИЩО.Гледане на чужди снимки,*** клипове и т.н....Като се прибави времето за изпушването и на 15-20 цигари дневно...то от деня нищо не остава

10

Анонимен

преди 5 години

Вместо да се използват за полезна информация,социалните мрежи се превърнаха в училище за възпитаване на нарциси и злобни завистници.Стигнахме до там,че децата ни да си рискуват живота за едно безмислено селфи,само и само да бъдат харесвани.Съседи и колеги да се топят от завист,заради новата ти кола или скъпата ти екскурзия.Заприличахме на безумни найлонови човечета ,пълни със силикон ,не само в устата и гърдите,но и в мозъка.

9

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам от години Фейс, но една нова функция на смартфон-а ми (Huawei p20) на обновената операционна система pie 9, до EMUI 9, ми даде повод да се замисля. Тази функция изчислява времето прекарано със смартфон-а и отделните приложения. Няма да казвам колко време съм прекарвал с него (защото ме е срам), но само ще кажа, че 90% от него прекарах с игра.... Отказах играта!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Повечето смартфони са натъпкани със шпионски софтуер!Особено китайските Xiaomi и Huawei това им е основната функция и за това са създадени. Да следят свойте собственици.Те още на ниво хардуер имат скрит процесор и памет. Като по този начин шпионския софтер не може да бъде деинсталиран. Това е причината и батериите им да държат толкова малко. Защото дори когато са "изключени" те всъщност продължават работят и да събират информация през GPS, камера и микрофон.

7

Анонимен

преди 5 години

На някои хора дават нещо стойностно в живота ,а на други отнемат .

6

Баровец

преди 5 години

Аз започнах да ползвам Фейсбук, да популяризирам сайта си, на който имам реклами и изкарвам кинти. И за кратко време имах 3000 приятели, 500 лайкове на статия, достигнах рекорд от 17000 посещения на моя статия, след което започнаха да ми блокират профилите във Фейсбук. С-о-р-о-с-о-идите са ме наклеветили.

5

К6

преди 5 години

Не бива да се сърдим на индустрии които продават въображения и илюзии, желанието да поемаме информация е инстинкт и не може да го избегнем ,опитайте да спрете нета и ще видите че информационният глад е много по страшен от хранителният, ние сме първото поколение следващите ще се адаптират за много по голямо информационно общество

4

Анонимен

преди 5 години

Т.н. социални мрежи превърнаха хората в единаци, тъй като общуването очи в очи намаля. Тяхната вреда ще става все по-видима. Днес да си герой не трябва да си направил нещо велико , а да не използваш социални мрежи. Добре е,че се пише за вредата от тях, но има и вреди в други области, за които още у нас не се пише. Фейсбус е средство за следене на хората. Само след 5-6г. той ще се превърне в най-голямото гробище, защото около 40% от хората там вече ще се покойници.

3

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да е силен човек,все някога настъпва моментът,когато желанието му за борба рухват под тежкото одеало на отчаянието .Общуване със съученици,приятели семейство е суровата реалност .Някои социални мрежи са създадени специално за твое удоволствие... , хапчета за успокоение.

2

Анонимен

преди 5 години

Фейсбук е най-голямата глупост !

1

Потентен девственик

преди 5 години

Аз влизам във фейса, за да гледам секси снимките на познати и непознати жени, яко плът, яко грим, чупки, стойки, екзотични дестинации, висок стандарт, яки коли, всички те са недостъпни принцеси с много последователи, мъжете са им в краката, те са богини, до които не мога да се докосна! Те са най, а аз съм долу, недостоен съм за тях!