6

Макс

преди 5 години

Предизборно време, обещанията не свършват, а след като минат изборите, обещанията се забравят и така от избори на избори.

5

Анонимен

преди 5 години

До БСП ВИДИНБях във Видин преди 4 месеца! Мърди! Заслужават си съдбата! В заведението на покрива на "МОЛ"-а срещу църквата, бяха си пуснали готвача в почивка на Национален празник и поне десет човека си тръгнаха заради това от заведението. Повечето чужденци!!!! Има и други от Видин, дето сега са в София и с огорчение говорят за манталите на местните!!! *** народ, беден район! А имат дадености за които други могат само да мечтаят! Само в ембарго и от контрабанда могат да се издържат!

4

Хаха

преди 5 години

Бибитко отново е пуснал фабриката за манипулации. Та какво стана с Калотина-София, Пловдив-Асеновград, Бургас-сл.бряг, йблагоевград-кресна, нещо срокове имаше, обещания пред умилението на овчите медии и телешкия възторг на лакеите му. Май нищо не се получи, а.

3

Анонимен

преди 5 години

До БСП ВИДИНАлоооо! Склериииии! Какво да ти върнат, каква работа? За хляб се чакаше от 4 часа сутринта! Магазините бяха празни 89-та! България тогава фалира 3-ти път за 45 години! Дори след Първата световна не сме пипали златния резерв, нищо, че го пишем в историята като Национална катастрофа! Мен не ми стига времето от работа, ти защо нямаш? Китай и Ю.Корея пътища строят, а не раздават социални помощи! Затова дръпнаха толкова!

2

БСП ВИДИН

преди 5 години

Не искаме магистрали и асфалт, искаме хлбя, работа, да се върне ТКЗАтата и да живеем както едно време!

1

Гост

преди 5 години

Доколкото си спомням участъка Ботевград - Мездра вече трябваше да се строи.