26

Анонимен

преди 4 години

До ХахаСтрой се. *** и виж, ако можеш.

25

да

преди 5 години

Не се напиняйте, народа се изнесе, тоя път вече нема за кого да го праите освен за вазе си да олапате комисионните.

24

До №22

преди 5 години

До до 17Ще те допълня. Имаше завод за полиамидни влакна и завод за автомобилни гуми, които се произвеждаха по френски лиценз със супервайзъри и наладчици от Франция, имаше завод за помпи, цигарена фабрика, млекозавод, в който създадоха сирене "Крема" и пушено сирене, шиеха за ГФР ризи и разни други дрешки, месопреработване, имаше работа за всички! А на софиянци ще припомня как чакаха "мазния влак" в гладните години след войната, за да оцелеят! Съищте тези днес се подиграват на Северозападнала!

23

Професор Тюхчеф

преди 5 години

На приказки звучи чудесно, но в действителност ако някога го завършат , то ще е към края на този, началото на идния век.

22

видинчанин

преди 5 години

През 5019-та година Борис Бойков 253-тиили Нина Корнелиева 255-та ще прережат лентата на 4 лентовият път от Видин до Монтана!И тогава 2-мата останали жители на Видин ще могат да пътуват до Монтана всеки във собствена лента с инвалидните си колички и да си зареждат акумулаторите на електростанциите на Димово и Ружинци!

21

до БСП Видин

преди 5 години

Ами разбирам те ако се върнат ТКЗС-тата ти ставаш автоматично партиен секретар в ТКЗС нали?

20

до 17

преди 5 години

В порцелановата фабрика която е създадена още преди 9 септември 1944-та се е произвеждал костен порцелан и сервиз от 6 чашки за кафе в Австрия е струвал 1500 марки!А в завода за режещи инструменти се произвеждаха такива свредла каквито днес няма никъде-не можеш да ги купиш на никаква цена!И немски свредла имам кобалтови,но не са с онова качество!

19

Анонимен

преди 5 години

До 21 Басни са да!В цяла България кръчмите и кафетата са пълни,има охранители и пазачи,а ти си го видял това само във Видин!!!В града има много стойностни хора и не може така на всички,да казваш ,че нищо не става от тях!

18

Анонимен

преди 5 години

До 19 След като си северозападнал не може да не знаеш ,че повечето от Материала които работи тук във Видин е работел и в София ,и по морето, и в чужбина,и знае за какво става на въпрос!Такива като теб са ни ясни !Пропити сте с гордост!

17

Анонимен

преди 5 години

До 17 Гост е умник ,както сам казваш ,но за теб не може да се каже!Това което го опишеш са басни!Коментиращи като теб ,бедния северозапад ,нека обяснят с колко левчета на месец сте по-добре от нас!В последните години пък област Видин не е най-бедната област в България!Погледни статистиката!

16

Анонимен

преди 5 години

Тази магистрала ще се построи не толкова заради хората от северозапада,а за ТИРовете които увеличиха своя трафик заради Дунав мост 2 !

15

Анонимен

преди 5 години

До Гост Умнико, от там съм. Не ми го обяснявай. Като студент през соца още с влизането в автобуса за Северозапада ме блъскаше простотията. Какво се е произвежало, като предачните машини във фабриките бяха бракувани от Швейцария? В керамичния бяха "вдигнали"чукчетата за да не чупят дефектните плочки! Камионите на ДАП Товарни превози не можеха да минат Унгария. Там ги спираха и ги връщаха защото течеше масло от тях или товара не бе подреден равнометно! В полето само царевичак, никви мамули!

14

Анонимен

преди 5 години

Не че нещо, магистрала - добре, скоростен път - добре, ама онези четиридесетина километра Монтана-Враца в средата между магистралата и скоростния какво ги правим?

13

Анонимен

преди 5 години

Магистрала като слънце .. най голямата железници като слънце не е заради асфалта ! Как пловдивска транспортна фирма си извозва ремаркетата към турция със собствени влакове

12

Гост

преди 5 години

До Анонимен 10Този когото коментираш със сигурност е от "миекащите" столичани в повече. Не му се връзвай.

11

Анонимен

преди 5 години

От 15-20години обещават да се построи 4лентов път Видин-Монтана,сега пък щяло да има магистрала!!!Обещания и лъжи ,това са ГЕРБ и БСП,все пак от едно котило са!

10

Гост

преди 5 години

До Анонимен 6Преди "демокрацията" Северозапада не беше толкова Западнал и проблема не е в хората, а в това че 30 години този район умишлено се унищожава. Няма пътища, няма предприятия, няма почти нищо работещо.

9

Анонимен

преди 5 години

До 6 Ресторанта в Мол Видин е на софийска фирма,както и не малка част от бизнеса в града!Така ,че се сърди на софийските собственици!Вие софиянци сте много по-големи мърди от колкото хората от провинцията,2години съм работил София и ви знам ,що за стока сте!Единствено го докарвате до самочувствие!

8

Анонимен

преди 5 години

Защо питаш какво стана с Асеновград- Пловдив и Бургас Слънчев бряг и Калотина?Нали не видяхте асфалт?Между другото първите два обекта на пролет са на Акт 16!

7

Сата НАТО

преди 5 години

Умно решение.После ако артисат пари - един тунел под Петрохан и работата спи.