22

Анонимен

преди 5 години

англия е империя но идва им края всички империй рухнаха остана англия и сащ.англичаните са най нахалните хора те имат един девис раздели и владей над тях разбира се и да пълнят гушите на политици продажници

21

Британия

преди 5 години

Ще дойде време, когато БГ ще трябва да избира ЕС или САЩ?В интересни времена живеем.Стане ли обединение между ядрени Франция и Русия и икономически Германия и Китай: е няма кой да ги спре.САЩ и бритите ще плачат тихо в ъгъла, а Шотландия и Ирландия заемат достойното си място в Европа - готини хора са.

20

Британия

преди 5 години

Ясен завършек на една държава подчинена на САЩ.Целта на САЩ е да отслаби ЕС, самото наличие на Хага ги вбеси, отказ от Парижки споразумения, излизането им от Договора за Среден радиус на действие.Директна заплаха за разполагане на такива до Русия, Балтика, Полша, Финландия.Макрон открито заговори за европейска армия, Ф-я е единствената ядрена д-ва в ЕС, а Г-я най-силна икономически(Русия ги подкрепи), подписаха Аахенският договор, САЩ губят, Бритите също-васали на САЩ.А БГ САЩ или ЕС?!

19

Анонимен

преди 5 години

До ГурбетчияСлед Наглобритания пък ако се разпадне и рашка - г.вняшка ще настъпи рая на земята

18

Анонимен

преди 5 години

Ама вие надминахте Гьобелс .И после защо Великобритания не иска в ЕС.Ами шантажирате я бе

17

Време

преди 5 години

Шотландия е ясно всекиму че ще се отдели, въпросът е защо Ирландия се бави с Обединението на острова си, защо Уелс не свикат референдум за отцепване. Остров Ман, както и островите Джърси и Гърнси ( Нормандски о-ви ) трябва също да обявят независимост, а техните медии вече говорят за това. Всеки суверенен народ, трябва свободно да управлява територията си. Англичаните искат вън, нека си ходят, другите нека останат.

16

Гурбетчия

преди 5 години

За мен лично ако се разпадне Наглобритания на 200 части и изчезне от лицето на земята ще е доказателства че бог съществува и е безкрайно справедлив.

15

Рагнар

преди 5 години

Дъблин е основан от викингите и ирландците са най - близките им сродници в Обединеното Кралство...

14

Анонимен

преди 5 години

Какво чакат шотландците? Да се освобождават от потъващият кораб. Така и така не им трябват тези смах.нати

13

ДртПрч

преди 5 години

До Анонимен 18Всъщност шотландците не са викинги, а са келти.

12

до 9

преди 5 години

Ирландия не е част от Великобритания, тя си остава в ЕС и е част от Еврозоната. Северна Ирландия е друга работа, ама откъде да ги знаете тия работи.

11

Уйлям Уолас

преди 5 години

Долу Англия.

10

Анонимен

преди 5 години

Шотландия са викинги, но Англия ги избиват както Ейре и както САЩ избиват индианците.

9

Анонимен

преди 5 години

Ще я прекръстим на Малобритания, това е вече ясно.

8

Закономерно

преди 5 години

Британия ще получи тъй желания брекзит и ще стане на части. Достоен завършек на нация, която винаги е печелила от конфликтите и нещастията в континентална Европа на принципа "разделяй и владей" и "двама се карат, трети печели". Франция и Германия обединиха Европа и няма вече войни и келепир. А бритите увяхнаха, натирени в ъгъла.

7

Освен това!

преди 5 години

Англия да изплати компенсации на сюзерените си за насилствената колонизация и особено на ирландците - за,,картофеният глад'' през двадесетте години на 19 век,довел до смъртта на милион и половина от населението! Това не е сън,че да се размине...

6

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ Е ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА И ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ГРАНИЦИТЕ НА АНГЛИЯ , ШОТЛАНДИЯ И ИРЛАНДИЯ!!!ДЪЛГОВЕТЕ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СА ОГРОМНИ И СЛЕД РАЗПАДА И ПЪРВОТО НЕЩО Е ДА СЕ КОНФИСКУВА ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ НА КРАЛИЦАТА А СДЕЛКИТЕ КОИТО Е ИЗВЪРШИЛА В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ДА БЪДАТ РАЗТРОГНАТИ!!! ЗА ДА СЕ ПЛАТИ ПОНЕ НИЩОЖНА ЧАСТ ОТ ДЪЛГОВЕТЕ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ ПРИЗНАВА НИКАКВИ РЕФЕРЕНДУМИ КОГАТО СА В НЕЙН УЩЪРБ!

5

ХОХОХО

преди 5 години

Ирландия и тя чака на опашката..

4

АнонимеН

преди 5 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ БАВИ ОТДЕЛЯНЕТО НА ШОТЛАНДИЯ ОТ АНГЛИЯ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЗА ШОТЛАНДИЯ!

3

Анонимен

преди 5 години

Дай Боже.