196

Петко

преди 5 години

Преди пРезидента правеше изказвания срещу корупцията. Нещо много се умълча милия.Сигурно се е снишил за да не го забелязват, че кой знае. Има нещо което не иска да сподели с народа явно.

195

Граовец

преди 5 години

Аз чакам кога ще окошарят Круовишката банда.Цялата партия трябва да се призове пред прокурора по списък да отговаря за престъпленията на социалистите!

194

гербер

преди 5 години

До истината. Е, и? Нещо си искал да кажеш, ама не ти се е получило.

193

Анонимен

преди 5 години

До реалиста. Когато има за какво! Тогава.

192

Анонимен

преди 5 години

До 195. Ами скаран си с информацията. Има разследвания срещу лица от ГЕРБ - за Живко Мартинов суджука не си ли чувал?

191

отврът

преди 5 години

Ленче, Ленче, така и никой не ти гледаше репортажите.Сега като отидеш в Сливен никой няма да се сети да ти донесе цигари.

190

Ани

преди 5 години

Борбата със социалистите трябва да се осъществява със законни средства. Така, един по един всички социалисти ще влязат в затвора. И България ще продължи напред и нагоре.

189

реалист

преди 5 години

А маминия Делянчо Добрев кога?

188

тъй то

преди 5 години

Като бяхме деца гледахме филми как момичета искат да "излязат в нелегалност".Затова момичетата които обслужваха тираджиите ги наричахме "партизанки".Сега Елена Йончева е излязла в нелегалност. Преди това обаче е задигнала плячка за няколко мандри.

187

Анонимен

преди 5 години

Елена Йончева - това е един от примерите за "свободата на словото".Колкото журналисти се опитаха да проведат разследване, толкова си отидоха. Сега е ред и на Ахчиева! Нещо са в почивка и "Господарите". Както е тръгнало, за да чуем и видим нелицеприятната истина за властта, ще трябва да гледаме БСТВ! Бойко да не се чуди после къде са му процентите!

186

Анонимен

преди 5 години

Първия милион трябва да се присвои от някъде! Златното правило на червените капиталисти!

185

Анонимен

преди 5 години

КТБ беше фалирана по времето на Орешарски от твоята партия БСП.Не лъжи!

184

ГЕРБ - диктатура

преди 5 години

Да, знаела е Елена Йончева.Че нали тя си има собствена полиция, разузнаване, прокуратура, агентура в банката...А Правителството нямаше как да разбере от къде идват парите на КТБ и за това банката фалира.Правителството си няма икономическа полиция, финансово разузнаване, ДАНС, прокуратура.От къде Правителството да знае това което Йончева знае.Ами да бяхте ги закрили тези агенции и една Йончева с нейната агентура да наемете да ви каза къде се перат парите.Щом тя трябва да знае, а вие не!!!

183

Анонимен

преди 5 години

Назад,назад,моме Елено! Ще ти я пеят другарите под решетките!

182

Анонимен

преди 5 години

напълно съм съгласен,че който е крал или развивал корупция,трябва да понесе съдебна отговорност,но защо само опозицията на герб бива съдена,,за тези провинения досега няма обвинен от управляващата коалиция,това ми се струва избирателно правосъдие.Все пак е някакво правосъдие и е по-добре от никакво ,но ми се струва,че бива използвано единствено за репресия(рекет)над опозиционни елементи,които пречат

181

Странно,

преди 5 години

съществува ли съпруг или баща на детето на Йончева? Веднъж не сме я чули да каже дума за него или пък той да изкаже мнение за нещо.Вкл., че майката го води( детето) с кола по време на служебните си командировки.Тази жена ще похаби и детето.Ако има баща, да взема детето си- и далече, за да запази нервната му система.

180

Гацо Бацо

преди 5 години

Като няма постоянен адрес защо мярката за неотклонение е "Парична гаранция?"А знаете ли,че всеки трети комунист е крадец,като първите двама?":):):)

179

extremist

преди 5 години

ТИКВА , ПРАСКАТЕ ЛИ ГИ РАКИИТЕ С ПАШАТА, А ТРАКТОРА МОТАЕ ЛИ СЕ НАОКОЛО

178

Анонимен

преди 5 години

Ако съм председател на частно дружество , мога да си сложа каквато искам заплата, стига да имам парите. Те директори на държавни болници си написаха 34 хиляди заплата и имат по 16 апартамента и никой не им търси отговорност! Йончева не е била служител на банката и дали парите са прани, това не е нейна работа. И ако са били прани, странно как така точно по това време КТБ беше супер силна, а Цветанов беше обявен от властта за банкер 1! Въобще много несъстоятелно и объркано обяснение.

177

Анонимен

преди 5 години

ШАЙКАТА СРЕЩУ йОНЧЕВА !