216

КОЯ Е Е. ЙОНЧЕВА?!

преди 5 години

ЕДНА МНИМА ЖУРНАЛИСТКА , БОГАТО ПЛАТЕНА ЗА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ КОИТО СЪЗДАВА ОТ :-ИРАК..-СОМАЛИЯ...--УКРАЙНА ....И БЕЗ ДА ДАВА ОЧЕТИ ЗА РАЗХОДВАНИТЕ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА , КАТО ПЪРВА МЕТРЕСА НА ТОГАВАШНИЯ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РБ---сърГЕЙ СТАНИШЕВ!!!ТОВА--ПАК СА ВАШИТЕ ПАРИ БЪЛГАРИ...И ПАРИТЕ ЗА ХЛЯБА НА ВАШИТЕ ДЕЦА!

215

Анонимен

преди 5 години

Щях да напиша нещо за Московски,Горанов и Д.Добрев ама няма смисъл.Важното е ,че прокуратурата е безпристрастна и справедлива.Да живей!

214

до 218

преди 5 години

Като си почнал, карай наред. Разкажи сега за др. Костов. Ако пък не знаеш, аз да ти разкажа? Също факти, от първо лице!

213

Жорик

преди 5 години

И къде е престъплението, че се загубих в превода. Че не е знаела за престъпния характер на КТБ? А прокурорите като знаеха, що не пресякоха лошите кредити, ами чакаха да фалира?

212

Коя е Ел.Йончева ?

преди 5 години

Баща ченге и майка рускиняИзгонена от Ирак за фалшиви новиниЗабрана за в влизане в Украйна заради подкрепа на кражбата на КримИграеща параван на серГей в замяна много пари от нашите данъци

211

царете на цирка

преди 5 години

Бившият собственик на фалиралата Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев и бившият управителят на БНБ Иван Искров пеят прегърнати песента "Назад, назад, моме Калино" - youtube/watch?v=zOhrUYEHONw

210

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

ДОКОГА , РАЗБОЙНИЦИТЕ КОМУНИСТИ , ЩЕ СИ ЛЯГАТ И СТАВАТ С ОБВИНЕНИЯТА КЪМ ГЕРБ И Б.БОРИСОВ??!!!ДОКОГА , ЩЕ ОПРАВДАВАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЪС ГЕРБ И БОРИСОВ??!!ДОКОГА , НАГЛАТА ПРИВАТИЗАТОРКА НА ДЪРЖАВНИ АКТИВИ ЗА "БЕЗ ПАРИ" ---ЩЕ СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НЕГОВИТЕ ДЕЦА??!!!ДОКОГА , ЕДИН ЗЕЛЕН ЧОРАП---ЩЕ НАРИЧА СТРАНАТА НИ БЪЛГАРИЯ ---"БЛАТО" !???ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ....??!!!ИМА ЛИ МЪЖЕ В ТАЗИ БЪЛГАРСКА НАЦИЯ , ИЛИ САМО ЧЕРВЕНИ ПРОДАЖНИ КУ""И..!?ДОЛУ !!!!

209

Анонимен

преди 5 години

Опитват се да се разправят с Йончева, то е ясно. В България прокуратурата служи като тояга да се удря по неудобните. Гледахте ли как постъпиха с Роналдо в Испания за неплатени данъци около 14 - 15 млн. Имаше дело, споразумяха се, Роналдо си плати и се приключи по съвсем цивилизован начин - и държавата получи своето, и обвиняемия не го направиха на ***. У нас при такива обстоятелства има арести, размахване на белезници, викове "ти си абсолютен престъпник", държат ги пред медиите да ги снимат,

208

V

преди 5 години

Прокуратурата що не разследва мафията герб ? Нали тя убива хора с важни документи ? Хората с власт трябва да се разследват .

207

Анонимен

преди 5 години

Че през 2012 г. КТБ се смяташе за най-стабилната българска банка. КТБ финансираше маса подобни начинания. Включително в едно интервю Николина Чакърдъкова благодареше на КТБ, защото спонсорирала нейни концерти. КТБ щедро се грижеше за Иван Костов и семейството му и даваше лихвени проценти в пъти над средните на специални хора, между които Вежди Рашидов и Васил Найденов. Как от всички единствено Йончева е виновна по време когато дори Комисията по финансов надзор смяташе, че с КТБ всичко е наред.

206

Bad Company

преди 5 години

Другарката Йончева е късметлийка!! Ровейки в интернет намира" сродна душа" в лицето на един мексикански клошар който "случайно" има едни преводи/по незнайни причини/от КТБ /Внешторовбанк/ . Този "добър човек" решава, че най-добрия начин да "инвестира" тези парички е съвместна фирма с Ленчето Йончева. Това е нещо, както да си купиш акции в Майкрософт, Тесла, Самсунг и т.н.:))) Та др, Йончева си ги усвоява тези парички.......Милата тя, да я оплачеш ........

205

Анонимен

преди 5 години

Радев да направи вето веднага. Радев ветото ха ха... Каскети руски, ***..а ви стара, марш в руската *** и не се връщайте!!!

204

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 213"Обвинения по предположения. " Тя знаела". Как се доказва?".............Ама тя "не знаела"??? Ай стига бе, ама сериозно ли??? Значи превежда ти некъф мексиканец , собственик на неква офшорка едни 330 000 евро за нищо и ти нищо не знаеш?????????????????????????????????????? Кооооооооооо???

203

Факт

преди 5 години

Далавери! Игри! Наглост! Перачка на мръсни пари! какво още трябва да искаме,за да бъде осъдена една такава комунистка? Тя затова вдигаше толкова шум,за да отклони от себе си информацията колко е корумпирана самата тя! Такава е и поговорката: "Крадецът вика дръжте крадеца!" Всички милионери от БСП са с такъв произход на паритеси - окрадени от най-бедния народ в Европа!!! А мръсниците ежечасно крещят как са загрижени за този народ! Каква наглост !!!

202

Анонимен

преди 5 години

Герб сте пътници още на тези избори ще усетите народната любов.

201

Анонимен

преди 5 години

Всичките са такива, хвани един удари друг. Не си правете труда да разследвате че ще се окаже че всичките 240 депутата и още 1500 помагачи около тях са за затворите.Може би е време да построим едно нова затворче да цялата шайка измамници.

200

Анонимен

преди 5 години

Изводът е, че комунистите не сте недосегаеми, за каквито се мислите!

199

Анонимен

преди 5 години

Докога вие от БСП ще си оправдавате кражбите с ГЕРБ и Борисов?

198

Анонимен

преди 5 години

Обвинения по предположения. " Тя знаела". Как се доказва?

197

Анонимен

преди 5 години

делото е по сигнал на Делян Добрев, Тома Биков и Антон Тодоров. "Направете си изводаКакъв извод трябва да си направим?