236

Анонимен

преди 5 години

Йончева ще спечели много пари от делото, което ще заведе срещу България в Страсбург. Лошото е, че парите ще ги плати бедния народ, а не тутманиците които спретнаха това шоу !

235

Анонимен

преди 5 години

100% лъжа от управляващите престъпници и поръчковата прокуратура!

234

Гражданин

преди 5 години

ГЕРБ и няма шанс да излъже народа. Хората вече не им вярват.

233

до 258

преди 5 години

По-скоро мразиш всичко около себе си и себе си също.

232

Гражданин

преди 5 години

Обвинението скалъпено, "фактите" изопачени. Чиста проба полититческо преследване на журналист. Класическа полицейска постановка. ГЕРБ използва мръсни похвати. Народа не е сляп и вижда.

231

Анонимен

преди 5 години

Бойко построй пътища .Що годе и имфраструктура. купува техника за армията .почна да дига заплатите що годе .ако някой от Герб се издъни го гони Факти А на БСП им се краде че чак виятНикога не бих гласувал за тях

230

Smurf

преди 5 години

Цацаратурата изкърти мифките. За първи път чувам за организирана престъпна група която извършва престъпната си дейност като поръчва да и заснемат документални филми които ги излъчва в национален ефир. Егати престъпната група.

229

Анонимен

преди 5 години

Забравила е да ни информира за това жената при Слави.

228

Анонимен

преди 5 години

позитано 20 се казва така защото всички вътре са за по 20 години строг тъмничен затвор най малко

227

срам

преди 5 години

КТБ беше една никому неизвестна банка . Кой я наводни с парички - ами "еднокнижния" . Вкара сметките на всички държавни предприятия + държавни институции в нея . А по закон не трябва да се държат всички пари на едно място . А сега ББ се прави , че няма нищо общо с фалита и ограбването на КТБ . Тъй като всички са навързани като "свински черва" , едва ли ще види затвор по казуса

226

Hi

преди 5 години

Каквото и да се пише в нейна защита от представените факти става ясно, че това не е нито политическо преследване, нито репресия спрямо журналист, а най-обикновено криминално дело. Би било логично журналистическата гилдия, а защо не и партията да се разграничат от нея.

225

Гражданин

преди 5 години

Това е политическо преследване. ГЕРБ използва репресия срещу опонент. Жалко, че прокурата е обслужващ апарат. ГЕРБ се опитва да остане на власт по всякакъв начин. Жалки са. Отиват си.

224

Анонимен

преди 5 години

До 238 Веднъж откраднал, демоКРАДът умира но не връща.Определено в случая Йончева е спонсорирана да произведе 7 документални филма. 80-100 000 лв е нормален бюджета за един такъв филм.

223

baihui

преди 5 години

ГРОБ и Бойко Борисов окрадоха КТБ ! Проверено!

222

Анонимен

преди 5 години

Прането на пари се преследва по целия свят и П едва ли ще приюти такъв отявлен престъпник.

221

Анонимен

преди 5 години

Дори и даде така от 4 милиарда само това ли открихте.?

220

Анонимен

преди 5 години

През 2012 г. Цветан Василев става банкер на годината, заедно с управителя на БНБ Иван Искров пеят прегърнати песента "Назад, назад, моме Калино" , а КТБ е най-реномираната банка в БГ. Откъде Елена Йончева би могла да знае какви машинации и комбинации се плетат зад фасадата на банката, когато даже на управителя на БНБ му е мъгла под калпака по този въпрос или и тя е пяла "Назад, назад, моме Калино" заедно с Цветан Василев? Преследването на журналисти се осъжда в цял свят и случаят ще има негативен международен резонанс по отношение на имиджа на България

219

Хан Крум

преди 5 години

Ай, ай - Ленчето навремето беше грозното патенце на Сергея, сега е грозната *** на корнелата. Невзрачна, завистлива, алчна - това е Ленчето Йончева. докато прикриваше нестандартната ориентация на серГея изяде толкова държавна пара, че да повръща до догодина пак няма да може да я върне. Веднъж откраднал, комуниста умира но не връща.Ама са си лика прилика със Корнелата - и двете крадли, безпардонни и нагли.

218

СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 5 години

СЛАВА НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД И СЪДЕБНА СИСТЕМА !НАЙ-ПОСЛЕ , ИСТИНАТА ЗА ЕДНА ЧЕРВЕНА КРАДЛА И ДОЛНА ДАЛАВЕРДЖИЙКА С НАРОДНИ ПАРИ ОТ КТБ!ЗАТВОР !!!!!

217

Анонимен

преди 5 години

Като е било известно за престъпния характер на КТБ още през 2012 г. защо Комисията по финансов надзор си е мълчала и това не е ли престъпление?