256

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 277Поправка във второто изречени: Йончева казва, че е работила "ЗА" 7-*** Тв, а НЕ "ВЪВ" 7-*** Тв.

255

Анонимен

преди 5 години

Колко безсрамно манипулативна словесно заблуждаваща инфомация, предназначена за кръчмарски политиканстващи и гербагитатори за ниските слоеве. Дори преиначаването на думите е така безсрамно и непохватно, всеки ще го установи - Йончева не казва, че е работила "ЗА" 7-*** Тв, а "ВЪВ" 7-*** Тв. Е, как да се вярва на другите обвинения?!! Чие е БЕЗСРАМИЕТО! Чернете по-хитро, бе. Хората отдавна разбраха грозните игри...

254

тя

преди 5 години

Прокуратурата обслужва политиците, затова няма ред в държавата

253

тя

преди 5 години

Ако беше замесена в корупция щеше да мълчи като "бълха в ***", така както виждаме такива "трайковци" в парламента! Само незамесен в корупция може да говори за нея!

252

ПЕНКО

преди 5 години

РЕАЛНО ЙОНЧЕВА БЕШЕ БРЪМЧАЩА МУХА /ДОСАДНО/ И СЕ ЧУДЕХА С ВЕСТНИК ИЛИ С АЙПАД ДА Я УБИЯТ ?!!! НО ДНЕС АТАКАТА НЕ Е СРЕЩУ НЕЯ , А СРЕЩУ Бе Си Парите - НА "УСР ПЕДЪР" СТАНИШЕВ !!! ПО-КЪСНО КАТО СИ "ПРЕХЕ.БАТ" ЛИСТАТА С НЕГОВО УЧАСТИЕ ,ЩЕ СЕ НАПОМНИ И ПРИПОМНИ /АКТИВНО/ ЧИЯ МЕТРЕСА Е БИЛА !!!!!!!!!!!!!

251

Анонимен

преди 5 години

Вчера казаха за суми в лв.,а днес вече нещо ново-сумите били в евро кат само сумите как начални са по 5000лв,но само на офшорката били разделени в дяла 50х100=5000лв/50 лица/,а след туй 310000лв,а дали са 300000 и 10000 включая откоит 50000лв. за нея,ако е нямала в ръка за коят сума е имала право да внесе и без банков път,но така решили на общото събрание,по нататък следват в евро 250000 за 1год,333000 за разплащане,а офшорките на КТБ с 3 лица са 5 откоит един е Б.М. с 1 офшорка или 1/5 от всяка

250

1

преди 5 години

Елена Йончева затвор я не плаши. Тя е специалист по събаряне на огради.

249

Народа

преди 5 години

Щом комунистите ревът значи Прокуратурата е на прав път

248

Българин

преди 5 години

Започнаха да излизат кражбите на комунистическите изчадия за това ревът на умряло !!!!!

247

Курнела Крадлата

преди 5 години

Надуши ха ни елено ама не се бой до сега осъден комунист няма

246

dramaqueen

преди 5 години

офшорката на Йончева превъзбуди специализираната прокуратура, а офшорката, която иска да придобие Дунарит се брани и подкрепя от цялата държава

245

Курнела Крадлата

преди 5 години

*** я е подучила да краде тези комунистически изчадия това им е идеология

244

Анонимен

преди 5 години

Таз поръчка ли ще извини цялата каша с КТБ? И този политически неудобен за властта човек ли накрая ще се окаже виновен?Тъжен смях! Методите на действие на политиците ни са ясни от десетилетия - все едни и същи са.

243

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата счупи *** то път. Делян Пеевски не е знаел за престъпния характер на парите, като взе близо милиард кредити и стана милиардер, Цветанов не знаеше, като награждаваше Цветан Василев за банкер на годината, но Йончева е знаела и е виновна :).

242

Анонимен

преди 5 години

Баце напоследък е подлудял, щото вижда, че му изстива мястото - то не бе атаки срещу оръжейния бизнес, които тази медия услужливо крие, или пише под диктат неверни неща, не бе омаскарявания и подли врътки...

241

Анонимен

преди 5 години

Платена опозиция...с трансфери от КТБ

240

Анонимен

преди 5 години

От снимката се вижда , че е чист косъм

239

Анонимен

преди 5 години

смениха стратегията от приватизиране на присвояване - 8 месеца в килията както се отнесоха и с Иванчева, без значение дали е виновна или не.

238

Така като гледам

преди 5 години

ГЕРБ гради, а бсп събаря и краде! Кога ще имаме качествена опозиция??

237

дядо ставри

преди 5 години

Така е, всички знаят че е виновна и трябва да лежи в панделата, но няма да я осъдят, защото има много пари. Вместо това, тя ще осъди България и ще спечели още. Така работи капитализма за съжаление.