10

futurehealth

преди 5 години

Учениците и учителите живот си живят!

9

тя

преди 5 години

То пък едно учене пада Учителите са по-скоро пъдари на т н ученици!

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен4Като бях ученик имах 5 неизвинени отсъствия за годината и когато майка ми каза на баща ми, той се обърна към мен и каза: - Ееее, *** к'во си напраил ти бе?Ти не си ходил на училище!И после ме наби. Възпитан от *** военен.Какво да се очаква от такъв?

7

Соросоид

преди 5 години

"Братята" хамериканци са пуснали много як вирус тази година.Фармацевтите ще ударят кьоравото!Вече разбрахме къде живееш.Догодина лично ще се погрижа да бъдеш заразен с най-гадния грип, който сме измисляли някога.

6

Анонимен

преди 5 години

Това си е чисто батериологическа война,а ние сме опитни те мишлета.

5

Анонимен

преди 5 години

Те мерките им специално в София винаги са закъснели.В класа на детето ми от 27 деца, 14 са болни, 7-8 едвам се влачат на училище за да ги оформят за срока и предават вируса и на малкото здрави.

4

Анонимен

преди 5 години

В цял свят те пускат, ако си предаваш домашните, взимаш изпитите и имаш поне 65% присъствие. Пропускаш един ден тук - НА РАЗПИТ ПРИ ШИБАНОТО ГЕСТАПО! "Ама животът ти е провален, ама как може" ... Резултатъ - най-смачканата европейска нация, с най-смешните заплати в това полукълбо, а сме нямали война от 80 години, нито сериозни природни бедствия - НИЕ СМЕ СКАПАНОТО БЕДСТВИЕ!

3

Анонимен

преди 5 години

"...учениците няма да отучват!?"---Доста смехотворно! :)Джеси, който те е учил на български език, да дойде да те ОТУЧИ! ОТУЧВАМ -->Заставям да се откаже от някакъв навик. ОТУЧВАМ СЕ --> Изоставям някакъв свой навик.

2

Наблюдател

преди 5 години

Те пък щото са се скъсали да учат учениците.

1

Анонимен

преди 5 години

"Братята" хамериканци са пуснали много як вирус тази година.Фармацевтите ще ударят кьоравото!