13

Анонимен

преди 5 години

И като е достигнат пика къде е грипната ваканция на София? От както е започнала новата година не мога да се оправя. Всички ходят болни на училище,но кой го интересува и айде цяла България епидемия, епидемия ,а София ,,Еми не е обявена грипна ваканция за сега ",а за кога за другата година ли?

12

пфъъъ

преди 5 години

пика на глупостта се стигна!в бургас две седмици почиват в софия ходят болни и нищо!

11

z

преди 5 години

а в София когато се достигна пик-а на закупени антибиотици .. оборот трябва

10

няма значение

преди 5 години

До АнонименГ-н Анонимен *** сте вие с това изказване.Кой на кого плаща???Защо не вземете да се по разкарате малко из поликлиниките на "селата" и тогава да говорите глупости.

9

Анонимен

преди 5 години

Пик се отчита ,че се е случил ,след като се видят рецултатите от следващите дни. Не можеш днес да кажежеш ,че сме достигнали пика ! Ами ако утре затворените училища са повече ?

8

Аз

преди 5 години

Това с грипа не е ли работа на здравния министър?

7

50

преди 5 години

Г-н министре , къде ви е здравното образование , профилактиката в училищата и детските градини !?Колко милиони отиват там и кава е ефективността им !Или само ще правим констатации пост фактум ?Какво правят в това отношение РУО ,директорите на училищата , някои от които по стаж са връстници на демокроцията?Много въпроси останаха без отговор !

6

Анонимен

преди 5 години

Мдааа, София е голям пазар на лекарства... Да позадържим обявяването на грипна епидемия, че повече да се заразят и после юруш по аптеките...

5

Диди

преди 5 години

Защо не се обяви грипна епидемия и в други населени места. Всички ли трябва да се разболеят?

4

О

преди 5 години

След като е достигнат пика на грипа, защо в София-град не е обявена грипна епидемия?

3

Анонимен

преди 5 години

СОФИЯ ПАК ПРЕНЕБРЕГНАТА, СЕЛЯЦИТЕ ПАК С ВРЪЗКИ!

2

Спокойна

преди 5 години

В София сме нов еволюционен вид - нито грип, нито метеорологични кодове, нито какъвто и да било катаклизъм ни лови. Сняг няма, мръсен въздух няма и изобщо нищо ни няма...

1

Анонимен

преди 5 години

софия кога?