19

Горан

преди 5 години

Да, бе то и Майкъл Джексън беше в прекрасно здраве! Доколкото уж се разбра случая с Принс си било прекаляване със стимуланти и много продължително неспане. Не можеш да си правиш такива екстремни експерименти с организма, особено пък, като вече не си първа младост!

18

Анонимен

преди 5 години

Принс е бил в идеално психическо и дори физическо здраве. Музиката му не беше напълно известна за нас, защото не е била поета от УорнърБрос. Той си я е пазил, сега след смъртта му излиза свободно в ютуб. Няма кой да печели на негов гръб, само можем да слушаме какво е създал. Това, което е съветвал изпълнителите е да не сключват договори за внезапна слава, защото стават роби. Пример за такъв роб е Майли Сайръс, която се наложи да се разсъблича и плези ни в клин ни в ръкав.

17

Горан

преди 5 години

Така, де музиката е два вида, едната е хубава, другата е просто боза... Но пък то си е въпрос на вкус... Ей, го и Веско Маринов си има фенове!

16

Горан

преди 5 години

Има точно два вида музика: Хубава - наприме ABBA, Deep Purple, Black Sabbath, Rainbow, White Snake, Foreigner, Queen, и доста други... слава богу в рока има не една и две велики групи, а ABBA са си безспорно уникално явление, въпреки че е POP, а не рок. Днешната музика само така се нарича, иначе си е просто шум с *** текстове. На кой му харесва това, и защо, не е много ясно!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Моля *** да изтрият и баннат този човек, който ме обижда безпричинно.

14

Дон Карнаж

преди 5 години

И всичкото това възвеличаване или О-ГОСПОДИ НОВА ЕРА КАКВО СТАВА което върви от 60-те досега е създадено от циклона медии+поп звезди които взаимно се хранят в един вортекс на лошо влияние върху обществото. И с безкрайни повтаряния (пропаганда) и липса на познаване на историята почваме всички да си мислим че сме на прага на нещо невиждано и нечувано а то тея неща са описани отдавна, в корена на това идеята че едно време е било по-зле от сега във всеки аспект което о не е коректно

13

Анонимен

преди 5 години

И Миле Китич го бива.

12

фен

преди 5 години

Веско Маринов е велик бе.

11

Дон Карнаж

преди 5 години

Оуфф ами това е защото сме в измерението създадено от хипитата от 60-те - поп култура, рок култура, елвис + мас медии. ей тея неща. това НЕ Е качествена или нормална музика. Тя има прекалено елементарни послания, базови, низши емоции и е изпълнена със символизъм който се създава САМО ако си психотичен т.е нестабилно съзнание.Има много малко музика която е писана "на повърхността" тя не влиза в шаблона където сме тренирани да харесваме наркокани послания в накоркани състояния заради стрес ит.н

10

Горан

преди 5 години

По принцип много умират от така наречения рокендрол начин на живот, например Бон Скот... Хипотермия, след солидно прекаляване с алкохол, което по принцип е правил системно. Е, при него и лошият късмет си казва думата. Не е трябвало да излиза да пие с пиянде, което не може да го качи до апартамента му, поради слаботелесност.

9

Forever

преди 5 години

Когато хората се оттърсят от мисълта,"какво ли си мислят другите за мен" нещата придобиват друг облик, всеки човек е индивидуален,и никой не е съвършен.

8

Анонимен

преди 5 години

тука бъркате музиката с бизнесавсички травмирани изпълнители са такива не заради музиката, която .. щях да кажа създават, но повече от цитираните само я изпълняват, т.е. те самите са продукт ... а заради бизнес интересите, които преследват с тази музика. Тук става дума за стрес.Поради това се натрупва стрес, на който някои хора не издържат.Разбира се има и откачалки и гении по природа, които създават и изпълняват, но ... при тях има и други психични състояния по рождение :)

7

Анонимен

преди 5 години

В музиката има много сатанизъм. Пуснете си някое парче на обратно и ще откриете смразяващи кръвта послания и заклинания. Артистите сключват сделка с дявола, затова се побъркват. Например, Лейди Гага я е страх да спи сама защото вижда демони. Света е една матрица. Бог да бъде с нас и да ни пази!

6

Анонимен

преди 5 години

Чудя се колко от обикновените хора страдат от същите разстройства. Имам много пари и хората ме обожават, нямам си ся личен живот, о, ужас.

5

Анонимен

преди 5 години

Много злоупотребяват с алкохол и наркотици,изчерпват невротрансмитерните си запаси в мозъкът и просто нямат физическата възможност да бъдат щастливи.Така работи "щастието" в човешкият мозък.Когато системата се изтощи от свръхнатоварване следва дълга депресия.Тя не може да бъде излекувана с пари,секс и развлечения защото механизмът за постигане на емоцията щастие е временно изключил.За щастие с подходящата храна и хранителни добавки всичко се оправя.Дори и водата в големи количества е отрова.

4

Анонимен

преди 5 години

Масово изкукване по дискотеки и нощни клубове - децибели на макс. На другия ден си като дрогиран от звуковата вълна в малко помещение. Ушите пищят цял ден. То да има музика, ами то само ревът и дърпат китарите, а барабаниста блъска на макс. И това било голяма работа.

3

Анонимен

преди 5 години

На родните музиканти това нещо не влияе.

2

Анонимен

преди 5 години

"Но защо тогава, голяма част от съвременните музиканти често страдат от депресия, тревожност и най-различни ментални заболявания?"За това не е крива музиката, а съвременният бизнес, свързан с нейното създаване и разпространение. Сега не се пласира "музика", а продукт, който да отговаря на търсенето и то с най-грубите методи на маркетинга. И това може да накара всеки истински творец да откачи.

1

селЯнин

преди 5 години

Слушам само чалга.