6

Анонимен

преди 5 години

Това вече зелените на откровен садизъм го избиват. Сега са подхванали и кампания срещу месото и всички да сме ставали вегани. Зелен талибанизъм и фанатизъм - само това лъха от запад напоследък.

5

Анонимен

преди 5 години

В Германия се борили с глобалното затопляне. Ега ти лъжата. Че кой произвежда хиляди леки коли с мощност от 300 до 600 коня- да не би Русия. Преди месец видях БМВ с мощност 820 коня по улиците на София. Реална мярка за това ще бъде забрана на състезания като формула 1, 24ч. на льо ман и др. Всяко едно такова безсмислено състезание изхвърля във въздуха милиарди калории топлина. Знам,че доста хора ще са против това, но нещата са опрели до кокъла и ще става по-зле със затоплянето.

4

Анонимен

преди 5 години

Да обменят опит с Фандъкова и да почнат да пускат зелени билетчета - по веднъж годишно. Това решава проблема.

3

реалист

преди 5 години

Не за първи път се прави предложение за ограничаване на скоростта по немските магистрали. Дори преди години наистина се стига до реални ограничения, но се получават уникални задръствания вследствие на които икономиката търпи огромни загуби. След последващ анализ ограниченията отпадат !

2

До №2

преди 5 години

В САЩ има ограничения на скоростта навсякъде и полицаите са доста по-строги от нашите тюфлеци.

1

Анонимен

преди 5 години

Американеца си гледа живота и не го грее за никакви климатични глупотевини, а тези се чудят как да стъжнят живота на немеца. Не му стигат бежанци, гейове, цензура, ами сега и екоталибанстване. Спряхте им ядрената енергия, какво е следващото? Съжалявам, но велика сила без ядрена енергия за мен не е велика сила! САЩ имат 100 ядрени реактора. Франция има 60. Русия и Китай и ти имат. Само завладяната от екоталибани Германия няма.