22

ДВГН

преди 5 години

Сменят ли си ги с електромобили или си купуват и електромобили???Връщат ли си колите с ДВГ?

21

тъпанар

преди 5 години

тази статия подсказва, че двама българи на ден сменят сексуалните си влечения в посока ляв бряг!

20

Геле

преди 5 години

И я сакам елекричка , *** паре нема, началникот не дава паре - вика - "Криза" , ме нема свършване тая криза, па за него - все ново БМВ. И язе мислим - ако имаше паре - една тойотка мираи или пък хонда кларити да си купя - да е на ток , ама да се зарежда с водород - по - убаво било...отзаде - само вода

19

Жо

преди 5 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ електромобил, тръгнал при снеговалеж, при минус 3 градуса да катери Петрохан. Включен климатик, включени чистачки, фарове, нагревател на седалки и задно стъкло, стереоуредба и т.н. Шофьорът се подвел по рекламираните 400 км с едно зареждане и тръгнал с наполовина заредени батерии, които му стигат до средата на изкачването.К`во пра`им?Връщаме се в Монтана да зареждаме 5 в продължение на часа.А "Тойота" вече пуснаха в продажба кола с водороден двигател. Разход 2 лв на 100 км.

18

Анонимен

преди 5 години

Ко? Ей сега *** ще ви обясни как стоят нещата в коментарите.

17

Анонимен

преди 5 години

До София"Удариха ме отзад""на светофара пред мен"Удряш го и ти отзад и сте квит.

16

Анонимен

преди 5 години

Сложна милиционерска сметка. Седемстотин автомобила на ток за една година, колко са на ден, се пита в задачата. Като този целият бунаклък струва над два милиарда лева годишно, още два пъти по толкова рушвети и престъпления, и седемдесет хиляди стресирани тупаня на държавна хранилка.

15

АНОНИМЕН

преди 5 години

Оппаааа...

14

115

преди 5 години

До да попитамИма си отопление и пробега става още по малък

13

да попитам

преди 5 години

Зимата как се отопляват шофьорите в тези ел.коли със шапки и ръкавици ли?

12

Анонимен

преди 5 години

а тока от къде идва ?

11

София

преди 5 години

Удариха ме отзад и преди да избяга му записах номера. Звъннах на 112 и чаках КАТ 2 часа, после писахме 30 мин и ме увериха че ще го открият и отнемат книжката за 6 месеца заради бягство от ПТП. Един месец по-късно го виждам на светофара пред мен. Какво мога да направя за да бъде наказан гамена.

10

Анонимен

преди 5 години

Електрическите не са направени да возят хора , а да возят себе си и батериите..по 2-3 тона коли .. Само будала може да си купи ел. кола

9

Брех

преди 5 години

2ма на година, но не и двама на ден !

8

Анонимен

преди 5 години

До 115Най-вероятно визират баничарките на една куриерска фирма, които са на ток. Те се водят товарни, което естествено не значи камиони, ама това за някои *** е трудно за схващане.

7

do 1

преди 5 години

на изложбата ги имаше едни, китайски, развиват до 50км мини камионче с товаримост до 1.2 тона. п.п: в тази статистика влизат и столичният градски транспорт както и голф количките.

6

the Ghost

преди 5 години

Тотална илюзия са тези електрически коли. "ток-" в контакта да не идва от въздуха? Що ТЕЦ-ове горят *** и тровят света.

5

Анонимен

преди 5 години

Дай боже всекиму!

4

FF

преди 5 години

Джендерия до шия, анатемосваме колите с ДВГ ,а тия потупваме по рамото..див капиталистически лобизъм.То това е и схемата де, хетерото е демоде, майка, е никому ненужна приумица, ДВГ мръсно, националист и родолубец сведено до фашист и популист.Идеята е ясна-редулция и изглупяване.

3

Фред Флинтстоун

преди 5 години

Мерси!