71

Анонимен

преди 5 години

Дребно , бозаво , безлично , гавори на мьеко....Що е то ?........Не бе , не е Путин....Шакил Онийл е...

70

Е

преди 5 години

Сърбежите пак лазят и лижат!

69

Вал

преди 5 години

Асен Агов може само да ближе плочките пред американското посолство

68

Зад Сърбия е Русия

преди 5 години

Асан Агов говори, колкото да не заспи. Минат 1-2 седмици и някоя е-медия изкара по някоя новина от излезли на припек рептилии. Какво го интересуват Агов грижите и проблемите на Сърбия? Европерспективата на Сърбия е в обора като нас, Румъния, в бъдеще Македония, Косово. Полша, Чехия, Унгария, прибалтийските републики се обединиха. Нас ни смятат за трета ръка страна , мачкат ни и ще ни мачкат. Русия ще даде на Сърбия заем, а ние винаги теглим късата клечка с Боко, Цоко и сие.

67

Анонимен

преди 5 години

Хохохооо...Путин стъпи на Балканите.Това е новината.Вийте,сорошки мишки,друго не ви остава.Днес в Сърбия,а утре и у нас.Неизбежно е.А такива мекеретъ като Агов тогава ще си изпочупят краката кой пръв да олиже краката на Вова.

66

Тано

преди 5 години

Нищо ново. Сърбия винаги е била галеното дете на русия и ссср. сърбия инаги е получавала облаги и земи /от нашите/. русия иска нашите земи и в сърбия вижда естествен съюзник, с който да подели земята ни, така както сталин и хитлер си поделиха Полша при ВСВ. Всеки прочел поне малко история знае тези факти.

65

Анонимен

преди 5 години

След путин и Сръбкините ще станат ефтини като рускините ... Не че е за севте

64

Иван

преди 5 години

Честито на сърбите. Върнаха се 20 години назад.

63

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСъ ръб ски путинофил, България се пише с главна буква.

62

Анонимен

преди 5 години

Този г-н Агов в зората на демокрасията като се върна от САЩ се похвали, че си дошъл с куфари с книги - дали ги е прочел? щото май освен Румъния и Сърбия ще ни изпревари по стардарт .

61

Не знам

преди 5 години

Дали САЩ му бяха шепнали на Бойко да предложи на ЕС да присъединят Сърбия и Македония към ЕС и НАТО. Обаче явно информацията му е била вярна, че играта е "кой превари". Евробюрократите обаче предпочетоха да не си развалят рахатлъка - сега Путин ще ни разцепи. Ами човека май знае какво прави и никакво злословене няма да помогне на противниците му - интересите на Русия са защитени.

60

До 57

преди 5 години

Кое ваше пространство?Вие хората на "Козяк" и Сорос вече и пространство ли имате?!?Някой ден нататък ще ви стане тясно в това "ваше" пространство. Може да пътувате до Виена в клозета на вагона, както е напуснал Батенберг "своето" пространство.

59

Икперти като АГОВ

преди 5 години

само подронват аФторитета на всяка телевизия, дето ги кани

58

Анонимен

преди 5 години

До До 55У лево си стой ти! Аз при теб и мъртва няма да дойда!

57

АСЕН АГОВ

преди 5 години

беше човек на ИВАН КОСТОВ. Тогава вилнееше из телевизиите и бълваше гръмотевици срещу комунистите, руснаците и нормалните българи. Тъй като е само журналист и много много неги вдява нещата и той като КОСТОВ твърдеше , СИН ПОТОК няма как да заобиколи БЪЛГАРИЯ. Отиде си напряко в ТУРЦИЯ. Така и ЮЖЕН ПОТОК го ПОДАРИХА на ТУРЦИЯ. Е, не трябва ли да бъде съден за АНТИБЪЛГАРСКА ДЕЙНОСТ

56

Анонимен

преди 5 години

путин никога в БЪЛГАРИЯ .....къш...чиба.....ако айроплана му префръкне през наше пространство , веднага да бъде свален.....на сърболята освен чалга друго не им остана......

55

Анонимен

преди 5 години

магаретата у нас били на изчезване и от ЕС са предвидили средства и програма за запазването на популациятаа сега кажете кой е излъгал че магаретата са на изчезване у наспълно е и са предимно двукраки

54

До 54

преди 5 години

Да бе, да ... и един мармот завива шоколадите със станиол...Сигурно затова хахото и гадната англичанка газ пикаят, защото Путин е смачкан.Ай у лево ***!

53

явно

преди 5 години

Както очевадно се вижда от години, Путинко е все по-смачкан и безличен! Да се затърчи до Сърбия показва колко го е закъсал вече. Малко му е! Дано да го довърши света!

52

Анонимен

преди 5 години

Путин потвърди, че Русия ще инвестира в инфраструктура 1,4 млрд. долара в Сърбия.А нашите *** ще инвестират два милиарда долара в САЩ за 8 тенекета след "прозрачни" процедури и по решение на "експерти".България изглежда с голям кеф ще продължи да плаща и за базите на САЩ в България.Те това е то - болен здрав носи.