19

Анонимен

преди 5 години

Както ми каза и личния ми лекар ... всичките ми приятели лекари се изнесоха в чужбина ... знам и за познати които същото го направиха ... ( за тези където ще кажат Е ЩО ТОЙ Е ОСТАНАЛ ... така е избрал ...) Пък вие там както обикновено си го плюйте псувайте или каквото си можете!Известно е че някой от тях са "мафията с бели престилки", но без тях е е много зле.

18

Discovery

преди 5 години

До ОПЛЕ батко ти нищо не каза... поне да беше обяснил какво имаш предвид, а не да хулиш като всички останали...

17

ОПЛ

преди 5 години

Дотук коментиралите явно нищо не разбират от здравеопазване,особено пък от първична здравна помощ.Защо си позволявате да обиждате малкото останали високо квалифицирани лекари,останали да упражняват тази професия в България?Вижте държавите,чийто здравни системи хвалите - те имат най-много общопрактикуващи лекари.Обаче тук пост-комунистическата пропаганда не ви позволи за израснете в разбиранията си кое е стойностно и кое е лъжа.Плащайте тогава за излишната медицинска помощ,която си поръчвате.

16

Фармацевт

преди 5 години

На един мой калега и приятел лекар му предлагаха, докато все още е студент 5 ти курс да почне на половин щат в интензивното по педиатрия срещу 350 лв на месец, 50 % от заплатата на мед сестрата. Разбира се ги отсвири като ***. После като новозавъшил лекар щеше да взима 1000 лв Бруто. Ебасии подигравката. Веднага го дръпнах към нашата фарм фирма мед представител , направаление по гастро лекарства. Сега изкарва 1500 лв чисто. Има служебен тел последен модел, кола и лаптоп.

15

Анонимен

преди 5 години

Прегледа на детето ми преди реимунизация беше следния: "Дишай, издишай!, Добре!, Я сега зяпай!, Добре!". И констатацията на общопрактикуващата беше: "Реимунизирай". Пълен фарс!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Тези общопрактикуващите ни ги натресе "царя" по времето на неговото управление.

13

Анонимен

преди 5 години

Чакаш на студа пред кабинетите, за да ти дадат един лист за направление без преглед без нищо. И смисъла какъв е??? По-добре всеки да отива направо при специалиста лекар, да си запише час и т.н. и нормално да отиде на преглед, а не да чака при общопрактикуващите лекари, което е само губене на време.

12

хаха

преди 5 години

с тая политика на Герб , нормално !

11

Анонимен

преди 5 години

До ВасилБойко Борисов ли не им дава да работят на личните лекари или тях просто си ги мързи?

10

Наци техническа

преди 5 години

Топим се, лекарите бягат, остават само тикви и примaти. По цял ден само се мучи за оръжия, за православие и за врачки, а науката и образованието са захвърлени в кошчето с бoклука.

9

Анонимен

преди 5 години

Много важни функции изпълняват, да те пратят на специалист, а ако си в провинцията, направо да те пратят в София. Аз сам си знам какъв специалист ми трябва, но не мога сам да си издам направление.

8

Анонимен

преди 5 години

Ама за сметка на това имаме най-много полицаи, които нищо не правят освен да вземат бонуси.

7

Коце кмета

преди 5 години

Нема значение, важното е че има видими резултати (в корупцията), че сме надежден и предвидим партньор (със свалени панталони), че имаме (рушащи се след откриване) магистрали и нашия (шут) е любим (шут) на (пияндeтo) Юнкер.

6

Гоши

преди 5 години

А след 10 години, пичуйе???? :))))

5

Анонимен

преди 5 години

Но сме с най-много зъболекари след Гърция в ЕС. Стоматолога ще ни лекува от грип...

4

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 5 години

Според здравни експерти общопрактикуващият лекар изпълнява изключително важни функции в първичното здравеопазване - осъществява профилактична дейност, диагностицира, лекува и проследява повечето от най-разпространените хронични заболявания, диагностицира и лекува повечето от масовите остри заболявания, взима решения за нуждите от допълнителни изследвания, консултации, хоспитализации и т.н.

3

Анонимен

преди 5 години

То и без това няма никаква полза от тях. Направо да се промени законодателството и да бъдат закрити. Те са едни посредници между фармацефтичните компании и хората.

2

Анонимен

преди 5 години

И по-малко ще стават. СоциализЪМЪТ свърши, но комуноидите-робовладетели не го разбраха, те знаят само да лапат...

1

парадокс или геноцид

преди 5 години

По-малко лекари в България означава по малко смъртни случаи в болниците в най-бедната и корумпирана държава!