15

Анонимен

преди 5 години

До В Африка 14"Тук е ЕС не някаква си изостанала държавица."Ако беше ЕС, силияндурите разорали дюните щяха да са вътре за минимум от 5 години!

14

В Африка

преди 5 години

пазят дюните от бетона пък в България пазим дюните от къмпингите и хавлийките. Кажи сега кой разбира. Тук е ЕС не някаква си изостанала държавица.

13

Идеалист

преди 5 години

Скоро бях на края на Африка - Иглен нос. Вървете да видите какъв прекрасен къмпинг има. Никъде няма такива мутренски бетони както у нас.

12

Пич

преди 5 години

Чакайте да повторя, че да съм сигурен, дали съ разбрал правилно. Значи вие, скъпи "журналисти" от днес.бг, пишете цяла статия за някакви каравани, които били се появили в някакъв частен имот на морето? Пишете статия за 3 каравани в някакъв частен имот? Сериозно ли бе?! Ама чакайте да ви кажа за още 1000+ случая в София по кварталите, в центъра, и т.н., където се строи на чужди имоти без разрешение, купуват се парцели за жълти стотинки в центъра, крадат се имотите на хората, и т.н. Кой ви плати?

11

Анонимен

преди 5 години

Интересно, в младост 2 до парка има зелена/кална площ, в която редовно паркират автомобили, които после разнасят калта по улицата. На сигналите към Инспектората отговорът е. Теренът е частен и общината няма правомощия да налага санкции.

10

Анонимен

преди 5 години

Някак странно звучи дюна да е частна собственост. Има нещо много гнило там.

9

Империята

преди 5 години

отвръща на удара...БГ

8

Анонимен

преди 5 години

А бе там р оми не минават ли?

7

Bob

преди 5 години

Странна информация, онзи ден копаят, днес слагат каравани. Полициата ще изкарва каравани от частен имот... странна работа

6

Анонимен

преди 5 години

Може ли дюните да бъдат частна собственост?

5

нещо полезно

преди 5 години

свършете докато сте на работа.Тъй и тъй харчите пари, сложете камери за денонощен контрол и ще ги хващайте на място и съответните наблюдатели.Или не можете да се сетите.

4

Анонимен

преди 5 години

Туба бензин и клечка кибрит. Хем ще се почисти, хем повече няма на видите каравана там. И най-вече - ще се спестят сума си държавни пари на институции и институцийки, дето ще си прехвърлят топката с месеци.

3

Да се готвят

преди 5 години

палаткаджиите и собствениците на хавлийки, дето си ги постилат по дюните. Закона е еднакъв за всички. Само ако се бетонира една дюна тя престава да е такава. До тогава всички природолюбители сте престъпници.

2

Как

преди 5 години

само админастративно наказание? Я някой да си позиционира караваната на нерегламентирано място в Гърция или Хърватска пък стой та гледай!

1

Анонимен

преди 5 години

Е как плаж и дюни ще са частна собственост?