72

Бат Дечо

преди 5 години

Кой каквото ще и да ви разправя знайте че става въпрос за ПАРИ.И то за стотици милиарди обещетение,който GB трябва да цака на ЕС.В хазната им няма толкова евра за даване,не говоря за парите на кралицата защото от всички колонии се облагодетелства единствено тя.Данакоплатците им ще трябва да плащат десетилетия наред и в частност нашите аргати които им работят за без пари.Но както е казано:Внимавай какво си пожелавал че току виж си го получил.Пожелавам успех на ВСИЧКИ.

71

yoyo

преди 5 години

Тая госпожа не знам кого защитава изобщо, ама не тя е тема на коментара. Та сега конкретно. Всички ще страдат от брекзита и англичаните, и европейците, и българите. Въпроса е кой ще пострада повече и това няма да са европейците или българите, а ще са англичаните. А това че европейците правели вече всичко за да приключат тия родилни мъки е в реда на нещата, който е нагъл и не внимава, и си мисли че държи господ за шлифера ще яде шамарите и ще си носи последствията от необмислените действия.

70

Марков

преди 5 години

Британия ще се нуждае все повече от български и други бачкатори които да крепят фалшивата им икономика. Кралството без български *** е изгубено.

69

Георги Янакиев

преди 5 години

Не е ли по-добре да изчакайте и да не дрънкате глупости?!?! Те в UK не знаят, какви ще са крайните договорки, вие големите Анализ 9затори вече определихте, кой ще го върнат и кой ще остане!!! Вие първо се научете как се пише BREXIT на български и тогава давайте мнение по ситуацията!

68

azbeaz

преди 5 години

Ами да създадат условия, за да има достойна работа и образование в България, толкова ли е трудно. А не да ни пробутват на други държави! Познавам един виден герберски активист който се изцепи: ,,ами като работят навън ще пращат и икономиката ще върви,, Да, добре ама с цената на какво? На къртовски робски труд!

67

Ani4ks

преди 5 години

Тази дебелана чували се какви глупости говори.

66

Анонимен

преди 5 години

Ами нали уж искате младите и "готините" и образованите и цвета на нацията, мозъците които са "изтекли" и избягали на запад, да се върнат! Ами ето! Като ги изгони (ако въобще ги изгони) Великобритания, ще вземат да си се връщат в България. Или пък ще отидат някъде другаде в Европа и по света и ще станат още по-гъвкави, търсени, още по-"готини", вървежни и т.н. Излиза, че и в двата случая е по-добре да има твърд Брекзит, без споразумение.

65

Анонимен

преди 5 години

Стане ли Брексит без споразумение, бъгларите ще изгонят повечето европейци - повече нямаме нужда от тебе, прекратяваме ти договора, сори, бай-бай

64

Кралица Елизбет

преди 5 години

Тази от балканското племе ,да коментира неща които неразбира!

63

....

преди 5 години

Тая дрънка без нищо да каже. Ей тъй колкото да каже нещо

62

Анонимен

преди 5 години

Батко ви Путин искам да ви награби всички западноевропейски и американски ***. Да ви даде да му ядете мачока. Цялата Европа и вашите европейски ценности са един сбран багаж за *** на зельова каца не ставате.

61

Do 49

преди 5 години

До АнонименНали сте си смодостатъчни, там, в Азия.Защо гледате постоянно към Европа и искате да строите газопроводи и вашия вожд- джуджето обикаля света като цветарка да си продава газа и петрола..че, то друго там няма?

60

Анонимен

преди 5 години

Комуноидно същество се опитва да анализира политиката на Велиобритания хе хе хе.

59

Анонимен

преди 5 години

И ко ме валнува мен тия в Англия що ще правят???? Да ходат където искат. Ама до ся бяха много ербап, как в Бг било гадно как Бг била скапана, пък ся тичат да се жалват на БГ да ги спасявала, а защо?? Нещо да са вкарали някви данъци тука, или пък да са допринесли с нещо за възхода на БГ, да се оправят там у мъглата. Айде тия да излизат по бързо че ми писна от тях, по зле са и от турски сериял, ама си мислеха че ще стане тяхното, но вече не са империя и никои за нищо не ги бръсне някви пиянки.

58

Идеалист

преди 5 години

Британия, просто избягва от разпадащия се ЕС! Не плачете на чужд гроб! Гледайте нашата несрета. Брексит отдавна е санкциониран от САЩ и големите страни от Общността на нациите ( Британската общност ) За България е лошо само едни - ще ни натирят обратно онези, които само използват социалните системи на Обединеното Кралство. Хората, които работят добре там, даже ще станат по-добре. Да му мислим ние, които оставаме тук в квазидържавата на Цветанов и Борисов и се топим с 50 000 годишно.

57

Баш ме боли

преди 5 години

за обучението в Англия и за тъпия ви заринат с цветнокожи добитъци юдо-масонски ЕС !

56

предозиране

преди 5 години

И брекзита влезе в партийна употреба за бъдещите избори.А все още не е ясно дали ще се случи или по кой вариант, а госпожата си плаши избирателите.

55

До 56

преди 5 години

За смешна работа -смешни заплати,за добра работа добра заплата !Навсякъде по света е така ,всеки успял е със,,пипе",всеки мияч и копач и тук и там си е такъв.Както каза един в Торонто ,,Абе работа има,ама пари няма" Той работеше на количка за хот дог и казваше че е капнал от умора и висене прав,и като се върнел в ,,скапаната квартира " за която плащал наем повече от полвин заплата лягал и умирал ,,Е къф ми е келепира?Ша са връщам"-каза.Беше от Плевен

54

Анонимен

преди 5 години

Егати кефа, британците няма да могат да работят в България.

53

noFreeman

преди 5 години

ох... не говорете глупости... Англия е толкова богата, че на нея нищо няма да се случи... ако хамерика не печаташе ония книжки без никакво покритие доларчетата, Англия ще е най-богата страна в света. Та тя 1000 години ограбва 1/3 от света бе хора....